Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Мнениеот гражданин от село » 14 ное 2015 21:54

dafquezz написа:
Мистри написа:
dafquezz написа:Нормално е ако е в нужда, да го пуснеш. Ако ти се качи на главата, тогава е нормално да го изхвърлиш.

Знаеш ли къде е Сирия, ЧАД, ЦАР, Афганистан?
България да не е на три океана и една пустиня и да граничи с тях? :roll:

Пак ти казвам, аз не желая да бъдат толерирани паразити. Но нямам против читавите хора измежду масата паразити, независимо дали са от Чад или Столипиново. Не можеш да ме убедиш, че не съществуват такива. Съществуват и заслужават шанс, щом са хора. За маймуните сме на едно мнение.
Само със зимните гуми не разбрах каква ти е болежката :lol:

гражданин от село , да, всеки има право да се гаври със смъртта на невинни хора, а ти имаш правото да не си купиш съответното списание или да не гледаш съответния канал. Аз примерно не харесвам чалга, затова не ходя на чалготека и не гледам Планета.

Значи аз имам правото да псувам, когото срещна, а той има правото да не ме "чува"?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 21:56

Мистри написа:
dafquezz написа:
Мистри написа:
dafquezz написа:Нормално е ако е в нужда, да го пуснеш. Ако ти се качи на главата, тогава е нормално да го изхвърлиш.

Пак ти казвам, аз не желая да бъдат толерирани паразити. Но нямам против читавите хора измежду масата паразити, независимо дали са от Чад или Столипиново. Не можеш да ме убедиш, че не съществуват такива. Съществуват и заслужават шанс, щом са хора. За маймуните сме на едно мнение.

гражданин от село , да, всеки има право да се гаври със смъртта на невинни хора, а ти имаш правото да не си купиш съответното списание или да не гледаш съответния канал. Аз примерно не харесвам чалга, затова не ходя на чалготека и не гледам Планета.

Защо не помогнете, филантропи , на БЪЛГАРИТЕ, които имат нужда , а ?

Колко добре ме познаваш и защо смяташ, че не помагам на българи в нужда? Може да не съм някакъв спасител от библейски мащаб, но според възможностите си правя каквото мога.

гражданин от село - той има правото да те напсува, ако те чуе. Ако ти посегне, ти имаш правото да го осъдиш. Точно толкова е просто.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2015 21:56

dafquezz написа:
Мистри написа:

Странно е как ще отсееш читавите от паразитите, след като "бежанците" са все на възраст да носят оръжие и да се сражават за родината си. Да разбирам ли, че са дезертьори от исконното им задължение?! Да разбирам ли, че ти защитаваш това?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 21:59

гражданин от село написа:
dafquezz написа:
Мистри написа:

Значи аз имам правото да псувам, когото срещна, а той има правото да не ме "чува"?

Толерантно е да се казва-"порицавам" . :lol:
И той не , че не те чува , а е в "неравностойно положение". :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 22:07

Кашчей написа:Странно е как ще отсееш читавите от паразитите, след като "бежанците" са все на възраст да носят оръжие и да се сражават за родината си. Да разбирам ли, че са дезертьори от исконното им задължение?! Да разбирам ли, че ти защитаваш това?!

Честно да ти кажа, ако опре ножа до кокал не знам дали бих се бил, или бих офейкал с детето и жената. Не желая да се изкарвам някакъв герой, според мен е човешко да се колебаеш. Ти можеш ли да заявиш със 100% сигурност, че на тяхно място ще хванеш автомата?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2015 22:10

dafquezz написа:
Кашчей написа:Странно е как ще отсееш читавите от паразитите, след като "бежанците" са все на възраст да носят оръжие и да се сражават за родината си. Да разбирам ли, че са дезертьори от исконното им задължение?! Да разбирам ли, че ти защитаваш това?!

Честно да ти кажа, ако опре ножа до кокал не знам дали бих се бил, или бих офейкал с детето и жената. Не желая да се изкарвам някакъв герой, според мен е човешко да се колебаеш. Ти можеш ли да заявиш със 100% сигурност, че на тяхно място ще хванеш автомата?

На тяхно.... Аз на тяхно място никога няма да бъда.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 22:22

За лека нощ, само да попитам.
Защо Франция?
Защо преди това Испания, Англия?
Защо не Германия, Белгия , Холандия, Норвегия, Финландия,...?
И да ви кажа, аз не съм Париж.Аз съм ШОП .Отговорете ми.
Изображение

Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 ное 2015 22:27

dafquezz написа: гражданин от село - той има правото да те напсува, ако те чуе. Ако ти посегне, ти имаш правото да го осъдиш. Точно толкова е просто.

Значи той има правото да ми посегне, но аз нямам това право.От друга страна аз имам право да го съдя, той мен не. :mrgreen: Ти да не си от ДПС, те са само по правата и свободите и морал и възпитание са обидни думички.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 23:07

гражданин от село написа:
dafquezz написа: гражданин от село - той има правото да те напсува, ако те чуе. Ако ти посегне, ти имаш правото да го осъдиш. Точно толкова е просто.

Значи той има правото да ми посегне, но аз нямам това право.От друга страна аз имам право да го съдя, той мен не. :mrgreen: Ти да не си от ДПС, те са само по правата и свободите и морал и възпитание са обидни думички.

Той няма правото да ти посегне, ти на него също. Ако някой от двамата посегне, другият има правото да го осъди.

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 15 ное 2015 01:11

Player написа:
ShooterMan написа: А нашите? Направо не искам да коментирам...всички занем какви сме, нас ако ни налазят просто дупе да ни е яко каквито сме разпасани, без пари, без армия, без оръжия и т.н.....да веем и ние педалските флагове, това ни остана.

Нашите са ясно, обаче знаеш ли колко ловни дружинки имаме. Тия за нула време могат да прочистят всякаква гад в България. Само трябва да им дадат зелена светлина.

Тези пък,ловците,знаят само как да избиват животни за кеф,да пият,както и по 100 пъти на година да се целят един друг,толкова уважават живота.Кошмар,ако разчитаме на тях....Както и да е.
Иначе,всеки ако се замисли ще му стане ясно как и защо се създаде обстановката за този ужас.Личеше си накъде се бутат нещата.Защо и до къде ще се стигне..Кой знае...:(

Върни се в “Свободна зона”