Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Re: Диема Спорт ХД - стрийм?

Мнениеот blanco » 21 фев 2015 14:37

JimBeam написа:
blanco написа:А бе от мен булсата като искат да им плащам за Ф+ И ТВ+ не мрънкам, че само единия ползвам. Никой не ви кара на сила, кво толкова сте се размрънкали. Баси, за 4 лева....

Утре Бтв затваря в пакет Рингбг и Бтв Екшън с мачовете за ШЛ, Лига Европа, Серия А и Лига 1 и ни искат по 4 лева и за него ти пак ли ще ги платиш? Нали се сещаш, че този канал сега ако стане успешен е въпрос на време и Бтв да реши да направи подобно нещо било с въпросните канали или с нов и да преместят мачовете там заедно с Ринг, защото е само спортен за разлика от Екшън. Примерно затварят Рингбг HD и Бтв Спорт HD в един пакет срещу такса от 4 лева и всички мачове минават там, какво мислиш че ще стане? :roll:

Булсата поведоха хорото с техните платени канали, сега и Нова и после... не се знае. Може и да стане, но с бойкоти нищо няма да се промени, ние сме свикнали да не плащаме за нищо. Всеки ще си избира какво да си гледа, ако не... както казват колегите по - нагоре, има прекрасни стриймове и в интернет. ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 фев 2015 14:39

love_hurtz написа:
bobo_13 написа:
love_hurtz написа:
Като не можеш си го позволиш няма да го гледаш. Аз защо не карам последното БМВ, да виждаш да правя плач плач теми за това ? Пенсионерите ще им е по-добре да вземат да се разходят малко, не да им изветрява акъла пред телевизора. Ти като си се загрижил толкова за баща ти, защо не дадеш по 4 лв от твоя джоб, да му направиш това велико удоволствие. Като това му е едно от малките удоволствия, не е ли заслужил човека, цял живот те е отгледал ?

Ти баща ми го остави, така или иначе той ще ги гледа. Въпросът е тук за обикновените хора.

Много некадърен пример си дал с БМВ....не мисля, че досега са ти давали безплатна кола да караш...още повече БМВ. От създаването на марката се знае, че БМВ е лукс марка, само че тук с този пакет ти нямаш АЛТЕРНАТИВА ако искаш да гледаш български мачове и нямаш отбор в А група, а си фен на футбола.
И пак ти повтарям, че дори да искаш да си платиш тези 4 лв, пак не можеш, защото не всички са сключили договор...още по-малко в провинцията. А днес има 2 мача от КБ, които са интересни. Те ти казват пускаме от 21-ви канала, а на 20-ти следобяд операторите още не са и чували за договор.

Дава ли са ми служебна кола, която си е безплатна. Също така научи се да се приспособяваш, ако беше изразходил енергия да пишеш в някой тъп форум, за нещо друго например да изкараш 4 лева, нямаше да е има тази тема и тази дискусия. За другите хора не бери грижа или по-точно не бери грижа в тази област.

Имаш алтернатива ходи гледай други мачове, има първенства колкото искаш, ходи се разходи и т.н. Изглежда да гледаш А група вече също е лукс. Обикновенните хора не ги мисли ти, те ще се оправят някак си. Човек, който няма какво да яде му е през кура за Левски и ЦСКА, така че стига с тази загриженост.

Щом МТЕЛ, НЕТ 1 и т.н не са чували за тези договори а някой е чул и се е занимавал изглежда са непрофисионалисти. Това би трябвало да споходи разни размествания в мениджерските им етажи или кажи речи уволнения. Изглежда тази услуга е желана пък не са успяли да е доставят на време, за разлика както вече се изказаха други са го направили.

Тези работи върви ги обяснявал на сина на едни познати.
Хората си имат достатъчно пари, но не биха плащали 4 лева на месец за този канал, защото никой освен техния син в тяхното семейство от пет човека не гледа футбол или спорт.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 21 фев 2015 14:42

Долно уйно написа:
JimBeam написа:
blanco написа:А бе от мен булсата като искат да им плащам за Ф+ И ТВ+ не мрънкам, че само единия ползвам. Никой не ви кара на сила, кво толкова сте се размрънкали. Баси, за 4 лева....

Утре Бтв затваря в пакет Рингбг и Бтв Екшън с мачовете за ШЛ, Лига Европа, Серия А и Лига 1 и ни искат по 4 лева и за него ти пак ли ще ги платиш? Нали се сещаш, че този канал сега ако стане успешен е въпрос на време и Бтв да реши да направи подобно нещо било с въпросните канали или с нов и да преместят мачовете там заедно с Ринг, защото е само спортен за разлика от Екшън. Примерно затварят Рингбг HD и Бтв Спорт HD в един пакет срещу такса от 4 лева и всички мачове минават там, какво мислиш че ще стане? :roll:

Ще стане това, което е във всички бели държави.

Не те знам ти в коя държава живееш, ама България е далеч от всякакви бели държави по всяко естество, така че спрете да давате примери с тях.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 21 фев 2015 14:42

Пълнете джобовете на свинята, гела и перуката, после се чудете защо тъпаците стават по-богати, а свестните бедни.
Тия 4лв по-добре да ги дам на някой просяк.
Въпроса въобще не е в парите (макар, че и за А групичката са много 4 кинта).

И ако някой не е разбрал, от тия 4 лв минимум половината отиват директно в- ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД, ДОМУСЧИЕВ И ФИРМИТЕ МУ !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 14:46

Нека плащат шараните и пълнят гушите на оялите се олигарси. Утре и БТВ ще ви турят платен канал, вдругиден трети .... като сте балъци.

И не ми почвайте пак с Европа - там и футболът е футбол, и стадионите - стадиони ..... да си плашащ с кеф, тук искат да си плащаш допълнително, за да гледаш кочини като Тича и Бончук, и футболни инвалиди, за които този спорт е тъмна Индия. Продуктът А група просто не струва тези допълнителни пари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 14:48

JimBeam написа:Не те знам ти в коя държава живееш, ама България е далеч от всякакви бели държави по всяко естество, така че спрете да давате примери с тях.

Със Сомалия ли да даваме примери?
Човек винаги се стреми към развитото.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 21 фев 2015 14:49

Балкански Орел написа:Пълнете джобовете на свинята, гела и перуката, после се чудете защо тъпаците стават по-богати, а свестните бедни.
Тия 4лв по-добре да ги дам на някой просяк.
Въпроса въобще не е в парите (макар, че и за А групичката са много 4 кинта).

И ако някой не е разбрал, от тия 4 лв минимум половината отиват директно в- ЛУДОГОРЕЦ РАЗГРАД, ДОМУСЧИЕВ И ФИРМИТЕ МУ !

Това мнение ми оправи настроението :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 фев 2015 14:49

Долно уйно написа:
Големия рев ще е някъде около 17:00 часа.

Големият рев не е защото мнозинството тук не искаме да си платим, а защото от "Нова Броудкастинг Груп", подходиха изключително аматьорски.
Едва преди няколко дни се реши канала да е платен, а забележи кога стартира - днес, когато са и 1-вите мачове за сезона.
Да, има оператори, които са подписали... Но то си остава за тяхна сметка.
За мен това бързане от страна на Нова, е чисто и просто защото искат да ударят кьоравото и да изнудят операторите, които от своя страна ще бъдат притиснати от феновете, да подпишат неизгодни, както за самите оператори договорки, така и за крайните ( феновете ) потребители.

Какво пречеше старта на новият канал, нека е платен, но да тръгне по-напред във времето, за да може операторите да си проучат нещата, заявки, ала-бала, там каквото е нужно, за да не се набутат.
Щото, те операторите и да се набутат, после ще си го избият на наш гръб.

И цялата дандания е, защото канала тръгва е деня на мачовете ...
Ако твърдиш, че това е нормално от страна на Нова. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 21 фев 2015 14:50

Някои знае ли има ли телевизии в България които да имат собствен ПТС и кои са те.Или е както с ЛЕД рекламите на стадионите има само 1 такива в цяла България[*а и Черноморец имат собствени никои друг няма]и те са на частна фирма и всички отбори ги наемат[*включително и за мачовете на националния отбор и това при дадени 35 мил. за ремонта на Васил Левски да няма на него ЛЕД реклами си е направо грабеж] и нямат собствени.Доколкото съм информиран 3те наи големи ефирни тв БНТ,НОВА и БТВ намат собствени ПТС това е просто смешно за телевизии в държава от Европеиския съюз,такива нямат място тук а в само в Африка.1- ТИР с нужната апаратура едва ли е скъп от 2-3 наи много 4 мил.лв и щом те не искат да дадът тези пари по добре преустановяват съществуването си и да спрът да ни томозят с надуване на цените защото трябвало освен всичко друго да плащат за ПТС а да вземат да си купят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 14:51

Долно уйно написа:
JimBeam написа:Не те знам ти в коя държава живееш, ама България е далеч от всякакви бели държави по всяко естество, така че спрете да давате примери с тях.

Със Сомалия ли да даваме примери?
Човек винаги се стреми към развитото.

Ами айде и стандарта ни да го направят като развитото. Или се стремим само за цицането от народа да гледаме от развитите. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”