Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Безкомпромисен » 03 яну 2014 23:59

Значи вие сте комунист и говорите срещу мен , разбрах ви!
Аз съм антикомунист по рождение и по природа съм антикомунист , да фанатик съм срещу всичките 1 милион терориста , които се разхождат на свобода и тровят въздуха!Пробемът не са ни никакви сирийци, а комуистическите престъпници!И аз ще се боря до последно България да стане нормална държава без комунисти и до колкото ми позволяват силите да отворя очите на зобираният български народ с комунизъм-болшевизъм!

Точно защото съм "незначителен" комунистическите водещи веднага щом чуят гласа ми ми тряскат телефона, точно защото сме "незначителни" абривиетурата БАП я преименуват не като българска антикомунистическа партия, а като българска асоциация на пенсионерите и постоянно пишат някакви си измислени интервюта с мен по комунистическите парцали!Много съм "незначителен"! Явно комунистическите престъпници има за какво да се страхуват от мен!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2014 00:24

Безкомпромисен написа:Значи вие сте комунист и говорите срещу мен , разбрах ви!
Аз съм антикомунист по рождение и по природа съм антикомунист , да фанатик съм срещу всичките 1 милион терориста , които се разхождат на свобода и тровят въздуха!Пробемът не са ни никакви сирийци, а комуистическите престъпници!И аз ще се боря до последно България да стане нормална държава без комунисти и до колкото ми позволяват силите да отворя очите на зобираният български народ с комунизъм-болшевизъм!

Точно защото съм "незначителен" комунистическите водещи веднага щом чуят гласа ми ми тряскат телефона, точно защото сме "незначителни" абривиетурата БАП я преименуват не като българска антикомунистическа партия, а като българска асоциация на пенсионерите и постоянно пишат някакви си измислени интервюта с мен по комунистическите парцали!Много съм "незначителен"! Явно комунистическите престъпници има за какво да се страхуват от мен!

Що не се гръмнеш па ти бре?

Оака целия форум с простотиите си за комунисти-болшевики и СССР, 22 години, след като няма вече СССР :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 04 яну 2014 17:15

Аз не правя разлика между сегашна Русия и СССР , защото Русия и до ден днешен се управлява от комунистическите престъпници!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

haha

Мнениеот haha » 04 яну 2014 17:53

Ега се върнат комунистите и да те пратят в някой затвор, малоумник.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 яну 2014 19:19

Безкомпромисен написа:Аз не правя разлика между сегашна Русия и СССР , защото Русия и до ден днешен се управлява от комунистическите престъпници!

Какви ком. боклуците гонят тебе? Путин е изключително десен политик и неговата власт се поддържа от крупни капиталисти! В Русия в момента се развихрил капитализъм от примитивен вид с я яко мутри и поляризирано класово общество. Айде сега ми обясни как Путин е комунист и в Русия се робува на комунизма?

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 04 яну 2014 20:42

Alexx написа:
Безкомпромисен написа:Аз не правя разлика между сегашна Русия и СССР , защото Русия и до ден днешен се управлява от комунистическите престъпници!

Какви ком. боклуците гонят тебе? Путин е изключително десен политик и неговата власт се поддържа от крупни капиталисти! В Русия в момента се развихрил капитализъм от примитивен вид с я яко мутри и поляризирано класово общество. Айде сега ми обясни как Путин е комунист и в Русия се робува на комунизма?

отговора му ще е нещо от рода, имаш ли комуняга в рода ... и т.н Путин е чист комунист ....., вече и за пеленаче е станал предвидим :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 яну 2014 20:55

По-добре да спориш с радиото, отколкото с този. По-ефикасен ще е спора.
Този си знае неговото и го повтаря като развален грамофон.
Задават му десетки съвсем адекватни въпроси, а той не може да им отговори. Ясен е що за идиот е, щом се надява САЩ да ни спаси.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 04 яну 2014 21:16

barca4ever написа:
Alexx написа:

отговора му ще е нещо от рода, имаш ли комуняга в рода ... и т.н Путин е чист комунист ....., вече и за пеленаче е станал предвидим :mrgreen: :mrgreen:

Или по скоро ще напише,че "комунизма се бил пребоядисал, комунистите се правят на не такива" и т.н.. Само,че тези хора са по презумпция са хамелеони и се правят на такива каквито им е изгодно и нямат идеали.
Та тези хора вече не са комунисти, а капиталисти ако ще и в рода им да има 99% комунисти. За това да е дразнещ пещерния анти-комунизъм на Жеков. Гледа на всичко само в една рамка.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 04 яну 2014 22:10

Потребителите haha и South Park са комунисти и доносничат във форума срещу мен, те имат поставена задача от комунистите на по висшо ниво да сринат антикомунизма!Защо не направят един донос срещу комунистите, които нарушават правилата много повече от мен?Защото са като тях!

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 04 яну 2014 22:41

Айде още двама "комунистически престъпници и национални предатели служещи на СССР" открихме. :lol: :mrgreen: :lol:
Жековият режим в действие, предствам си какво ще стане ако този вземе властта - поне 4 милиона избити като - "комунистически престъпници и национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна СССР" - това престъпление се осъжда на смърт , и такъв щв бъде определян всеки , който каже нещо срещу великата светиня Георги Жеков :lol:

Този шизофреник е по забавен и от Волен Сидеров и от Юлиян Вучков взети заедно!Защо някоя телевизия не го вземе в някое комично шоу?Ще спечелим много пари! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”