za nas e toj religiq написа:iori написа:CTAHKO написа:И преди да излезна от форума,само искам да кажа на защитниците на забраната за пушене,как заместник здравния министър(жена е), седна в едно заведение около осем часа вечерта и най-демонстративно си изкара цигарите и си пуши като първата пичкаИначе пък е твърдо против отмяната
Естествено, но важното е да се философства по темата от разни разбирачи, а няма кой да ти отговори на кой ще му пречи заведение за пушачи.
Аз от началото на темата съм го задал поне 10 пъти тоя въпрос , още не се е наел някой да даде поне някакво подобие на отговор ! Така че не чакай , ето и на буферчето му го задавам , ама и той не се сеща какво точно ще му пречи !
Аз като непушач нямам нищо против да има и заведения за пушачи. Аз имам нещо против това в заведенията от съседната маса да ме опушват и после дрехите ми да миришат на цигари. Пораяди тази причина законът е прекрасен. На вас също няма да ви е приятно да ви затворят в един гараж и да запалят огън с гуми да ви обгазява.