Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stn

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот stn » 10 сеп 2013 19:12

viali69 и Безкомпромисен едно и също лице ли са
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 сеп 2013 19:30

stn написа:viali69 и Безкомпромисен едно и също лице ли са

не

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 10 сеп 2013 20:33

Der Schmarotzer написа:Едно конструктивно предложение за намаляване на своеволията във форума както от страна на потребителите, така и от страна на модераторите:
Нека да има списък на всеки баннат, с линк към главната страница на форума, където да стои потребителят за колко време време и за какво е баннат, с линк към точната тема и от кого е баннат. А ако се направи и опит да е достъпна за преглед (без право на страничен потребител за коментар) и дискусията на засегнатия потребител със съответния модератор ще е още по-добре, за обществения контрол както над модераторите, така и над потребителите.

Ти май бан просиш,а? :lol: Какви са тези еретични предложения,м? :evil:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 сеп 2013 10:44

http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=157871&st=0&sk=t&sd=a&start=10

liliputchica написа:А е стига сте занимавали хората с глупости, вече никой не го интересува тоя папагал Плевненезнам кой си.Жена му също не се интересува от него,както пък и той не се интересува от никого и нищо ,освен себе си..да го духа писания и да се готви ,като му изтече мандатчето,да не го докопам,ще се гавря с този женствен презимрези...наз къв си путьо
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 11 сеп 2013 16:13

Хубаво би било да има една опция да не се показват теми от определени хора(такива дето те дразнят или не ги харесваш,по избор). Мисля,че това ще спести доста главоболия и форумните тролове лека полека ще си заминават :) . Ама не знам това доколко зависи от модераторите и администраторите,но ми се вижда добра идея.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 сеп 2013 16:49

Jürgen написа:Хубаво би било да има една опция да не се показват теми от определени хора(такива дето те дразнят или не ги харесваш,по избор). Мисля,че това ще спести доста главоболия и форумните тролове лека полека ще си заминават :) . Ама не знам това доколко зависи от модераторите и администраторите,но ми се вижда добра идея.

Достатъчно е да се използва "ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН" и екземплярите пускащи възхваляващи теми за комунизма ще оредеят, но явно няма интерес от това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2013 18:37

Jürgen написа:Хубаво би било да има една опция да не се показват теми от определени хора(такива дето те дразнят или не ги харесваш,по избор). Мисля,че това ще спести доста главоболия и форумните тролове лека полека ще си заминават :) . Ама не знам това доколко зависи от модераторите и администраторите,но ми се вижда добра идея.

Това става с т.н "модераторска опашка", при която без одобрение на модератор определен елемент не може да пуска теми или да пише мнения. По-точно, може да пише, но ще е видно едва след одобрение от отговорен за раздела ( или глобален) модератор.

@ stn, пишеш глупости, батка!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 11 сеп 2013 19:16

Кашчей написа:

Това става с т.н "модераторска опашка", при която без одобрение на модератор определен елемент не може да пуска теми или да пише мнения. По-точно, може да пише, но ще е видно едва след одобрение от отговорен за раздела ( или глобален) модератор.

Не,моята идея е да можеш да зададеш да не ти се показват теми от определен потребител. Както принципа с враговете,като зададеш враг и не му се показват мненията,по същия начин да не му се показват и темите :) . Иначе и модераторската опашка мисля,че ще свърши работа...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 сеп 2013 19:29

Jürgen написа:
Кашчей написа:

Не,моята идея е да можеш да зададеш да не ти се показват теми от определен потребител. Както принципа с враговете,като зададеш враг и не му се показват мненията,по същия начин да не му се показват и темите :) . Иначе и модераторската опашка мисля,че ще свърши работа...

Няма шанс да не виждаш темите. Можеш само да не ги четеш, ако си поставил съответният потребител във "врагове".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 сеп 2013 23:06

локо до живот написа:нещастните жълтури пак се вкарват в филми-духайте бе турци мръсни

Дали форум Гонг е инкубатор на злоба и простотия?
http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=157031&p=5173357#p5173357

Върни се в “Свободна зона”