Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот 1.9.1.4 » 29 авг 2013 14:45

Raoul_Duke написа:
1.9.1.4 написа:Дай цялото мнение, а не ми вади от контекста и все пак... тук нарушаването на правилата се състои в...???

Къв контекст те гони пък теб? В А-група отбор на име "Металик Сопот" да съществува? Или "сопотчани" може, а "говеда" не...?!

Я па тоя :mrgreen: Кой ти говори за А група и тем подобни бе момче? Вие кат чуете Металик и се изприщвате. Кой ти е виновен, че се припознавате с него. Вземи прочети пак мнението и следващия път не бързай толкоз, че да ставаш за резил. Гузен негонен бяга в случая. Цитирам ти пак мнението, та а дано вденеш...ама надали, предвид факта, че вас все ви провокират с нещо :mrgreen:

terata написа:Няма лошо да взимаш изгонени играчи, ако отбора ти се казва Берое, Черноморец или Металик Сопот.

Обида? Ко? Не!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 авг 2013 14:49

То и вие се изприщвате като стане дума за "Витоша", "чифтокопитни" и "наркотици" :mrgreen: Без дори да се споменават в едно изречение с "Левски"...

Raoul_Duke написа:Или "сопотчани" може, а "говеда" не...?!

:?:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2013 22:27

Интересно. Откога "сопотчанин" е обида, а "тъпак" не е?

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=34&t=153733&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Raoul_Duke написа:Какви са ми изказванията бе тъпак? Ти по цял ден киснеш по нашия форум и сереш, а не аз във вашия. Точно такива отрепки сте, на които не им пука за отбора им. По цял мач се пее против Ботев, такова озлобление сте насъбрали, че не можете да живеете.
Човекът не е от Пловдив и явно си мисли, че такива, като тоя в клипа, са изключения. А те не са. Всички сте еднакви злобари и комплексари. Просто такива като теб лаят само по форумите, а останалите са безмозъчни животни като тоя от клипа. Това е.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 29 авг 2013 22:38

Laetitia написа:Интересно. Откога "сопотчанин" е обида, а "тъпак" не е?

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=34&t=153733&st=0&sk=t&sd=a&start=20

Raoul_Duke написа:Какви са ми изказванията бе тъпак? Ти по цял ден киснеш по нашия форум и сереш, а не аз във вашия. Точно такива отрепки сте, на които не им пука за отбора им. По цял мач се пее против Ботев, такова озлобление сте насъбрали, че не можете да живеете.
Човекът не е от Пловдив и явно си мисли, че такива, като тоя в клипа, са изключения. А те не са. Всички сте еднакви злобари и комплексари. Просто такива като теб лаят само по форумите, а останалите са безмозъчни животни като тоя от клипа. Това е.

Тъпак е синоним на малоумник, което е медицински термин. Нищо лошо не виждам.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 29 авг 2013 22:39

Виждам че laetitia желае да раздава справедливост.Ами тогава по правилата ,които така стриктно искаш да спазваш си сложи един БАН на себе си.От справедливост, не заради друго.Като кажеш че черните миришат ,аз разбирам че ти обиждаш не един(за което нямам нищо против),а стотици милиони хора.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 29 авг 2013 22:42

Raoul_Duke написа:Изводът е, че и "Враца обича Левски" :mrgreen: Нали така пишеше на оня парцал... Иначе на Герена или не, шестте парцала в говеждата врата насред София са факт! -->

тук
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 29 авг 2013 22:42

Raoul_Duke написа:А на Витоша колко имаха? Оп... забравих, че само една беше звездЪтЪ от подуянската сбирщина :lol: Гаджев - най-големият некадърник, който се е подвизавал в национала :lol:

тук отново

Да ти търся ли в "сопотските" мнения още подобни или е достатъчно на модераторите за бан ?
[center]1914[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2013 22:47

nam_si_koy написа:Виждам че laetitia желае да раздава справедливост.Ами тогава по правилата ,които така стриктно искаш да спазваш си сложи един БАН на себе си.От справедливост, не заради друго.Като кажеш че черните миришат ,аз разбирам че ти обиждаш не един(за което нямам нищо против),а стотици милиони хора.
Ха, така ли, специалисте? Ами това е просто особеност на расата, не е обида. ;) И за твое сведение - не съм расистка.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 29 авг 2013 22:49

gong/viewtopic.php?f=107&t=153503

Бих искал темата да се направи важна, защото е свързана с историята на отбора :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 30 авг 2013 00:21

COVINI написа:Заглавие: Нужда от модераторска помощ, тук![/url]

eelche написа:
Batkoto написа:иначе Раев каза, че щели да купуват само чужденци :lol: :lol:
и той не знае на кой свят са намира вече, Борат му точи ножа вече :twisted:

Не знам във нашия отбор да има човек на ръководна длъжност с името Раев,а кой е този Борат и на кой точи ножа не се знае...

Хубаво е да се изписват правилно имената на ръководители на футболни и спортни отбори!Мисля,че автора,който е един от най-често пишещите и провокиращи в нашия форум заслужава почивка в която да преосмисли поведението си!

Надявам се екипа от 15 души модератори да вземе мерки!

ne se pravi na idiot be

memberlist.php?mode=viewprofile&u=111879

Въпросът ми е докога такива ще получават правото да пращат лични съобщения и да ръсят простотия след простотия и не биват наказвани от модераторският екип,който скоро ще стане 20 души?
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Свободна зона”