Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Raoul_Duke » 28 авг 2013 09:43

Къде видя лична обида към някой потребител? Не лъжи, а дай линк!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 28 авг 2013 12:02

suareshampion написа:Леле паляците сън не спали да серат лайна. Кралицата рано рано се изсрала отново .Кога спа миличка ?
Извинявам се много на плъхоците ,но аз май се превърнах в техен кошмар и им развалих съня . :)
Сънувахте ли ме тъпунгери ? :) Няма такива тъпунгери в историята на тъпунгерите . Тъпунгери ,върнете се назад и си вижте тъпотиите ,които сте писали две години . Няма такъв смях .Вместо да се наврете в миши дупки и да не се показвате ,вие пак наглеете и продължавате да ръсите всеки ден тъпотии ? Ей срама нямате ей. И не слагам всички под общ знаменател . Има и свестни момчета. Момчета ,които се опитват да мислят ,за разлика от вас. Те си знаят кои са.
Модераторче ,триеше не само моите ,но избирателно. И не бързаш да триеш ,чакаш да прочета и тогава . :) Как можете да си мислете ,че като прочета нещо в някакъв си форум и ще се засегна бе КОМПЛЕКСАРИ ? :) И като изтриеш една част от мнението ,то си губи смисъла модераторче. По добре го изтрий цялото. Но като цяло дреме ми на обемистия да ти кажа какво ще триеш и какво няма да триеш .
Продължавайте да ме забавлявате .
Модераторче какво стана с мацките ? Още ли си дествен ? Миналата година ми се молеше да ти намеря нещо за ****е ? Не те ли е срам бе ..младо момче ? :)
Може ли на тая възраст да не можете една ***** да зарибите ,спрелтаци ? Иначе тук ми се правите на отворени ,а сте пълен смях . :) Кой знае какви олигофрени сте ми хаха
И кво ми спите във форума ? Кога личен живот ? Кога жени,кафенца,дискотечки ,секс ,фитнесче,футболче ? Кога ? :) За други неща изобщо няма да ви питам . :)
Вземете си направете сефтето поне на кралицата ,тя с тая голяма уста ,ще ви изцеди всичките до един . :) кралицо ,още един път приеми моите съболезнования за това ,че ти развалих ТРАЙНО съня :) кошмаррр

Т'ва момченце си плаче за бан от доста време.Щом и нашия модератор се отчая от него значи работата не е на добре...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 авг 2013 12:51

gong/viewtopic.php?f=53&t=134193

Тази тема пропагандира АНТИДЕМОКРАТИЧНА идеология и трябва да бъде изтрита :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 авг 2013 15:11

liverpool/memberlist.php?mode=viewprofile&u=64117
Ще ви помоля да видите мненията на този потребител... и ако може да бъде наказан ;)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 28 авг 2013 16:08

Batkoto написа:иначе Раев каза, че щели да купуват само чужденци :lol: :lol:
и той не знае на кой свят са намира вече, Борат му точи ножа вече :twisted:

Не знам във нашия отбор да има човек на ръководна длъжност с името Раев,а кой е този Борат и на кой точи ножа не се знае...

Хубаво е да се изписват правилно имената на ръководители на футболни и спортни отбори!Мисля,че автора,който е един от най-често пишещите и провокиращи в нашия форум заслужава почивка в която да преосмисли поведението си!

Надявам се екипа от 15 души модератори да вземе мерки!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2013 16:48

eelche написа:
Batkoto написа:иначе Раев каза, че щели да купуват само чужденци :lol: :lol:
и той не знае на кой свят са намира вече, Борат му точи ножа вече :twisted:

Не знам във нашия отбор да има човек на ръководна длъжност с името Раев,а кой е този Борат и на кой точи ножа не се знае...

Хубаво е да се изписват правилно имената на ръководители на футболни и спортни отбори!Мисля,че автора,който е един от най-често пишещите и провокиращи в нашия форум заслужава почивка в която да преосмисли поведението си!

Надявам се екипа от 15 души модератори да вземе мерки!

Първо, не е зле да дадеш линк и второ, прочети т.2 от правилата в частта, отнасяща се за подписите и картинките в тях.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 авг 2013 12:55

Я некое модче е минало и се правило, че модерира последните мнения от темата за трансфера на великия Тодор Неделев. Хубаво беше обаче, да позачисти и квалификациите на сопотските фенове, като например:

El Grande Capitan написа:Пичове, имам идея!
Начи-продаваме Тошко в Тотнъм и с много малка част от парите отмъкваме Гари Родригес от говедата.

Ахахахахахаххахаха, БРИЛЯНТНО-хем Гари най-сетне ще играе в голям клуб, хем пък тех ги пращаме дирекшън в борбата за изпадане,ахахаха алеле говедата ше се избесят от мъка......

El Grande Capitan написа:
ultralevski написа:Тошко и за Кристал Палас не става, камо ли Тотенхайм

Не завиждай,кравар....

Raoul_Duke написа:Изводът е, че и "Враца обича Левски" :mrgreen: Нали така пишеше на оня парцал... Иначе на Герена или не, шестте парцала в говеждата врата насред София са факт! --> http://prikachi.com/images/96/6466096O.jpg

El Grande Capitan написа:Признавам че е невероятно удоволствие да гледам истеричните реакции на секви говеда,свине и столипинци по отношение на евентуалния трансфер на Тошко-няма такива помияри,ей богу.
Представям си ако наистина се финализират нещата как ше има масови самоубийства от мъка.

А иначе-да, ше липсва много, но не бързайте да ни отписвате за титлата-вярвам че Мъри вече му е намерил заместник.....

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 авг 2013 14:29

terata написа:ако отбора ти се казва ... Металик Сопот

:arrow: levski/viewtopic.php?f=1&t=136873&start=3370
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 29 авг 2013 14:36

Raoul_Duke написа:
terata написа:ако отбора ти се казва ... Металик Сопот

:arrow: levski/viewtopic.php?f=1&t=136873&start=3370

Дай цялото мнение, а не ми вади от контекста и все пак... тук нарушаването на правилата се състои в...???

terata написа:Няма лошо да взимаш изгонени играчи, ако отбора ти се казва Берое, Черноморец или Металик Сопот. За отбор от ранга на Левски обаче, да обира изгонените футболистчета от отборите в А група е меко казано смешно. Примера ти с Гъргоров пък е доста нелеп, тъй като в момента им най-слабия играч. Та той няма силен мач откакто се върна в ЦСКА, ти го нареди сред най-добрите им играчи. Пълна скръб е. Ясно е, че на тоя етап трансферите на Макриев и Деко се виждат на повечето що годе сносни, просто защото нямаме избор. Защо обаче се допусна да се стига дотук, че да се радваме на подобни футболисти? Някои хора с къса памет и бързо забравиха как избяга Макриев от Герена и къде премина!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 авг 2013 14:39

1.9.1.4 написа:Дай цялото мнение, а не ми вади от контекста и все пак... тук нарушаването на правилата се състои в...???

Къв контекст те гони пък теб? В А-група отбор на име "Металик Сопот" да съществува? Или "сопотчани" може, а "говеда" не...?!

Изображение[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”