История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Martinez1948
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот Martinez1948 » 09 юни 2023 10:29

ReBorn1982 написа:Какво общо имат двете теми - целите на Шорош и това дали аз имам деца ??

Не си доволен, че България умира понеже не се правят деца, а тези които се раждат се програмират от другаря Сорос.

Ами ти, Петко, колко деца създаде и закърми с българщина, морал и чест ?

П.С това е типично качество за русофил/марксис-ленинче, липсата за лична отговорност. Нищо лично.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2023 10:32

Martinez1948 написа:
ReBorn1982 написа:Какво общо имат двете теми - целите на Шорош и това дали аз имам деца ??

Не си доволен, че България умира понеже не се правят деца, а тези които се раждат се програмират от другаря Сорос.

Ами ти, Петко, колко деца създаде и закърми с българщина, морал и чест ?

П.С това е типично качество за русофил/марксис-ленинче, липсата за лична отговорност. Нищо лично.

Тоя е уникален! Отдавна съм го признал...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

orkoeba4at

Мнениеот orkoeba4at » 09 юни 2023 11:37

Днес е велик ден в българската история ! На 9 юни 1923г. е свален от власт националния предател и българоубиец александър стамболийски предал Македония на сърбите. Няколко дена по късно хора от ВМРО резват гръцмуля на тая свиня. Вечна слава на Александър Цанков, вечна славата на героите деветоюнци, шаляляляяя...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 09 юни 2023 14:51

Аз не съм циганин или "бежанец" на Шороши, че да правя деца по график като на конвейер ..... ако имам, то ще е при подходящ партньор(-ка, разбира се) и ще бъдат възпитани да бъдат хора, а не диваци.

Относно България нещата са предрешени и просто ги коментираме като процес и никой не ни е виновен, това за демографията. ........ Гнусотиите от Запад, които се опитват да ни налагат, обаче, наистина дразнят адски.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 09 юни 2023 15:13

Drunken_Master написа:Тоя е уникален! Отдавна съм го признал...

Набожно , марксист-ленинче , сънуващо бъдещето ….

Нещо нормално има ли в теб ? Сериозно питам.
Такива персони само в Абсурдистан и Расията могат да виреят
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 юни 2023 15:20

Между другото аз също смятам, че който няма деца или поне не се опитва да има, няма никакво морално право да говори за демографска катастрофа и да се оплаква от това. Малко като гласуването от чужбина ми идва това.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 09 юни 2023 15:23

ReBorn1982 написа:Относно България нещата са предрешени и просто ги коментираме .

Търпи народа наш, той има 500 стаж.

Много на кратко. Преди години в СУ си говорих с едно американче по тема национален манталитет. Там бейсик Джо като ти заприказва на маса, че не харесва как мексиканците нелегално влизат в страната му взима пушката и отива на границата …. КПД за поставената цел, нула. Но поне опитва. Индивидуалност и предприемчивост някаква.

Тук Бай ти Иван …. разговора започва на маса и свършва на същата тази маса 30 мин по-късно.
Не съм американофил, русофил, или фоб. Има факти, има цифри те не лъжат.
Има народи, има и статистики.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 09 юни 2023 15:25

Soulen написа:Между другото аз също смятам, че който няма деца или поне не се опитва да има, няма никакво морално право да говори за демографска катастрофа и да се оплаква от това. Малко като гласуването от чужбина ми идва това.

Очакваш от русофилчета логика ? По-скоро жена на средна възраст , незадоволена и самотна , в момент на хормонален дисбаланс да изкаже повече логика в спор от тях.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 09 юни 2023 15:28

Soulen написа:Между другото аз също смятам, че който няма деца или поне не се опитва да има, няма никакво морално право да говори за демографска катастрофа и да се оплаква от това. Малко като гласуването от чужбина ми идва това.

Пич, не знам, кой какво смята, ама тоя Мартинез е тотално изплискал легена. 1982 коментира едно, а той му отговаря нещо, което абсолютно няма никаква връзка с темата по която той коментира. Малко като Помияра, пише колкото да се намира на приказка.
Какво общо има манипулацията от НПО-тата на Сорос, защитата на циганите в днешно време и т.н. с това, че 1982 нямал деца?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 юни 2023 15:33

Drunken_Master написа:

Пич, не знам, кой какво смята, ама тоя Мартинез е тотално изплискал легена. 1982 коментира едно, а той му отговаря нещо, което абсолютно няма никаква връзка с темата по която той коментира. Малко като Помияра, пише колкото да се намира на приказка.
Какво общо има манипулацията от НПО-тата на Сорос, защитата на циганите в днешно време и т.н. с това, че 1982 нямал деца?!

Не съм ви чел диалога, само последните 3 мнения.

Между другото твоето любимо е скачането от тема в тема, а сега се оплакваш :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”