CSKA 78 написа:Thsmith написа:
Не, не! Не е възможно да си сериозен и да не осъзнаваш колко нелепо звучиш. Опитваш се да дадеш пример за това колко е опасен този грип и как хора без други заболявания умирали и ада идва. След това болдваш как БАБА на 78 години била умряла от това и нямало информация да е болна от друго!?! Сериозен ли си?
78 години?
Нямам представа как изобщо оцелявате извън интернет пространството с такова мислене!
И ти вЕрно ли точно за бабата се хвана?! А съм я подчертал, защото е без заболявания, или поне няма информация за такива! А мъжът на 46 години защо го пропусна?! Или и той е старец за теб?! А бабата, ако беше твоята баба, дали щеше същото да пишеш?!
Имам чувството, че теб са те направили в епруветка! А след това си отгледан в дом за сираци! Нямаш семейство! Нямаш по-възрастни роднини, за които да се тревожиш! Просто си уникум! Друг като теб няма!![]()
Ти това си подчертал и аз това коментирам. Баща ми е на 70 и също не е слагал маска и за секунда, нито се е ограничавал от каквото и да е около глупостите на Годжи. И не, не се тревожа. Както и той не се тревожи. Ако се тревожеше, просто щеше сам да се изолира, а не да очаква от другите да направят това заради него.