pomiqrat написа:Просто знам, че си комплексиран и друго не можеш да напишеш
АХАХАХАХАХАХА :D
Аз ли бях този, който разпитваше из цяло Русе за моя милост ? Нещо, което дори си призна. Странно, щом аз съм бил комплексирания ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Просто знам, че си комплексиран и друго не можеш да напишеш
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Просто знам, че си комплексиран и друго не можеш да напишеш
Аз ли бях този, който разпитваше из цяло Русе за моя милост ? Нещо, което дори си призна. Странно, щом аз съм бил комплексирания ?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
THE G.A.M.E написа:"Реалният живот и Япония-унижена", са нон-сенс.ReBorn1982 написа:Щяла, щяла .... в реалния живот се видя - Япония бита и унижена при Халхин Гол от СССР, а в Китай затънала в безкрайна война срещу много по-зле въоръжената китайска съпротива. Това са фактите, другото е твои мечти.
Я ми припомни, кои живеят по-добре, Китай и Русия, или Япония ?
Коя икономика е конкурента, какъв е стандартът на живот ??
Сега ясно ли е, що България трябва да се придържа към Западът, със всичките му кусури ???
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Какви 2 века ? Говоря ти, че Украйна е създадена от Ленин, непосредствено след болшевишката революция... Ква Украйна ? Тя никога не е била независима държава до разпадането на СССР. Много странно, нали ? Дори не говорят на украински, само в Лвов и западните части, при това най-крайните. Украинския за руснаците е като "македонския" за българите. Всички ТВ и други медии до излизане на "специалния им закон" за езика, можеше да ги гледаш на чист руски език. Зеленски своето шоу го водеше на по-чист руски език от говорителите по новините в Москва. Дано си ме разбрал.
Да, може да не ги наричат украинци, но самите преброявания отчитат че това не са руснаци и говорят различен език от руския макар и от славянската група. Изобщо не може да става дума за сравнение с македонския въпрос, където при всички преброявания на Османската империя има българи, гърци, сърби и албанци в тази географска област наречена Македония, но не и македонски етнос. Може да има взаимни обвинения кой кога е порусначвал или съответно поукраинчвал дадена група население в определен регион/област, но не и да се твърди че това били един народ, който видите ли сигурно пак някой соросоид преди няколко века ги направил различен от руснаците.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта