Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobmarli
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 21:33

il4o_iliew написа:
1982 написа:
il4o_iliew написа:Това са показания на свидетели от първо лице. Отговорих на 1982, който твърдеше, че посред бял ден хората са били сигурни, че са видяли Боинг. просто му показах, че греши.

Показал ми, че греша .... ама камерите, както и още повече свидетели, са видяли точно Боинг. Но явно точно те лъжат, а малцината, които ти си цитирал, те казват истината, нали ?! ;) :mrgreen:

За кмаерите нали се разбрахме, че са били извън строя поради електромагнитни смущения. Пак се изказа неподготвен. Според теб хората видяли Боинг казват истината, други видяли ракета лъжат. Това си е твоя теория на конспирацията, която ми налагаш за пореден път. ;)

Явно смущенията са действали само върху камерите, защото телефоните са си работили ок. Поне така съдя от десетките записи на хора в кулите.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 21:34

Да разбирам, че ти си направил проучването вече и затова знаеш, че точно тези, които си цитирал, те казват истината, така ли ??! :mrgreen: :mrgreen:

Разбирай, че видяли Боинг са само представители на телевизиите. Видяли ракета са само случайни минувачи. Това са факти, а не теории на конспирациите, които тук ни пробутваш цял ден. ;)
И как пък една камера или фотоапарат, от толкова много наоколо, не е заснела този малък самолет или ракета ?!?! Само Боингове. :mrgreen: :mrgreen:

Обясних ти как. Имало е електромагнитни смущения в деня на атаките. Камерите и телефоните са били извън строя. За емнайсти път ти го пиша. Можеш ли да четеш? :)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 21:35

il4o_iliew написа:За кмаерите нали се разбрахме, че са били извън строя поради електромагнитни смущения. Пак се изказа неподготвен. Според теб хората видяли Боинг казват истината, други видяли ракета лъжат. Това си е твоя теория на конспирацията, която ми налагаш за пореден път. ;)

ОК, извинявам се, че щом не съм съгласен с теб, ти налагам мнението си, наистина повече няма да пиша по темата .... нека ти отговарят само съгласни с теб, т.е. неналагащи мнението си.

Ти явно вЕрно не търпиш възражения. Само свидетелите, които си цитирал, казват истината. Останалите лъжат, включително всички камери и фотоапарати ... нека е така. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 21:35

Явно смущенията са действали само върху камерите, защото телефоните са си работили ок. Поне така съдя от десетките записи на хора в кулите.

Я пак? Какви записи, какви пет лева?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 21:36

Кашчей написа:
bobmarli написа:Пичага, опиума е "смолата" на маковото растение. В него се съдържат бая алкалоиди, един от които се нарича морфин. От морфинът се прави хероина. Хероина е няколко пъти по-силен от морфина, а морфина 10-12 ПЪТИ по-силен от опиума. Тоест опиума се добива, за да се получи хероин. Тва е положението, тавариш.

Ся, ако ни кажеш и защо се казва хероин, кога е изнамерен и от коя фирма..цена няма да имаш..както и целта, която е преследвана ;)
Не всеки мак го съдържа това смолисто съдържание!

Нека не разводняваме темата. Ако отвориш отделна тема за наркотиците ще се включа с 200, но тук говорим за други неща.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 29 май 2016 21:37

il4o_iliew написа:

Я пак? Какви записи, какви пет лева?

Записи на хора в кулите, които се обаждат на близките си или на полицията.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 29 май 2016 21:37

Ти явно вЕрно не търпиш възражения. Само свидетелите, които си цитирал, казват истината. Останалите лъжат, включително всички камери и фотоапарати ... нека е така. 8-)

Не ми изопачавай думите. Ти каза, че всички свидетели посред бял ден са видели Боинг и е нямало как да бъдат излъгани. Ти ли го писа това или аз?

Да не те кръстя и аз Пинокио, като пампи. Име ще ти излезе, внимавай.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 май 2016 21:48

1982 написа:
il4o_iliew написа:
1982 написа:
il4o_iliew написа:Това са показания на свидетели от първо лице. Отговорих на 1982, който твърдеше, че посред бял ден хората са били сигурни, че са видяли Боинг. просто му показах, че греши.

Показал ми, че греша .... ама камерите, както и още повече свидетели, са видяли точно Боинг. Но явно точно те лъжат, а малцината, които ти си цитирал, те казват истината, нали ?! ;) :mrgreen:

Правил ли си проучване кои точно хора казват, че са видяли Боинг и кои казват, че са видяли ракета, малък самолет или летателен апарат, който никога не са виждали?

Тогава ще разбереш кой лъже и кой не. И кой има интерес да лъже.

Да разбирам, че ти си направил проучването вече и затова знаеш, че точно тези, които си цитирал, те казват истината, така ли ??! :mrgreen: :mrgreen:

И как пък една камера или фотоапарат, от толкова много наоколо, не е заснела този малък самолет или ракета ?!?! Само Боингове. :mrgreen: :mrgreen:

Кролик, а ти защо не дадеш технически обосновано мнение, защо след удара не рухва това, което е отгоре, а пожарът се разпространява надолу( феномен при горенето на огън) и едва след около ..колко , половин час ли, носещите колони поддават?! Керосинът го забрави в случая!
Керосин:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0 ... 0%B8%D0%BD

По подразбиране От: Авиационно гориво

Буталните авио двигатели си работят на бензин. Керосина е по-тежка от бензина фракция на петрола и е позната също като газ за горене.

Сега.. керосин ли е имало в резервоарите или авиационно гориво?! Преди да ме апострофираш, брат ми работеше като търговски ръководител в БДЖ и ми е казвал, че керосин и авиационно гориво са две много различни неща, а длъжността му го задължаваше да ги знае тези особености.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 29 май 2016 21:49

Изображение
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2016 21:53

Кашуй, няма да отговарям на нищо повече по темата, не ме цитирай, ако обичаш. ;) Както винаги, пак нищо не си разбрал, но този път няма да ти обяснявам повече. Нека си пише момчето, държащо да си наложи мнението на околните, то затова е създало темата все пак. Който се осмели да му оспори глупостите, веднага бива определян като въздух под налягане и налагащ мнението си на Илчо. :mrgreen: :mrgreen:
Като те вълнуват отговорите - има си официален доклад, там е обяснено всичко. Чети. ;)

Затуй .... бойкот, само ще чета. 8-) :mrgreen:
Последна промяна от 1982 на 29 май 2016 21:54, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”