Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 21:23

demy27 написа:Това е поредния пример за селските номерца на Станко в стил "Вие защо биете негрите." И този смот изкарвал хората от релси - смях. Станко - тежката артилерия на русофилията. Все пак ще ти отговоря, за да видят всички разумни потребители колко си смешен и жалък.
Аз не мога да отговарям за малоумията на политиците. Ти си този, който носи от девет кладенеца вода, само и само да оправдае безумията на твоята Матушка.

Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 21:25

Nikita1313 написа:Нали и Росица парадираше на 6-ти май. С три ръждясали танка, един прогнил самолет и два кугъра- втора употреба- внос от НАТО.
Както всичко останало , и военната ни техника е внос от Европа. Превърнахме с е в сметището на Европата- гуми втора употреба, коли- втора употреба, перални, печки, хладилници, телевизори, бяла техника- секонд хенд, дрехи, парцали и дрипи- секонд хенд, мебели- секонд хенд, военна техника - секонд хенд.... :)

Като си прошляк педер@ст, естествено, че всичко ще ти е секън хенд.Съдба кво да правиш.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 21:26

CTAHKO написа:Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)

Подкрепям на 100% мнението ти, друже! :!:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 май 2016 21:28

sbornaq написа:
CTAHKO написа:Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)

Подкрепям на 100% мнението ти, друже! :!:

Факт! :)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 21:29

ivan56 написа:
Nikita1313 написа:Нали и Росица парадираше на 6-ти май. С три ръждясали танка, един прогнил самолет и два кугъра- втора употреба- внос от НАТО.
Както всичко останало , и военната ни техника е внос от Европа. Превърнахме с е в сметището на Европата- гуми втора употреба, коли- втора употреба, перални, печки, хладилници, телевизори, бяла техника- секонд хенд, дрехи, парцали и дрипи- секонд хенд, мебели- секонд хенд, военна техника - секонд хенд.... :)

Като си прошляк педер@ст, естествено, че всичко ще ти е секън хенд.Съдба кво да правиш.

Не си прав и го знаеш отлично.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 21:35

fcb_bg написа:Наздраве! През 91-ва като дойдох тук, хората не бяха толкова злобни. Сега прелива.

Не си прави изводи от 10-20 кондома. На такива им пречи целия свят, те си оправдават некадърността с Вселената, обикновени лузъри, смачкани от бездарието си-на тях им е останала само омразата...
Аз с русначе съм израснал, интересно-вие НЕ МРАЗИТЕ немците. ВЪПРЕКИ причиненото. Всъщност аз разбирам защо е така, но малко хора могат да го разберат. В същото време споменатите кондоми изпитват неистова омраза към Русия, без да са имали контакт с нея и без изобщо да знаят за какво иде реч. Но пак казвам-обикновени лузъри...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 май 2016 21:36

CTAHKO написа:
demy27 написа:Това е поредния пример за селските номерца на Станко в стил "Вие защо биете негрите." И този смот изкарвал хората от релси - смях. Станко - тежката артилерия на русофилията. Все пак ще ти отговоря, за да видят всички разумни потребители колко си смешен и жалък.
Аз не мога да отговарям за малоумията на политиците. Ти си този, който носи от девет кладенеца вода, само и само да оправдае безумията на твоята Матушка.

Уоу, той не можел да отговаря за действията на политиците 8-) Страхотен отговор. Направо ме направи за смях 8-) Ти можеш ли изобщо да отговаряш за нещо? А кой ги избира тези, за които не можеш да отговаряш? Пак такива като теб, дето се чудят после как да си измият ръцете и да първи да се отрекат! Такива сте си вие съвремените европейци. Това естествено, по никакъв начин не отговаря на въпроса ми за осветените в синьо - величествени, червени сгради 8-) Смехът май ще почака малко, а 8-)

Първо да се посмеем малко, че сградата на общината в Пловдив която е започната 1912 и завършена 1914 година е построена от комунистите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 21:43

fcb_bg написа:
ivan56 написа:

Не си прав и го знаеш отлично.

За тоя секън хенд пендел съм прав.
Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2016 21:46

sin4ec написа:
fcb_bg написа:Наздраве! През 91-ва като дойдох тук, хората не бяха толкова злобни. Сега прелива.

Не си прави изводи от 10-20 кондома. На такива им пречи целия свят, те си оправдават некадърността с Вселената, обикновени лузъри, смачкани от бездарието си-на тях им е останала само омразата...
Аз с русначе съм израснал, интересно-вие НЕ МРАЗИТЕ немците. ВЪПРЕКИ причиненото. Всъщност аз разбирам защо е така, но малко хора могат да го разберат. В същото време споменатите кондоми изпитват неистова омраза към Русия, без да са имали контакт с нея и без изобщо да знаят за какво иде реч. Но пак казвам-обикновени лузъри...

Ами наблюденията ми са такива, но това си е мое виждане, което няма да налагам никому.
Защо да мразя немеца сега, не той е идвал да трепе дядо ми и баба ми. Мразя онези, неканените, за които съм чел в дебелите книги. В училище имахме малък музей, още помня 2 каски на една маса под стъкло - една немска и една руска. И двете пробити от куршум. Мразех немската, коленичех пред руската. Нямам причина да мразя някого, който не ми е сторил лошо.
Но общо взето германците не бих искал да са ми приятели. По работа да, като приятели трудно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 21:47

ivan56 написа:За тоя секън хенд пендел съм прав.
Ти в руски форум, руснак с герба на България на аватара виждал ли си?
Наздраве.

Ти кога беше в руски форум, та знаеш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”