Турция свали руски боен самолет !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турция свали руски боен самолет !
Какви войни, какви 5 лв. бе хора...То така се почва световна война. И за тоя случай ще се говори седмица-две и после ще отмине.
DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Това е прекрасно за нас. Общественият натиск срещу подобен проект ще е голям.
Само че сега Путя ще трябва да се съобрази с условията на ЕС, защото друг вариант няма, според мен Южны поток ще стигне до БГ хъбчето край Варна и останалото ще го строи ЕС, както намери за добре, това е най изгодния за БГ вариант!
Да и санкциите падат а всички след това се обичат, Турците взимат 3 млрд от Европа и няма недоволни.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
dunavfc написа:Какви войни, какви 5 лв. бе хора...То така се почва световна война. И за тоя случай ще се говори седмица-две и после ще отмине.
За война е рано да се говори, въпреки че ме съмнява не се знае. Това е първа директна атака над военни от Русия, а и за рейтинга на Путин не е добре да остане без последствия.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Само че сега Путя ще трябва да се съобрази с условията на ЕС, защото друг вариант няма, според мен Южны поток ще стигне до БГ хъбчето край Варна и останалото ще го строи ЕС, както намери за добре, това е най изгодния за БГ вариант!
Да и санкциите падат а всички след това се обичат, Турците взимат 3 млрд от Европа и няма недоволни.
И всички заживяли щаслтиво до края на дните си.

RedeviL написа:ММ1914 написа:DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
И всички заживяли щаслтиво до края на дните си.![]()
Не точно, но все пак ще се поотложи краят на дните на всички ни.
RedeviL написа:ММ1914 написа:RedeviL написа:Тва не знам какъв трябва да си - да се радваш, докато убиват християни под полуидиотските звуци "аллах-аллах" на рязаните примати...
Не видях много хора тук да се радват. Да не говорим че голяма част от населението на Европа, включвам и Русия са атеисти. Това че сме от една раса е различно.
И така да е... Няма как да се радвам, когато бели умират под възгласите на брадатите полуидиоти! Иначе си прав, че са малко, но все пак не е нормално.
Предполагам, че визираш мен. Явно не си разбрал каква ми е позицията, дори и след като написах, че съм върл противник на политиката на Ердоган.

ММ1914 написа:DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Санкциите срещу Русия няма да паднат, докато подкрепят сепарите в Донбас и Луганск. Ако отстъпят от там, може да получат Крим официално(което ще е предателство спрямо Украйна).
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

diplomat написа:RedeviL написа:ММ1914 написа:RedeviL написа:Тва не знам какъв трябва да си - да се радваш, докато убиват християни под полуидиотските звуци "аллах-аллах" на рязаните примати...
Не видях много хора тук да се радват. Да не говорим че голяма част от населението на Европа, включвам и Русия са атеисти. Това че сме от една раса е различно.
И така да е... Няма как да се радвам, когато бели умират под възгласите на брадатите полуидиоти! Иначе си прав, че са малко, но все пак не е нормално.
Предполагам, че визираш мен. Явно не си разбрал каква ми е позицията, дори и след като написах, че съм върл противник на политиката на Ердоган.
Не визирах теб. Даже не искам да цитирам глупостите му.
DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:ММ1914 написа:DANS написа:Като гледам руските телевизии, Турецкий поток умрЕ завинаги, скоро да чакаме Путин в БГ за втора каракачанка
Санкциите срещу Русия няма да паднат, докато подкрепят сепарите в Донбас и Луганск. Ако отстъпят от там, може да получат Крим официално(което ще е предателство спрямо Украйна).
Ще се нарече компромис, не предателство.
DANS написа:Санкциите срещу Русия няма да паднат, докато подкрепят сепарите в Донбас и Луганск. Ако отстъпят от там, може да получат Крим официално(което ще е предателство спрямо Украйна).
Украйна отдавна е спазарена и то не в полза на укрите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване