Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 21:34

Кашчей написа:
dafquezz написа:
Кашчей написа:Еми..във Франция няма съветски затвор, има си я слободията..що пискаш тогава, че възползвалите се от слободията са направили това, което за тях е редно да направят?!

Какво е решението според теб?

Мистри написа:Нямаш проблем.Отивай в Столипиново.
И има разлика между сВободия и сЛобоидия.
Но на теб не ти се налага да учиш български.

Наистина не я знам. Обясни, ако обичаш.

Всички арабески вън от Европа. Съвременните араби нямат нищо общо с маврите от преди 8-10 века и вината до голяма степен е на селджуците първо, а след това на криворазбраната толерантност на съвременна Европа. Не е нормално някой да влиза в дома ти и да ти заповядва как ти да се разпореждаш в него!

Това като го прочетох, ти явно не си толерантен. :lol:
Не си оставил входната врата отворена?
А ако има циганин , бягащ от боя в махалата,.демек-бежанец-няма да го пуснеш?
Ти , както и аз си равен на терористите!
Чистиш и подреждаш домът си?
Ти си тоталитарен!
Сега ми кажи и че прозорците си затворил, за да не може да влезе свежият въздух на арабската пролет?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 21:38

Нормално е ако е в нужда, да го пуснеш. Ако ти се качи на главата, тогава е нормално да го изхвърлиш.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 14 ное 2015 21:42

гражданин от село написа:
dromihait написа:Удивително е колко много форумни драскачи се радват на случилото се в Париж. Разбира се, това са "обичайните заподозрени" -онези загубили човешкото в себе си скотове, готови да жертват всички лични и обществени свободи в полза на една диктатура...по възможност (про)руска. Дори не им хрумва, че подобно поведение за пореден път разкрива гротескната им налудничава същност.
По темата: този атентат се случи, защото ЕС твърде дълго се забави с предприемането на адекватни мерки по отношение на променящия се заобикалящ го свят. След много столетия на идеологически, икономически, социални, религиозни и военнополитически конфликти на Стария континент беше създадена една относително подредена общност, прокламираща равноправие, толерантност, умереност, свободно движение на хора и идеи. Тази либерална Европа, при някои нейни недостатъци, вероятно е най - голямото политическо достижение на човешкия род до този момент. Тя обаче беше изградена от и за хора, споделяли векове наред един културен ареал. Ако иска да съхрани и развие голяма част от достигнатото, днес тя трябва да отчете променилите се реалии и да отстъпи място на една значително по- консервативна Европа. Незабавното затварянето на южните и източните външни граници е едно добро начало, но не е достатъчно. Срещу заплахите от юг и от изток трябва да се действа твърдо и безкомпромисно, без значение от цената - на карта е поставено съществуването на познатата европейска цивилизация.

Сигурно и в Работническо дело от 50-те г. няма да прочетеш толкова простотии.

По-конкретно? Или просто реши пътем да се из.каш?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 21:42

dafquezz написа:Нормално е ако е в нужда, да го пуснеш. Ако ти се качи на главата, тогава е нормално да го изхвърлиш.

Знаеш ли къде е Сирия, ЧАД, ЦАР, Афганистан?
България да не е на три океана и една пустиня и да граничи с тях? :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2015 21:43

Мистри написа:
Кашчей написа:
dafquezz написа:
Кашчей написа:Еми..във Франция няма съветски затвор, има си я слободията..що пискаш тогава, че възползвалите се от слободията са направили това, което за тях е редно да направят?!

Всички арабески вън от Европа. Съвременните араби нямат нищо общо с маврите от преди 8-10 века и вината до голяма степен е на селджуците първо, а след това на криворазбраната толерантност на съвременна Европа. Не е нормално някой да влиза в дома ти и да ти заповядва как ти да се разпореждаш в него!

Ти си тоталитарен!
Сега ми кажи и че прозорците си затворил, за да не може да влезе свежият въздух на арабската пролет?

Бих ги заковал, но са пвц, та не искам да ги затривам, но да, затворил съм ги 8-)
Няма да пусна никакъв циганин, както не пускам и сурвакарчета, с прекалено препечен цвят на кожата и много пъргави очи, на Нова година.
Нямам проблем да работя с цигани, но отношенията си остават служебни-вкъщи такъв не влиза!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 ное 2015 21:45

Значи шарлитата имат право да се гаврят със смъртта на невинни хора?Значи всеки може да се "гаври с труп" и това е негово неотменимо право, макар и да не го споделяш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 ное 2015 21:46

dafquezz написа:Нормално е ако е в нужда, да го пуснеш. Ако ти се качи на главата, тогава е нормално да го изхвърлиш.

Като ти се качи на главата по-вероятно е ти да напуснеш, защото ще си нетолерантен към него 8-)
Мистри много добре те е питал дали знаеш къде се намират някои държави, аз ще добавя и Судан, а защо не и Мавритания, Нигерия, Бурунди, Лесото, Заир..там белгийците имат добри познати от времето на Леополд Втори.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 21:48

Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:
dafquezz написа:

Ти си тоталитарен!

Бих ги заковал, но са пвц, та не искам да ги затривам, но да, затворил съм ги 8-)
Няма да пусна никакъв циганин, както не пускам и сурвакарчета, с прекалено препечен цвят на кожата и много пъргави очи, на Нова година.
Нямам проблем да работя с цигани, но отношенията си остават служебни-вкъщи такъв не влиза!

Ти нямаш проблем да работиш с цигани, но те имат проблем да работят. :lol:
Чак и пвц си сложил? Променил си фасЪдЪта?
Веднага да го махаш и задължително-зимни гуми. :lol:
Знаеш защо имаше ред до Улу дере. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 21:49

Мистри написа:

Пак ти казвам, аз не желая да бъдат толерирани паразити. Но нямам против читавите хора измежду масата паразити, независимо дали са от Чад или Столипиново. Не можеш да ме убедиш, че не съществуват такива. Съществуват и заслужават шанс, щом са хора. За маймуните сме на едно мнение.
Само със зимните гуми не разбрах каква ти е болежката :lol:

гражданин от село , да, всеки има право да се гаври със смъртта на невинни хора, а ти имаш правото да не си купиш съответното списание или да не гледаш съответния канал. Аз примерно не харесвам чалга, затова не ходя на чалготека и не гледам Планета.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 ное 2015 21:51

dafquezz написа:
Мистри написа:

Пак ти казвам, аз не желая да бъдат толерирани паразити. Но нямам против читавите хора измежду масата паразити, независимо дали са от Чад или Столипиново. Не можеш да ме убедиш, че не съществуват такива. Съществуват и заслужават шанс, щом са хора. За маймуните сме на едно мнение.
Само със зимните гуми не разбрах каква ти е болежката :lol:

гражданин от село , да, всеки има право да се гаври със смъртта на невинни хора, а ти имаш правото да не си купиш съответното списание или да не гледаш съответния канал. Аз примерно не харесвам чалга, затова не ходя на чалготека и не гледам Планета.

Защо не помогнете, филантропи , на БЪЛГАРИТЕ, които имат нужда , а ?
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”