9 май-Ден на Победата!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 9 май-Ден на Победата!
Най-силната част от парада в Москва бе марша на "Безсмертний полк".Друго което силно ми направи впечатление бе речта на Путин и отдаване заслуженото на съюзниците за победата над нацизма.И не само това,Путин благодари на партизанските движения във всички страни,нещо което мен лично ме изненада.Човека явно искаше да благодари на всички които са допринесли да го има този ден - "День Победы"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
rsk написа:Виж сега, промит мозък:
Вие русофилчетата, когато някой ви каже колко Русия е навредила на България, веднага почвате да плещите за Америка. За да не стават обърквания ще подчертая, че колкото противна, агресивна и античовешка държава е Русия, толкова е и САЩ.
Така... ТИ какво си казал за съединението е все тая, факт е, че Русия се обявява против него.
А това, че ти си исторически неинформиран си е твой проблем. Това, че ти не знаеш нещо и не го признаваш - не значи, че е "американска фалшификация". Напиши в гугъл, та ако щеш и в руския за изрода Светослав 1ви.
Виж как мозъчето ти ражда противоречиви неща. Хем Русия ни била братска, ама ни били взели Македония, защото сме губещи във ВСВ. А защо промиха мозъците на българите, че са "македонци"? Защо измислиха македонската нация?
Какъв е тоя грях, дето имаме ние към тия подчовеци? А те към нас грехове - бол.
Относно Освобождението - аз не бих казал, че смяната на "господаря" е Освобождение. Той Апостола го е казал: "Който ни освободи - той ще ни пороби", точно така и става.
Знаеш ли какво ми каза една баба от едно пернишко село преди време относно руснаците през ВСВ? - "Когато дойдоха немците при нас раздаваха шоколади на децата, на нас раздаваха немски цигари. След това като дойдоха руснаците ни изядоха животните и хляба." - толкова за "БРАТУШКИТЕ".
Руското правителство може и да не е било съгласно със съединението, но общественото мнение в Русия е нещо различно.
Нещо за 80 милиона франка, които Русия е платила на Турция вместо България, които после не си и потърсва защо не кажеш, палячо?
Македония е вследствие на сталиновата мания да създава народи и езици, има измисляни езици за етонси в състава на СССР по негово нареждане, Ричард Овъри е писал подробно затова, ако искаш чети, ако не питай баба ти на село, тя вероятно ще ти го обясни иначе.
Кога съветската армия влиза в България, откъде идва, през какво е минала и в какво състояние се е намирала страната им?
Хранела ли е България Вермахта, който е разоравал земите на СССР и е избил толкова много съветски граждани, разрушил 1700 градове и села, нормален ли си изобщо, мислиш ли с тая глава?
Тия добри немски войници раздавали ли са шоколади на децата в Беларус и Украйна, давали ли са цигари на всички жени и мъже на територията на СССР???
Последна промяна от HoUs4oOL на 11 май 2015 14:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Възрастен написа:То си го пише в публикацията:"ПОГИБШИХ" (та затова е "безсмъртен полк"). Не съм го измислил аз, сайтът си е руски! Сега и той ли ви е крив? Ама кой да чете... Иначе сте царе на интерпретациите - като не ви харесва "загинали", набързо става "участници". Истината е, че някой PR на батюшката яко го е загазил. То бива, бива навеждане - ама чак толкова! Почнаха да застигат македонците по фантазии.
Няма такова нещо. Бащата на Путин е бил моряк, починал е доста след войната-сиреч няма място в полка? Или Жуков няма място в него? Само убитите на фронта, а? Усещате ли се какви глупости пишете?
http://parad-msk.ru/about-us/
Ето сайта на инициативата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
fcb_bg написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Само в Съветският съюз е ден пабедъй.Като ли че само те са допринесли.Ако не беше открит западният фронт,можеше и да не стигне до този ден.Фашизъм в Германия и България никога не е имало,но има антифашисти които се гордеят с това,но настъпи тоталитаризъм след нашествието на червените хлебарки.ВСВ не свършва на 9 май,а след капитулацията на Япония.
Koga е открит 2-я фронт да чуем ? Ти йебем и фронта ти йебем. 2-я фронт е открит щото Сталин да не получи излаз нейде на Ламанша, ей затва е открит.
Иначе си прав - СССР приключи войната и в Европа и в Азия. Даже 2-те атомни бомби не можаха да я приключат в Азия.
Чувал ли си за ,,групата на Рамзай'' с Рихард Зорге който изпраща сведения че Япония няма да нападне Съветският Съюз и Сталин прехвърля войските от Сибир на източният фронт.Преди да бъде открит западният фронт Америка изпраща военна техника и помощи за болшевишката империя,а на запад се води война ,а не протестни действия.Грешката на Япония при Пърл Харбър е факт и не случайно генерал Ямамото казва ,,ние събудихме един гигант''.Разбери го,болшевиките нямаше да се справят сами срещу немската машина.Пустинната лисица Ромел си намери майстора в лицето на англите,а война с ненавистният Хитлер водеха всички.Сърби,гърци,поляци,чехи,французи или белгийци.Как ще допуснеш еврейската измислица ,,комунизма'' на Ла Манша.
На " Немската машина" , грешката и беше, че изобщо тръгна на изток.
Трескаха ги като маче у дирек.Факт.
Трескаха ги като маче у дирек.Факт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Само в Съветският съюз е ден пабедъй.Като ли че само те са допринесли.Ако не беше открит западният фронт,можеше и да не стигне до този ден.Фашизъм в Германия и България никога не е имало,но има антифашисти които се гордеят с това,но настъпи тоталитаризъм след нашествието на червените хлебарки.ВСВ не свършва на 9 май,а след капитулацията на Япония.
Аз не виждам да е написано че ВСВ свършва на 9 май!?Ден на победата на Русия над немците.Ти кви ги плещиш?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:fcb_bg написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Само в Съветският съюз е ден пабедъй.Като ли че само те са допринесли.Ако не беше открит западният фронт,можеше и да не стигне до този ден.Фашизъм в Германия и България никога не е имало,но има антифашисти които се гордеят с това,но настъпи тоталитаризъм след нашествието на червените хлебарки.ВСВ не свършва на 9 май,а след капитулацията на Япония.
Koga е открит 2-я фронт да чуем ? Ти йебем и фронта ти йебем. 2-я фронт е открит щото Сталин да не получи излаз нейде на Ламанша, ей затва е открит.
Иначе си прав - СССР приключи войната и в Европа и в Азия. Даже 2-те атомни бомби не можаха да я приключат в Азия.
Чувал ли си за ,,групата на Рамзай'' с Рихард Зорге който изпраща сведения че Япония няма да нападне Съветският Съюз и Сталин прехвърля войските от Сибир на източният фронт.Преди да бъде открит западният фронт Америка изпраща военна техника и помощи за болшевишката империя,а на запад се води война ,а не протестни действия.Грешката на Япония при Пърл Харбър е факт и не случайно генерал Ямамото казва ,,ние събудихме един гигант''.Разбери го,болшевиките нямаше да се справят сами срещу немската машина.Пустинната лисица Ромел си намери майстора в лицето на англите,а война с ненавистният Хитлер водеха всички.Сърби,гърци,поляци,чехи,французи или белгийци.Как ще допуснеш еврейската измислица ,,комунизма'' на Ла Манша.
Чувал съм, да, ти кво искаш, СССР да се бъхти на 2 фронта ли за да има право да празнува 9-ти май? какъв е приносът на Франция, таа сила неземна за онова време във войната, че се закичи със званието "Страна победител във ВСВ"? Грешката на Япония си е тяхна грешка, не ме интересуват.
И кво ми ги хвалиш англетата завряни на майка си в Африката, дето Ромел ги правеше сами да си говорят с къде по-малък брой техника и това спяр само поради липсата на резерви? Къде бяха Съюзниците в Европа да се бият за земите и свободата си преди 44-та?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
GOLEADOR написа:Най-силната част от парада в Москва бе марша на "Безсмертний полк".Друго което силно ми направи впечатление бе речта на Путин и отдаване заслуженото на съюзниците за победата над нацизма.И не само това,Путин благодари на партизанските движения във всички страни,нещо което мен лично ме изненада.Човека явно искаше да благодари на всички които са допринесли да го има този ден - "День Победы"!
A на тия партизани дето взривиха Св.Неделя благодари ли? А на всички българи, които му лижат гъза? И най-вече на тези, които почетоха паметника на руските окупатори вместо да почетат този на българите, които са загинали през ВСВ?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:GOLEADOR написа:Най-силната част от парада в Москва бе марша на "Безсмертний полк".Друго което силно ми направи впечатление бе речта на Путин и отдаване заслуженото на съюзниците за победата над нацизма.И не само това,Путин благодари на партизанските движения във всички страни,нещо което мен лично ме изненада.Човека явно искаше да благодари на всички които са допринесли да го има този ден - "День Победы"!
A на тия партизани дето взривиха Св.Неделя благодари ли? А на всички българи, които му лижат гъза? И най-вече на тези, които почетоха паметника на руските окупатори вместо да почетат този на българите, които са загинали през ВСВ?
Не знаех,че ПАРТИЗАНИТЕ са взривили храма "Св.Неделя",ти си единствения в България който знае тази тайна.Отделно паметника на загиналите руските войници в България е войнишки паметник и е нормално да има хора които да почетат паметта им.Загиналият войник не ни е враг,запомни го!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Тоя е завършен олигофрен:
Преди дни в Стрелча бе открит паметник на генерал Георгий Жуков, един от най-големите герои по време на Втората световна война. В откриването му участваха и военнослужещи от българската армия. Министърът на отбраната Николай Ненчев се обяви против този паметник в навечерието на 9 май, когато Русия чества 70 годи от победата във Втората световна война .
Информиран съм за този случай. Вижте, аз съм наследник и продължител на земеделското движение. Толерантен съм и уважавам историята. Но като български патриот и демократ съм убеден, че Европейската интеграция на странта ни не е каприз. Смисълът на Българското Възраждане е в това народът ни да бъде свободен, за да изградим европейска държава, казва министърт пред армейския вестник.
От създаването си до днес БЗНС е изразител именно на тази политика и аз винаги ще отстоявам европейските ценности и правила. Разпоредил съм да се направи каквото е необходимо, да няма подобни случаи като този в Стрелча, категоричен е той.
Фрог научи, че имало предложение, воините, които участвали при откриване на паметника на генерал Жуков, да бъдат уволнени. Имало разследване по случая.
http://www.frognews.bg/news_90898/Minis ... -Strelcha/
Преди дни в Стрелча бе открит паметник на генерал Георгий Жуков, един от най-големите герои по време на Втората световна война. В откриването му участваха и военнослужещи от българската армия. Министърът на отбраната Николай Ненчев се обяви против този паметник в навечерието на 9 май, когато Русия чества 70 годи от победата във Втората световна война .
Информиран съм за този случай. Вижте, аз съм наследник и продължител на земеделското движение. Толерантен съм и уважавам историята. Но като български патриот и демократ съм убеден, че Европейската интеграция на странта ни не е каприз. Смисълът на Българското Възраждане е в това народът ни да бъде свободен, за да изградим европейска държава, казва министърт пред армейския вестник.
От създаването си до днес БЗНС е изразител именно на тази политика и аз винаги ще отстоявам европейските ценности и правила. Разпоредил съм да се направи каквото е необходимо, да няма подобни случаи като този в Стрелча, категоричен е той.
Фрог научи, че имало предложение, воините, които участвали при откриване на паметника на генерал Жуков, да бъдат уволнени. Имало разследване по случая.
http://www.frognews.bg/news_90898/Minis ... -Strelcha/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.