memnto написа:bobo_13 написа: Дано поне няма реклами по Диема Спорт щом е платен канала(поне така е на запад)
![]()
![]()
![]()
Забелязвам, че бръщолевиш пълни глупости напоследък.
Нямало реклами..![]()
![]()
![]()
Ми по HBO има ли реклами?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:bobo_13 написа: Дано поне няма реклами по Диема Спорт щом е платен канала(поне така е на запад)
![]()
![]()
![]()
Нямало реклами..![]()
![]()
![]()
Долно уйно написа:Балкански Орел написа:Долно уйно написа:Балкански Орел написа:А някой би ли ми обяснил защо трябва да плащам 4 кинта за два канала из между които единия не ми трябва и за пукната гума ?
Мошенници, пак искат да минат хората и да си пробутат лайната.Сигурен съм, че по торентите ще се появяват записи на мачовете.
Да гледаш мач на запис и то на отбори, на които не си фен е баси мисията.
Кой те кара да плащаш, задължително ли е?
Кой какво ме кара и дали имам зор е едно, аз попитах защо трябва да плащам 4лв за два канала, а не 2.50 само за единия.Не съм за 4лв, но защо трябва да им пълним джобовете ?
Защото безплатен обяд няма и времето на безплатни гледания безвъзвратно си отива с всеки изминал ден.
bobo_13 написа:memnto написа:bobo_13 написа: Дано поне няма реклами по Диема Спорт щом е платен канала(поне така е на запад)
![]()
![]()
![]()
Нямало реклами..![]()
![]()
![]()
bobo_13 написа:memnto написа:bobo_13 написа: Дано поне няма реклами по Диема Спорт щом е платен канала(поне така е на запад)
![]()
![]()
![]()
Нямало реклами..![]()
![]()
![]()
Балкански Орел написа:И това какво общо има с другия канал в пакета и помиите, които ще дават по него ?
Той какво общо има с А група и не разбрах, ЗАЩО СЪМ ЗАДЪЛЖЕН ЗА ПЛАЩАМ И ЗА НЕГО ??
Мразя комерсиални и клюкарски програми, а те искат да ме задължат да платя точно за такава програма, която няма нищо общо с мачовете !
blanco написа:А бе от мен булсата като искат да им плащам за Ф+ И ТВ+ не мрънкам, че само единия ползвам. Никой не ви кара на сила, кво толкова сте се размрънкали. Баси, за 4 лева....
JimBeam написа:blanco написа:А бе от мен булсата като искат да им плащам за Ф+ И ТВ+ не мрънкам, че само единия ползвам. Никой не ви кара на сила, кво толкова сте се размрънкали. Баси, за 4 лева....
Утре Бтв затваря в пакет Рингбг и Бтв Екшън с мачовете за ШЛ, Лига Европа, Серия А и Лига 1 и ни искат по 4 лева и за него ти пак ли ще ги платиш? Нали се сещаш, че този канал сега ако стане успешен е въпрос на време и Бтв да реши да направи подобно нещо било с въпросните канали или с нов и да преместят мачовете там заедно с Ринг, защото е само спортен за разлика от Екшън. Примерно затварят Рингбг HD и Бтв Спорт HD в един пакет срещу такса от 4 лева и всички мачове минават там, какво мислиш че ще стане?
love_hurtz написа:Долно уйно написа:popokutepetel я си погледни договора и виж в него дали е записано всеки един канал поотделно и какво трябва да ти излъчва този канал?
Няма какво да се обесняваш на разни дървени философи, те имат ли представа примерно Близо/М-тел как си изпипват договорите, разни хора дето са още с жълто около устата тръгнали да съдят. Ходи съди ги, после като загубиш и платиш хонорара на адвокатите им, ще спреш да си такъв разбирач. Ходи се оплачи в комисията за нелоялна конкуренция или каквато беше и да ти обеснят как стоят нещата. Много добре се изказа един потребител, повечето хора дават по 200 лева на месец за цигари за 4 лева ще ви пробие джоба.
Не искам да плащам, било безплатно. Като не искаш няма да гледаш и чао. Цената е съвсем приемлива. Разбирах да искаха по 40-50 лева на месец да се ревеше така ...
JimBeam написа:blanco написа:А бе от мен булсата като искат да им плащам за Ф+ И ТВ+ не мрънкам, че само единия ползвам. Никой не ви кара на сила, кво толкова сте се размрънкали. Баси, за 4 лева....
Утре Бтв затваря в пакет Рингбг и Бтв Екшън с мачовете за ШЛ, Лига Европа, Серия А и Лига 1 и ни искат по 4 лева и за него ти пак ли ще ги платиш? Нали се сещаш, че този канал сега ако стане успешен е въпрос на време и Бтв да реши да направи подобно нещо било с въпросните канали или с нов и да преместят мачовете там заедно с Ринг, защото е само спортен за разлика от Екшън. Примерно затварят Рингбг HD и Бтв Спорт HD в един пакет срещу такса от 4 лева и всички мачове минават там, какво мислиш че ще стане?
Alexx написа:няма да платя, защото е направено супер непрофесионално
Такъв канал не се прави от утре за днес по средата на футболния сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта