iori написа:А на мен ми е интересно защо всички политици избягват темата за свикване на велико народно събрание и промяна на конституцията
Не всички!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iori написа:А на мен ми е интересно защо всички политици избягват темата за свикване на велико народно събрание и промяна на конституцията
sin4ec написа:iori написа:А на мен ми е интересно защо всички политици избягват темата за свикване на велико народно събрание и промяна на конституцията
Не всички!
Adramelech написа:iori написа:А на мен ми е интересно защо всички политици избягват темата за свикване на велико народно събрание и промяна на конституцията
Страх лозе пази. Нали ако стане това, то местата на някой хора ще изстинат и няма да могат да си взимат паричките, без да правят нищо.
MuFc1878 написа:101% от депутатите са на дръвника, ако се случи!
milen.hristov написа:Поклон пред МИЗЕРСТВАЩИЯТ български народ, стачкуващ С ПО ДВА ЛИТРА БИРА ВЪВ ВСЯКА РЪКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта