АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нападнаха Ахмед Доган!
Шефа на НСО лъже най-нагло на пресканференцията, че негови двама служители са легнали върху нападателя и са го предпазвали от побой. Някой от вас вижда ли такова нещо?
Незнам за мотивите на нападението, но ако това е Националната и служба за охрана, то баси и държавната машина!!! Единият от гардовете е със съмнение за счупена ръка и няма нито един задържан за нападението срещу него!!! Това наистина неможе да бъде НСО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
За подобно престъпление в Пловдид преди няколко дни, виновникът прекара само 48 часа в ареста, като дори беше произвел изстрел в главата на човек! Да видим сега за колко ще го приберат...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
THE G.A.M.E
gogova4o написа:ако е било постановка нямаше да го бият после
Те половината турци гледаха да го вардят от тия, дето го налагаха.
ако е било постановка нямаше да го бият после
Ти сериозно ли смяташ, че щяха да кажат на всички делегати ако всичко това е нагласено. Ако е организирано от Доган са знаели само той и заместника му.
Съда и шефа на НСО ,могат да си плямпат каквито и да е лъжи,но всичко е записано и документирано ,вече е качено из цялата мрежа,и каквото и да си говорят,че били легнали,че нямало доказателства,тинтири минтири,може да бъде опровергано.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Умирай трудно 5
Главна мъжка роля - Ахмед Демир Доган
Режисура - Ахмед Демир Доган
Поддържаща мъжка роля - Лютви Местан
Специални ефекти - Ахмед Демир Доган , Лютви Местан ,Октай Хасанов Енимехмедов
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
1912plovdiv написа:Умирай трудно 5![]()
"Златна малинка" - НСО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
THE G.A.M.E
BLUE CHAMPIONS написа:По мое мнение, оставки ще има със сигурност при всички положения. А дали са предварително "подготвени" тези оставки?... и това със сигурност ще го разберем в близките месеци
Принципно оставки трябваше да има още след оная гадория в Бургас ...
Аз се досещам какво ще се случи за тази случка днес. Както обикновено - "Вълкът сит, агнето - цяло".
ДПС няма да вдигат много-много врява ( поне не около "покушението" ... Обаче за "етническият мир" трудно ще им се зтвори устата ) ... А управляващите ще потвърдят, че това е било неуспешен опит за убийство.
Това разбира се ще стане след като се види в следващите дни, накъде ще тръгнат слуховете.
Но оставки няма да има ... Поне не и на високо ниво.
Най-много да изгърми шефа на НСО и някой зам, зам, зам шеф в разузнаването.
Така се прави в нашата мила и родна България ...
-
allez_les_blues
- Контакти:
вече изпадате в дребнотемия ми се струва-що го били пребили... ами нормално, ако на националния сбор на АТАКА някой опре пистолет в челото на Волен, к'во мислите че нема да го пребият атакистите ли?
...а в Америка направо ше го разстреля охраната, още докато е тръгнал към трибуната.Тук вината си е изцяло на НСО, които позволиха тази грозна сцена.

- obi4am_pirin
- Контакти:
Де да беше истина и да го беше свитнал!Но всичко е цирк за сплотяване на електората и тая мисирка даже му избива пистолета!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции