Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот favaca8888 » 15 авг 2020 09:34

favaca8888 написа:
Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.

Герб организираха 3 пъти.Ха стига толкова.
Пилотчето и той не може.Но по-добре той,отколкото Тиквич.Да има паритет.Голям фаул на Тиквич,че пусна фъндък Радев да стане президент с кандидатурата на Цачева.
Това му беше най,ама най-грубата грешка.
Стана надменен,помисли си че народа е наистина толкова тъп,та да изберем Цачева.
Ужас.

И тук не бих се съгласил. Бойчето е познатото зло и неговите номера са ясни. Той все пак гледа да спазва някакво елементарно поведение за да не си развали отношенията с "еврофондовете". Всички ги знаем рубладжийте какви ги вършат всеки път и как свършва всичко. Определено не бих предпочел пилотчето.[/quote]

Тиквича е произведен от тези рубладжии.Толкова ли е сложно ?
БКП=СДС=НДСВ=ГЕРБ , едно и също котило.Едни и същи комуняги и агенти на КГБ управляват държавата вече 30 години.
БСП е политически инструмент,който не се използва прваилно, но и тотално дискредитиран.ДПС е като кофа за боклук за всички по-горе партии.Който се осере или дава оставка или отива в редиците на ДПС.

С този си коментар обаче тотално ме разочарова , поне теб те мислех за мааалко по-интелигентен :
"Той все пак гледа да спазва някакво елементарно поведение за да не си развали отношенията с "еврофондовете".

Все пак всеки има право на мнение ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 авг 2020 09:42

Няма значение от какво котило си, а какви са ти целите и зависимостите. Аз никога не съм бил привърженик в тезите за бутане на къща и след това да се мисли какво ще се прави. Просто съм реалист.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2020 10:06

NOMER14 написа:Не гласувам за Герб, но няма никакви икономически или политически причини Правителството да подава оставка.

Абсолютно никакви. Слънцето грее, птичките пеят, какво повече да иска човек?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 авг 2020 12:21

NOMER14 написа:
Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.

Какви честни избори?!
Имате ли си на представа как се гласува в селата в т.нар. смесени райони. Беларус ряпа да яде.

Не е само в смесените райони. Тъща ми живее във вход, в който живее и зам.областен управител. Преди избори човекът минава по апартаментите и директно заявява, че срещу снимка на бюлетината раздава 100лв. Ако гласуват правилно, ще има и санация на блока, иначе няма да приемат документите.
Шефът на фирми, занимаващи се с печелене на обществени поръчки, казал на работниците, че ще има бонуси от 150лв при гласуване и обещания за големи бонуси през годината. На практика фирмата печели почти всички поръчки за подобрение на инфраструктурата в областта.
Всичко това е резултат от корупцията, която е стигнала до там, че искат кинти на студенти първи курс, за да ги настанят в ремонтирани общежития....

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 17 авг 2020 00:21

rhaegar написа:
NOMER14 написа:Не гласувам за Герб, но няма никакви икономически или политически причини Правителството да подава оставка.

Абсолютно никакви. Слънцето грее, птичките пеят, какво повече да иска човек?

Точно всичко е префектно няма пречина за оставка ! Заплати по 610 лв в градовете в селата по 300-400 . Отгоре на това навсякъде мизерия и беззаконие ! Перфектно ние тука сме кенефа на Европа. Толкова сме свикнали с лайната и мизерията че чак не се забелязва.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2020 02:06

Като почнете с тези заплати от по 200-400 и 600 лв и ме избива на смях.
Ако някой взима 500 лв, това означава само, че е безкрайно глупав и мързелив в комплект. Нищо друго.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 авг 2020 09:19

610 лева към момемта са 370 долара.
Пак ще припомня, есента на 89-та преди падането на Берлинската стена като млад специалист започнах с 40 долара (170+30 лева).
Е, сиренето и млякото сега са 4 пъти по-скъпи, но за сметка на това бялата техника много по-евтина.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2020 09:22

NOMER14 написа:610 лева към момемта са 370 долара.
Пак ще припомня, есента на 89-та преди падането на Берлинската стена като млад специалист започнах с 40 долара (170+30 лева).
Е, сиренето и млякото сега са 4 пъти по-скъпи, но за сметка на това бялата техника много по-евтина.

Е, разбира се ти всеки ден си купуваш пералня, а сирене веднъж на 10 години. Нали така?

Иначе да, 500лв заплати има. Голяма фирма в малък град, като няма друга работа идват не, ами и оттам. Без да са мързеливи/глупави. Просто са гладни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 авг 2020 16:45

Смити като почне с тия изказвания ала Васко Велев ( ако не знаете кой е, това е един елемент, който по телевизията го раздава специалист в дисциплини от плетки до ракетни науки ) направо избива постата. Хората му показват статистики колко хора бачкат на минималната, той пак не вярва и си живее в някакъв си свой Невърленд, където курвите са евтини и всичко е ток и жици :lol: :lol: :lol: Ама не би - пичагата е на минималната и не може да вземе реално дори 500 лв. и тези хора са има-няма 400 000 души в България :| Колкото до ум и тъпота - не мисля, че фактът, че дядо ти и баба ти са се пласирали правилно навремето и са ти подложили добре те прави по-умен, да не говориме за работлив от лелчето, дето ти чисти къщата :!: С много пари всеки може да се оправя - пробвай с малко ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 авг 2020 17:08

NOMER14 написа:610 лева към момемта са 370 долара.

Скоро във фейсбук четох, че преди 89 г. са получавали по 800-900 лв., а който е работил на минималта е бил глупак и такива били много малко. Можели да си купят всичко и тогава всичко е било по-качествено и по-евтино, а храната истинска. Даже кебапчето било 10 ст. За левче се освиняш и напиваш с бира. Ако не съм виждал трудовата книжка на баща ми на теб или тях да вярвам?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”