Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
favaca8888 написа:Препоръчвам на всеки да изгледа видеото![]()
Кой знае откъде го излъчват ?Някаква землянка![]()
Тиквата вика, тропа с юмрици по масата, срича, цвили,грухти и е потънал в злоба и яд.Уникално![]()
![]()
boabbb написа:Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*рКого ще избереш на машинните избори
Много ми е странно как така сте сигурни, че всичко ще се оправи като махнеме Бойко
![]()
И типично по български никой не отговаря на въпроса - Кой идва след това ? Това ми кажете и с удоволствие ще подкрепя протестите
boabbb написа:Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*рКого ще избереш на машинните избори
Много ми е странно как така сте сигурни, че всичко ще се оправи като махнеме Бойко
![]()
И типично по български никой не отговаря на въпроса - Кой идва след това ? Това ми кажете и с удоволствие ще подкрепя протестите
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Groucho написа:favaca8888 написа:Препоръчвам на всеки да изгледа видеото![]()
Кой знае откъде го излъчват ?Някаква землянка![]()
Тиквата вика, тропа с юмрици по масата, срича, цвили,грухти и е потънал в злоба и яд.Уникално![]()
![]()
Kaкво видео
pomiqrat написа:boabbb написа:Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*рКого ще избереш на машинните избори
![]()
Още никой не те е затапил, че ако така били мислили хората през Априлското въстание.
И как точно ще се случи машинно гласуване, ако сегашното правителство подаде оставка
Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.
Потребители, разглеждащи този форум: jokercheto82, rhaegar и 5 госта