Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 14 авг 2020 16:24

Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*р :!: Кого ще избереш на машинните избори :?: Много ми е странно как така сте сигурни, че всичко ще се оправи като махнеме Бойко :lol: :lol: И типично по български никой не отговаря на въпроса - Кой идва след това ? Това ми кажете и с удоволствие ще подкрепя протестите :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 14 авг 2020 16:57

favaca8888 написа:Препоръчвам на всеки да изгледа видеото :mrgreen:
Кой знае откъде го излъчват ?Някаква землянка :lol:
Тиквата вика, тропа с юмрици по масата, срича, цвили,грухти и е потънал в злоба и яд.Уникално :lol: :lol:

Kaкво видео :?

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2020 18:06

boabbb написа:Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*р :!: Кого ще избереш на машинните избори :?: Много ми е странно как така сте сигурни, че всичко ще се оправи като махнеме Бойко :lol: :lol: И типично по български никой не отговаря на въпроса - Кой идва след това ? Това ми кажете и с удоволствие ще подкрепя протестите :!:

Идеята е :idea: да се реши веднъж завинаги въпросът.Това позволява Законът.Оставка,служебен кабинет ,който да организира честни избори и машинно,и електронно гласуване.Какво чак толкова се иска ??? :o Ако Бойко спечели,да е жив и здрав!Да управлява още 100 години.Но по този начин си решаваме всичките проблеми
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2020 18:06

boabbb написа:Точно с тези неща, които изброи ще видиме точно един голям к*р :!: Кого ще избереш на машинните избори :?: Много ми е странно как така сте сигурни, че всичко ще се оправи като махнеме Бойко :lol: :lol: И типично по български никой не отговаря на въпроса - Кой идва след това ? Това ми кажете и с удоволствие ще подкрепя протестите :!:

Още никой не те е затапил, че ако така били мислили хората през Априлското въстание.

И как точно ще се случи машинно гласуване, ако сегашното правителство подаде оставка :lol:
Последна промяна от pomiqrat на 14 авг 2020 18:08, променено общо 1 път.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2020 18:07

Groucho написа:
favaca8888 написа:Препоръчвам на всеки да изгледа видеото :mrgreen:
Кой знае откъде го излъчват ?Някаква землянка :lol:
Тиквата вика, тропа с юмрици по масата, срича, цвили,грухти и е потънал в злоба и яд.Уникално :lol: :lol:

Kaкво видео :?

Днес имаше "изявление" на Тиквич по обяд.Разрови се по Дир,дневник и прочие и ще го намериш.Уникално
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2020 18:11

pomiqrat написа:

Още никой не те е затапил, че ако така били мислили хората през Априлското въстание.

И как точно ще се случи машинно гласуване, ако сегашното правителство подаде оставка :lol:

Има вариант да вземем под наем машини от Франция и да не чакаме нови.Подаде ли оставка да речем на 1-ви септември,имаме целия месец ,октомври и края на ноември излизаме на избори.Около студентския празник ще видим резила. :P

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 авг 2020 19:13

Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2020 19:20

Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.

Какви честни избори?!
Имате ли си на представа как се гласува в селата в т.нар. смесени райони. Беларус ряпа да яде.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2020 19:41

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 14 авг 2020 19:48

Thsmith написа:Пилотчето не може да организира "честни" избори, точно както герб де.

Герб организираха 3 пъти.Ха стига толкова.
Пилотчето и той не може.Но по-добре той,отколкото Тиквич.Да има паритет.Голям фаул на Тиквич,че пусна фъндък Радев да стане президент с кандидатурата на Цачева.
Това му беше най,ама най-грубата грешка.
Стана надменен,помисли си че народа е наистина толкова тъп,та да изберем Цачева.
Ужас.

Върни се в “Свободна зона”