Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2020 20:06

boabbb написа:Слави също си прави антиреклама с постоянното повтаряне, че 2 млн. ,май бяха, българи били гласували за неговия референдум.

В нашата секция, смея да твърдя доста демократична, шефката ми навря славитрифоновата бюлетина да гласувам. Направих й забележка, след което словесно се спречкахме. Женицата разбра, че е попаднала на камък, който си знае правата и нейните правомощия. Явно другите преди мен са били много хрисими и са пускали бюлетини.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 12 авг 2020 20:07

Спокойно после пак ще се самоизберат пак ГЕРБ! :lol:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2020 20:28

pomiqrat написа:
NOMER14 написа:
pomiqrat написа:Аз съм независим. Гласувайте за мен. Имам приложими идеи.

Например за Русенския многомандатен район ти трябват 12,5 % (8 мандата) или това са 12-13 хиляди гласа при традиционно 100 хил гласували.

Да си приготвя милион за купуване на гласове :lol:

Имам лоша новина за теб - циганските гласове са разпределени по 1/3 за Герб, Дупесе и Бекапе.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 авг 2020 20:43

NOMER14 написа:
pomiqrat написа:
NOMER14 написа:
pomiqrat написа:Аз съм независим. Гласувайте за мен. Имам приложими идеи.

Например за Русенския многомандатен район ти трябват 12,5 % (8 мандата) или това са 12-13 хиляди гласа при традиционно 100 хил гласували.

Да си приготвя милион за купуване на гласове :lol:

Имам лоша новина за теб - циганските гласове са разпределени по 1/3 за Герб, Дупесе и Бекапе.

В циганската махала само герб и дпс могат да купуват. Другите не ги пускат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hakuna_matata

Мнениеот hakuna_matata » 12 авг 2020 21:45

Цигански гласове купуват всички, вкл. т.нар. Патриоти ! ВМРО вкараха 2 евродепутата миналата година, а имаше хвалебствия от циганските квартали в София и Пловдив как им дошли на крак Каракачанов и Джамбазки яли, пили и им дали по 50лв. на човек да гласуват за ВМРО. :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 авг 2020 09:45

Както е казал героят на Алеко - Бай Ганьо... "Сите са маскари".
Нещата се балансират, щото всички купуват гласове, по един или друг начин.
Можеби тези, които са на власт, и имат повечко властови ресурси, купуват малко повече като количество, но не е решаващо.
А ние сме седнали да рИвем, че ГЕРБ цакали БСП... БСП уе верно ли ще управляват по-добре ? :lol: :roll:
Само да припомня, че при последното им управление от ЕС ни спряха субсидиите и полагащите ни се кинти по разните програми ...

Разбирам с нарушенията по избори да се прецакват некви готини хора и партии, а то същата паплач ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 авг 2020 11:21

NOMER14 написа:
boabbb написа:Слави също си прави антиреклама с постоянното повтаряне, че 2 млн. ,май бяха, българи били гласували за неговия референдум.

В нашата секция, смея да твърдя доста демократична, шефката ми навря славитрифоновата бюлетина да гласувам. Направих й забележка, след което словесно се спречкахме. Женицата разбра, че е попаднала на камък, който си знае правата и нейните правомощия. Явно другите преди мен са били много хрисими и са пускали бюлетини.

Бях и тогава комисия - просто казваш на човека, че има и референдум, ако желае да вземе участие и в него :roll: Явно е имало пак грешно разбрали на обученията :lol: :lol: Ама като ги гледам какви идват - нищо чудно ... Иначе секциите нямат друг избор, освен да са демократични - има си основни правила, които трябва да се спазват. Колкото до мнение от предишен потребител - да, всеки кандидат може да присъства на броенето, но не и да участва в него и решенията, взети от СИК се оспорват само в съда :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 авг 2020 12:02

И на мен ми връчиха слави. Като отказах ме попита какъв българин съм. Попитах я дали от годините мозъкът й е изгорял или така си е родена.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 13 авг 2020 17:08

Спокойно, махаме Нинова и ще можете да гласувате за БСП без проблеми
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 авг 2020 21:10

Бойко - такъв, Бойко - онакъв....
Като гледам какво става в Беларус, добре че сме в ЕС. Благо, от което и Атака се възползва.

Върни се в “Свободна зона”