Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 11 авг 2020 15:52

По принцип ми се случва рядко, но тука съм съгласен със Смити. Не може аз, Гоше и още 3-4-ма да сме недоволни от нещо и айде - блокираме пътища, магистрали, жп линии и прочее :!: Не става така, това не е никаква демокрация - не се самозалъгвайте, има разлика между свобода и свободия :!: Истината е, че милиционерите трябва да си стъпят в длъжност и да има кьотек - два-трима като отнесат здрав бой и няма да се блокира, ама не да ги крият по бусовете, а на открито. И за какво е цялата олелия - да има избори 2 месеца преди нормалния срок :lol: За какъв ***? Гаранция Божков вади пари за тия протести - никой няма да лежи по паветата за без пари. Колкото до Бойко - това имаме налично, бе - това е жестоката истина. В нашата държава редовно се паркира по инвалидни места, мотористите карат с 300, всеки иска ако може правилата да не важат за него - какво очаквате от управляващите - те да не са от Марс паднали :?: Няма да има нови лица, които не са покварени - не се лъжте ! За да може да те видят трябва куп пара - да се плаща по телевизии, ПР-и и т.н. , а тия пари откъде ще дойдат ? Хората с парите в България ги знаеме всички ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 авг 2020 19:02

Сега е моментът тези, които искат промяната да започнат да работят за нейното създаване - както леви, така и десни независимо едни от други. Да се събират, обединяват, да привлекат юристи, експерти, известни и уважавани хора, да създадат платформи, програми, готови реформи, законопроекти, обсъдени с браншови, работодателски асоциации, синдикати и граждани. Всичко това да доведе до създаване на 3-4 нови партии и да се налеят много много пари в реклама и предизборна кампания. Да излязат пред хората с идеите си и да търсят непрекъснато дебата. До изборите всичко да е готово. Това е пътят, а не с камъните и да се събаря този или онзи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 авг 2020 21:27

doktora25 написа:Сега е моментът тези, които искат промяната да започнат да работят за нейното създаване - както леви, така и десни независимо едни от други. Да се събират, обединяват, да привлекат юристи, експерти, известни и уважавани хора, да създадат платформи, програми, готови реформи, законопроекти, обсъдени с браншови, работодателски асоциации, синдикати и граждани. Всичко това да доведе до създаване на 3-4 нови партии и да се налеят много много пари в реклама и предизборна кампания. Да излязат пред хората с идеите си и да търсят непрекъснато дебата. До изборите всичко да е готово. Това е пътят, а не с камъните и да се събаря този или онзи.

Само ще припомня, че шеф на най-голямата работодателска асоциация е баш олигархът на България.
А преди всеки избори се пръкват по 3-4 партийки, които отцепват някой и друг % от големите, но те си го вземат с преизчисляването.
Изобщо това, което си го написал, го няма никъде в ЕС.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2020 22:30

doktora25 написа:Всичко това да доведе до създаване на 3-4 нови партии и да се налеят много много пари в реклама и предизборна кампания.

Е да, ама в едно интервю наскоро Христо Иванов, да речем, каза, че след всичката дандания дето създадоха покрай Росенец и несъмнено повишената им популярност, финансовия резултат е три дарения за общо 1000 лева... Откъде тия пари за реклама и кампания...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 авг 2020 08:39

Парите са ясно в кого са - знаеме ги всички, както и до коя партия са близки. Ако наистина искате някой независим, трябва да е като Йоло Денев, дето си говори с Тангра - на тоя няма начин някой олигарх да му дава пари :lol: :lol: Обаче там има риск да е тотално некадърен, което е и относително, де, щото много кадърните видяхме докъде я докараха :lol: Висшите бизнес и политически кръгове у нас са много сплетени и според мен няма начин да се излъчи някой за когото да кажеме "Е, тоя е напълно независим и сам е стигнал до тука" - такъв няма :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 авг 2020 10:17

NOMER14 написа:
doktora25 написа:Сега е моментът тези, които искат промяната да започнат да работят за нейното създаване - както леви, така и десни независимо едни от други. Да се събират, обединяват, да привлекат юристи, експерти, известни и уважавани хора, да създадат платформи, програми, готови реформи, законопроекти, обсъдени с браншови, работодателски асоциации, синдикати и граждани. Всичко това да доведе до създаване на 3-4 нови партии и да се налеят много много пари в реклама и предизборна кампания. Да излязат пред хората с идеите си и да търсят непрекъснато дебата. До изборите всичко да е готово. Това е пътят, а не с камъните и да се събаря този или онзи.

Само ще припомня, че шеф на най-голямата работодателска асоциация е баш олигархът на България.
А преди всеки избори се пръкват по 3-4 партийки, които отцепват някой и друг % от големите, но те си го вземат с преизчисляването.
Изобщо това, което си го написал, го няма никъде в ЕС.

Аз пиша кой според мен е верният път, който би довел до много по-добри резултати в сравнение с всички други сценарии, давайки си сметка че вероятността да се случи изцяло не е голяма, но бих бил доволен и на частичен успех, т.е. да се появи нов проект, който да кореспондира с моите възгледи. Христо Иванов със сигурност не е такъв, със Слави допирни точки засега нямаме. Не съм сигурен че това никъде го няма в ЕС. Веднага се сещам за Макрон. Да, там избирателната система е друга, и да, Слави точно такава предлага, но аз съм против, защото доста често през последните години на местни и президентски избори бяха предлагани и бяха избирани мажоритарни кандидати, чиито качества ме притесняват не по-малко от тези на членовете на правителствата по същото време (изключвам Радев). По принцип е трудно да се намери компромис между граждани, синдикати, работодатели и браншови асоциации, но мнението на всички трябва да бъде чуто и отчетено и да се потърси такъв. Разбира се баш олигархът да няма последната дума, както обаче най-често се случва напоследък.
tiamat написа:Е да, ама в едно интервю наскоро Христо Иванов, да речем, каза, че след всичката дандания дето създадоха покрай Росенец и несъмнено повишената им популярност, финансовия резултат е три дарения за общо 1000 лева... Откъде тия пари за реклама и кампания...
Христо Иванов със сигурност не разчита на тия пари.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 авг 2020 11:28

Кой е тоя Слави?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 авг 2020 11:50

NOMER14 написа:Кой е тоя Слави?

Трифонов
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 авг 2020 11:54

doktora25 написа:

Трифонов

И е патерица на Кой?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 авг 2020 13:08

ivan56 написа:
doktora25 написа:

Трифонов

И е патерица на Кой?

на руската мафия ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Върни се в “Свободна зона”