NOMER14 написа:23 (двадесет и три години) и половина доларът е 1,7 лева.
По принцип не е заслуга нито на другаря Костов, нито на другарите преди и след него, но честито
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:23 (двадесет и три години) и половина доларът е 1,7 лева.
NOMER14 написа:Groucho написа:NOMER14 написа:Да, бе...след 20 години ще се занимава с....чалгари.
E, значи сме обречени, след като другарят Костов не иска да се занимава с чалгари...
Спокойно, не е рухнала държавата все още. 23 (двадесет и три години) и половина доларът е 1,7 лева.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Thsmith написа:Принципно сравненията със САЩ са абсолютно безсмислени. Друго нещо обаче е по интересно. Защо, ЗАААЩО постоянно ползвате тази пуста минимална заплата като някакво доказателство за нещо? Ми те немците до предишния мандат на кокошката уж нямаха дори минимална заплата. Това да не значи, че са много зле? Вдигането на минималния месечен доход не е нещо говорещо за силна икономика.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Аз лично съм съгласен, че минимална работна заплата е излишна... Но само в работещите икономики, с нормални бизнесмени.Thsmith написа:Минималната заплата я подаяние спрямо някого, който няма елементарни умения, които да предложи на пазара на труда. Това не е показател за каквото и да е сравнение различно от сумата нужна ти за да не умреш от глад за единица време в дадена държава.
Да не говорим, че вдигането на границата единствено като резултат изяжда от това, което реално взимат хората и дава повече на държавата в ролята на обирджия от хорските джобове. От това следва, че вдигането на МЗ е непродуктивно и не само, че не вдига доходите, а обратното.
THE G.A.M.E написа:Аз лично съм съгласен, че минимална работна заплата е излишна... Но само в работещите икономики, с нормални бизнесмени.Thsmith написа:Минималната заплата я подаяние спрямо някого, който няма елементарни умения, които да предложи на пазара на труда. Това не е показател за каквото и да е сравнение различно от сумата нужна ти за да не умреш от глад за единица време в дадена държава.
Да не говорим, че вдигането на границата единствено като резултат изяжда от това, което реално взимат хората и дава повече на държавата в ролята на обирджия от хорските джобове. От това следва, че вдигането на МЗ е непродуктивно и не само, че не вдига доходите, а обратното.
Ако тук се премахне, още от утре поне половината бизнес ще държи хората на 200 лв. месечно... И сега си представи какво се случва с потреблението... И кредитите, и след колко долу-горе България ще обяви фалит ?![]()
![]()
И т'ва само щто нЕкои бизнесмени смятат, че не само трябва да не плащат заплати, а хората даже да им благодарят, че имат работа.![]()
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта