Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2020 15:08

Кво да коментираме? Кво значение има за някой? Мнението на килима или някаква организация от "ултраси" си е лично тяхно?
Мен миналата седмица страшно много ме вбеси тити сълзата какви глупости говореше около заразяването си. Дори писах тук за това колко съм бесен. Говореше за някакви "жестове", които правело правителството и как трябвало да му целуваме краката за тези "жестове". Как обаче народа бил неблагодарен и трябвало само с камшик да се управлява понеже не разбирал от "жестове" :lol:
Никой обаче явно не се впечатли от тази наглост, само на мен явно ми приседна.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 20 юли 2020 15:10

По-шокиращо за мен е как разни хора, които не се уповават на абсолютно никакви факти говорят някакви неща с абсолютна увереност. За това преди една седмица написах, че в този форум се борави с истината избирателно...
Мислих, че форумът на Ювентус е пълен с идиоти, ама се оказва, че тук май са повече...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: !

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2020 15:22

Drunken_Master написа:По-шокиращо за мен е как разни хора, които не се уповават на абсолютно никакви факти говорят някакви неща с абсолютна увереност. За това преди една седмица написах, че в този форум се борави с истината избирателно...
Мислих, че форумът на Ювентус е пълен с идиоти, ама се оказва, че тук май са повече...

Лошото е, че то така и не започна да водиш спорове с реплики и някаква доказателствена основа. Особено в последно време правиш една игра на скачане от теза в теза. Всеки пост е някаква нова тема, най много да се стигне до дуплика и толкова. Не се извършва никакъв градивен диспут. Имаш и лошия навик да пускаш откази от някакви интервюта със снимка на автора, без да е ясно кой е говорещия, пред кой говори, къде говори и тн. Да не забравям и отговорите с някакви снимки на разни негри как се смеят :lol:
Ето този пост пак е неясно срещу кого е насочен и по точно за кое твърдение/спор. Дали е Soulen, Гейм, Помиярчето или някой друг, пълна тъмнина.

Хубаво за развитието на дискусията е да проявяваш малко търпение и упорство и различните спорове да се завършват по някакъв начин, а не просто да се изстрелва нещо и после следващото.
Много лошо впечатление прави и постоянните обидни квалификации. Това по никакъв начин не помага за воденето на някакъв диспут, а точно обратното, капсулира всяка страна до необратимо положение.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2020 15:33

Thsmith написа:.

Ще гласуваш ли за Да, България? Яко ПР им правят, за да влязат в коалиция с ГЕРБ и ВМРО. Играчите този път май нямаха коз (нова партия) или козът им са те и ударно ги рекламират в публичното пространство. На мен Христо Иванов ми е много мазен и като му видя кариерата от цвят на цвят и ми става още по-мазен. И позицията им за меките китки.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 20 юли 2020 15:39

pomiqrat написа:
Thsmith написа:.

Ще гласуваш ли за Да, България? Яко ПР им правят, за да влязат в коалиция с ГЕРБ и ВМРО. Играчите този път май нямаха коз (нова партия) или козът им са те и ударно ги рекламират в публичното пространство. На мен Христо Иванов ми е много мазен и като му видя кариерата от цвят на цвят и ми става още по-мазен. И позицията им за меките китки.

Не, никога няма да гласувам за зелени! Както никога няма да гласувам за червени. То е едно и също... разни мизерници, които се опитват да съсипят живота на хората и да дадат някоя трошичка на мързеливците и некадърниците + да зарадват някое мушкато или делфин докато усложняват естествено нечии животи.

- За мен от основно значение е дадена партия да бъде против парижкото споразумение, против разпределянето на емигранти, против увеличаването на минимална заплата и данъци, против регулации. За електронно правителство, свиване на администрацията и намаляване на преразпределянето на средства. Отнемане на привилегии на полиция, армия и държавни служители, отменяне на привилегии при пенсиониране и тн. Частна здравна с-ма основана на индивидуални пакети и застраховки, без субсидиране. Не съм видял някоя партия да застъпва такива тези... дори на думи.

* Чао от мен, имам среща ; ) Ще продължим довечера!

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 юли 2020 15:46

Свързаната с Ковачки ТЕЦ "Брикел" ще гори отпадъци без проверка дали това уврежда здравето на хората

Сигурно все още остава неясно защо хората протестират. :roll:
Политическата шизофрения е опасно нещо. Тиквун каза, че вече сме втори в Европа след Швеция по брой заразени с Коронавирус. Хората били облъчени, че той е лош. :lol: Иначе след една бърза среща с ресторантьорите и веднага се разпорежда да се отворят нощните заведения, след няколко дни ги затваря и после пак ги отваря. На финала за КБ няма проблем да са 12 000, сега хората са виновни (очаквах, че ще каже, че комунистите са му оставили това наследство или пък Орешарски е виновен) ...
Както и дядото на битото момче, който е попречил на Тиквун да учи в чужбина.... нищо, че по това време той е бил на 26год и вече преподавател в Симеоново :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юли 2020 16:03

TodorT написа:
Свързаната с Ковачки ТЕЦ "Брикел" ще гори отпадъци без проверка дали това уврежда здравето на хората

Нищо, сега народът яде много банани. Бананите укрепват здравето на хората и ще парират вредата от горенето на боклуци :lol:
Протестът е за повече банани, естествено :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 юли 2020 16:11

Groucho написа:
TodorT написа:

Нищо, сега народът яде много банани. Бананите укрепват здравето на хората и ще парират вредата от горенето на боклуци :lol:

Поне ни облъчват явно и ни дават право на избор каква храна да си купим :twisted:

Тази новина звучи нереално дге.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 юли 2020 16:23

Groucho написа:
TodorT написа:

Интересно ми е каква е тази закачка с бананите ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 юли 2020 16:39

daduradam написа:Интересно ми е каква е тази закачка с бананите ?

Eми, преди 89-а народът страдаше много, защото нямаше достатъчно банани, дънки и тоблерони по магазините.
Сега има достатъчно банани, дънки и тоблерони по магазините, но народът е значително по-прост и глупав според мен :lol:

Това са бананите - символ на общата демократична, духовна и материална нирвана, в която изпаднахме за 30 години :lol:

Нали, БВП-то е много високо, всеки има пари за банани и дънки, що па "бизнесменът" X да не спечели 3-4 млн. лева, като изгори 20 000 тона италиански боклук :?: :lol: Капитализъм сме все пак, няма диктатура и прочие глупости, нека печелят по-предприемчивите :lol:

Върни се в “Свободна зона”