Масово не се спазват мерките, и тва е отначалото на болеста. Та надали, са много параноиците
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
LuvIII написа:Ако имаше някакво покритие самочувствието ти нямаше да ми задаваш подобен глупав въпрос какво ме бърка. Ми бърка ме че дишам един въздух с теб. Ако беше примерно в Щатите или някъде другаде нямаше да ме бърка. Но за съжаление си тук и ме бърка. И за съжаление има много още като теб. Заради които ще се заразят и умират невинни хора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vvessel написа:Вчера направили около 2500 теста. Май е рекорд. Ако вземат да направят 10 000 теста за ден ще чупим рекорди по заразени![]()
Фактите са - 150 в болница, 15 в интензивно.
Леле каква епидемия, какво чудоВръхлетяла ни е с невиждана ярост
![]()
Идиотщината продължава. Готвят за приемане закон за задължителна ваксинация и брутална "медицинска" полицейщина.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6939361320
Освен с масови протести няма начин да излезем от тая помийна яма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта