Абе как една държава, която не е обявила война ще има правото да ми вика детето на военна служба/пушечно месо/?
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Ядрено оръжие й дайте на Украйна. Тая Украйна, дето там бият етнически българин некви неолайнари и полицията си трае. Дайте им оръжия на тия.
Тя Украйна оръжие си има, ама наборниците нещо не верваха в тая война и си дигаха гълъбите, кат видят призовката.
Абе как една държава, която не е обявила война ще има правото да ми вика детето на военна служба/пушечно месо/?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Аз не виждам как която и да е държава в какъвто и да е момент би имала право да го прави и аз лично не бих се отзовал и не бих изпратил детето си, но това е друг въпрос. Не виждам връзка.
Ще ми кажеш ли все пак за църквата?
--
пп Не е нужно от ядрено оръжие. Достатъчно е да им дадат противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия и като почнат да падат всеки ден, сметката ще излезе крива. Точно стратегия тип Афганистан/ Чарли Уилсън.
--
пп Не е нужно от ядрено оръжие. Достатъчно е да им дадат противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия и като почнат да падат всеки ден, сметката ще излезе крива. Точно стратегия тип Афганистан/ Чарли Уилсън.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Тракийската писменост е най-старата в света, келтите и галите са тракийски племена
Гайдарски бе категоричен, че редица факти от българската история са изопачени. Припомни за древна тракийска хроника, в която се говори са "богарския" език като език, на който говори сам Бог. Заяви, че древните елини се настаняват на земите на траките, а генни изследвания доказват, че българите сме наследници на траките, тъй като 60% от българския геном е тракийски.
https://www.actualno.com/society/trakij ... edium=push

Гайдарски бе категоричен, че редица факти от българската история са изопачени. Припомни за древна тракийска хроника, в която се говори са "богарския" език като език, на който говори сам Бог. Заяви, че древните елини се настаняват на земите на траките, а генни изследвания доказват, че българите сме наследници на траките, тъй като 60% от българския геном е тракийски.
https://www.actualno.com/society/trakij ... edium=push
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
и това го постна тук?
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Thsmith написа:Аз не виждам как която и да е държава в какъвто и да е момент би имала право да го прави и аз лично не бих се отзовал и не бих изпратил детето си, но това е друг въпрос. Не виждам връзка.
--
Каквото и оръжие да им дадат, по - яки от руснаците няма да станат.
Ако трябва да избираш между руския солдат и смотан укроп - кого ще избереш? Знаем, нали?
Укропите не могат с Новоросия да се справят, ти ги прати срещу руснаците.
ПП. И грузинците си мислеха, че са много яки, ама ВДВ за 5 дни им разказа играта, нали?
Аз не очаквам Украйна да влиза в Москва. Както казах сметката е доста проста с тази техника. В един момент сметката изобщо няма да излезе и най важното, обществената подкрепа ще се срине като започнат да идват ковчези.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Украйна оръжие си има и си произвежда. Ако украинецът наистина верва, че страната е в състояние на война, армията им щеше да наброява над милион, ама не е е тъй.
Какви противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия бълнуваш, момче арно?
Колко хеликоптера и самолета имат донбасци, викаш? пво Украйна си има, един боинг го разбра съсем отчетливо лице в лице. Та я кажи пак каки точно оръжия искаш да шитнем на Руината?
Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?
Какви противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия бълнуваш, момче арно?
Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- blue avalanche
- Контакти:
fcb_bg написа:Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?
Честно да ти кажа - хак им е на българите!! защото са решили да подкрепят профашистите и бандеровците! Хората са казали:
"Като седнеш на една маса с дявола - вземи си по-дълга лъжица!"
Като подкрепяш една сган, която бълнува за етнически чиста Украйна, какво очакваш да се случи???
fcb_bg написа:Украйна оръжие си има и си произвежда. Ако украинецът наистина верва, че страната е в състояние на война, армията им щеше да наброява над милион, ама не е е тъй.
Какви противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия бълнуваш, момче арно?Колко хеликоптера и самолета имат донбасци, викаш? пво Украйна си има, един боинг го разбра съсем отчетливо лице в лице. Та я кажи пак каки точно оръжия искаш да шитнем на Руината?
![]()
Ще наброява тя... ти ли ще идеш да се биеш? Това са абсурдни истории. Забрави за реална мобилизация в която и да е светска държава.
Тежки, леки, всякакви ; 0 Такива, че руската помощ да излезе твърде скъпа в човешко и икономическо отношение.
* Естествено трябва да си ги платят : )
--
Ами постваш нещо и аз искам разяснение. С оглед на това как започва статията и това признаване, трудно бих повярвал дори да е истина. Не че ме вълнува де, но това е друг въпрос.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Абе, току що се сетих, че украинците имали някакъв БТР, дето щеше да обръща войната. Кво стана???