Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 29 май 2017 22:04

Ядрено оръжие й дайте на Украйна. Тая Украйна, дето там бият етнически българин некви неолайнари и полицията си трае. Дайте им оръжия на тия. :lol: Тя Украйна оръжие си има, ама наборниците нещо не верваха в тая война и си дигаха гълъбите, кат видят призовката.
Абе как една държава, която не е обявила война ще има правото да ми вика детето на военна служба/пушечно месо/?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 май 2017 22:09

Аз не виждам как която и да е държава в какъвто и да е момент би имала право да го прави и аз лично не бих се отзовал и не бих изпратил детето си, но това е друг въпрос. Не виждам връзка.

Ще ми кажеш ли все пак за църквата?

--
пп Не е нужно от ядрено оръжие. Достатъчно е да им дадат противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия и като почнат да падат всеки ден, сметката ще излезе крива. Точно стратегия тип Афганистан/ Чарли Уилсън.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 май 2017 22:27

Тракийската писменост е най-старата в света, келтите и галите са тракийски племена

Гайдарски бе категоричен, че редица факти от българската история са изопачени. Припомни за древна тракийска хроника, в която се говори са "богарския" език като език, на който говори сам Бог. Заяви, че древните елини се настаняват на земите на траките, а генни изследвания доказват, че българите сме наследници на траките, тъй като 60% от българския геном е тракийски.

https://www.actualno.com/society/trakij ... edium=push

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 май 2017 22:30

и това го постна тук?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2017 23:48

Thsmith написа:Аз не виждам как която и да е държава в какъвто и да е момент би имала право да го прави и аз лично не бих се отзовал и не бих изпратил детето си, но това е друг въпрос. Не виждам връзка.

Ще ми кажеш ли все пак за църквата?

--
пп Не е нужно от ядрено оръжие. Достатъчно е да им дадат противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия и като почнат да падат всеки ден, сметката ще излезе крива. Точно стратегия тип Афганистан/ Чарли Уилсън.

Каквото и оръжие да им дадат, по - яки от руснаците няма да станат. ;)
Ако трябва да избираш между руския солдат и смотан укроп - кого ще избереш? Знаем, нали?
Укропите не могат с Новоросия да се справят, ти ги прати срещу руснаците. :mrgreen: :mrgreen: Я си припомни Дебалцево...
ПП. И грузинците си мислеха, че са много яки, ама ВДВ за 5 дни им разказа играта, нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2017 01:36

Аз не очаквам Украйна да влиза в Москва. Както казах сметката е доста проста с тази техника. В един момент сметката изобщо няма да излезе и най важното, обществената подкрепа ще се срине като започнат да идват ковчези.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 май 2017 09:08

Украйна оръжие си има и си произвежда. Ако украинецът наистина верва, че страната е в състояние на война, армията им щеше да наброява над милион, ама не е е тъй.
Какви противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия бълнуваш, момче арно? :lol: Колко хеликоптера и самолета имат донбасци, викаш? пво Украйна си има, един боинг го разбра съсем отчетливо лице в лице. Та я кажи пак каки точно оръжия искаш да шитнем на Руината? :lol:

Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2017 10:42

fcb_bg написа:Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?

Честно да ти кажа - хак им е на българите!! защото са решили да подкрепят профашистите и бандеровците! Хората са казали:
"Като седнеш на една маса с дявола - вземи си по-дълга лъжица!"
Като подкрепяш една сган, която бълнува за етнически чиста Украйна, какво очакваш да се случи???

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 май 2017 17:24

fcb_bg написа:Украйна оръжие си има и си произвежда. Ако украинецът наистина верва, че страната е в състояние на война, армията им щеше да наброява над милион, ама не е е тъй.
Какви противотанкови/хеликоптерни/самолетни оръжия бълнуваш, момче арно? :lol: Колко хеликоптера и самолета имат донбасци, викаш? пво Украйна си има, един боинг го разбра съсем отчетливо лице в лице. Та я кажи пак каки точно оръжия искаш да шитнем на Руината? :lol:

Кво ме интересува църквата, постът ми беше насочен към бит и унизен етнически българин от разни паравоенни лайнари. Човекът си каза, че 10 дена са минали, а разследване и задържани няма. За ква църка забълнува изобщо?

Ще наброява тя... ти ли ще идеш да се биеш? Това са абсурдни истории. Забрави за реална мобилизация в която и да е светска държава.

Тежки, леки, всякакви ; 0 Такива, че руската помощ да излезе твърде скъпа в човешко и икономическо отношение.

* Естествено трябва да си ги платят : )

--
Ами постваш нещо и аз искам разяснение. С оглед на това как започва статията и това признаване, трудно бих повярвал дори да е истина. Не че ме вълнува де, но това е друг въпрос.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2017 21:19

Абе, току що се сетих, че украинците имали някакъв БТР, дето щеше да обръща войната. Кво стана??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”