Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 24 май 2017 19:23

fcb_bg написа:в Америка всичко е истинско. Докладите за това как пада трета кула без да е ударена, както и докладите за "разни психопати" убиали американски президенти - също са писани от специалисти и са Истината, само Истината и нищо друго освен Истината. Ама напоследък са тотален хит - Путин им избрал президента, а С. Корея напиасала Уонакрай и хакнала света.

Третата кула пада в знак на съчувствие. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 май 2017 19:29

Eminem написа:
fcb_bg написа:в Америка всичко е истинско. Докладите за това как пада трета кула без да е ударена, както и докладите за "разни психопати" убиали американски президенти - също са писани от специалисти и са Истината, само Истината и нищо друго освен Истината. Ама напоследък са тотален хит - Путин им избрал президента, а С. Корея напиасала Уонакрай и хакнала света.

Третата кула пада в знак на съчувствие. :lol:

Заеби - руснаците дигат Спутник в космоса за изследвоателски цели, америчките чуват "пиу-пиу" и се посират. То нали на тия миролюбиви педеруги само оръжия им се привиждат и тва кълбо със стърчащи винкели за оръжие са го помислили.
Такива са си, кво да ги праиш... ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: "Атентатът" в Манчестър - поредният фейк

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 май 2017 20:15

MoNteSo написа:....Не знам за всички, но тия от 11.09 със сигурност СА ИЗМИСЛЕНИ. А именно те дадоха тон на политиката, която ни води до ислямския терор в Европа днес.

Да бе, да!.... :lol:
12 декември, 2005 година: „Русия винаги е била най-верният и последователен защитник на исляма, заяви президентът на Русия Владимир Путин в речта си пред парламента на Чечения в понеделник, съобщава Интерфакс.
"Искам да напомня на хората от другата страна, на онези, които искат уж да бранят исляма, че Руската федерация винаги е била най-последователният, верен и твърд приятел на исляма, който е религия на мира", отбеляза Путин.
Той подчерта, че "Русия винаги е била и остава най-добрият партньор на ислямските държави"

https://www.pravoslavie.bg/%D0%A1%D0%B2 ... %B8%D1%81/

27 май, 2016 г. Ислямският свят винаги ще може да намери в лицето на Русия надежден съюзник, който ще окаже помощ при решаването на насъщните проблеми, заяви президентът Путин.

http://dnes.dir.bg/news/vladimir-putin- ... t-22769876

И за финал - един въпрос с понижена трудност (като за теб :) ): Най-голямата джамия в Европа се намира в: :roll:
а) Берлин
б) Лондон
в) Париж
г) Москва

Верен отговор: [offtopic]г) Москва[/offtopic] 8-)

П.П. По темата (кой знае защо, в заглавието на клипа е използвана руската дума "теракт" :roll: ) и конкретно за нейното авторче: Боже-е, слез и си прибери вересиите!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 май 2017 20:42

Аз съм сигурен, че не си прочел и едно изречение от доклада, ама това не ти пречи да го осмиваш ...... обаче клипчета на всевъзможни пишман-специалисти си изгледал поне 10. :lol: :lol: Жалко, че в нито едно от тях няма обяснение как тировете-фантоми са докарали купищата експлозиви, с които са взривени отвътре кулите, без да ги види никой ......... все пак долен Манхатън е едно от най-безлюдните места на планетата, колко му е да вкараш невидимо там подобно количество взрив ??! :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 май 2017 20:48

Eminem написа:А не е ли абсурдно да нападаш сащ, при положение, че ще те сгънат за няколко дена ? Каква е целта ?

Същото мога да попитам и аз - не е ли абсурдно да взривяваш блокове в Русия, да взривяваш метростанции и т.н., като знаеш, че после руската армия ще нахлуе в Чечня и ще те смаже ??! Каква е целта ?? ....... По твоята логика излиза, че и атентатите в Русия са измислени от ...... самата Русия. :lol: :lol: :lol: :lol:

Толкова ли е трудно да разберете, че просто мюсюлманската сган е такава, там правенето на атентати е традиция от десетилетия, не знам как им промиват мозъците, но явно е успешно и затова има толкова кандидат самоубийци.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 май 2017 20:55

Captain Stottlemeyer написа:
MoNteSo написа:....Не знам за всички, но тия от 11.09 със сигурност СА ИЗМИСЛЕНИ. А именно те дадоха тон на политиката, която ни води до ислямския терор в Европа днес.

Да бе, да!.... :lol:
...

Какъв Путин те гони, какви въпроси ми задаваш бе, психопат ? Кажи ми кога започнаха войните и разграбването на близкия изток ? Няма да ти давам възможни отговори, защото съм убеден, че знаеш правилния отговор!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 май 2017 20:56

Егати простата тема.....има загинали деца а тук някои си разтяга тъпата мисъл за имитация.Въобще чувате ли какви ги бръщолевят някои....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2017 21:59

1982 написа:Вместо да гледаш разни клипове на всякакви пишман-специалисти по нета, можеше просто да влезеш и да прочетеш доклада за случилото се, доклад, писан от истински специалисти, разследвали с месеци случая. Хората в детайли са обяснили всичко, ...

Тоя доклад да не е като оня, дето едни други супермегаспециалисти обясняваха как Ли Харви Осуалд е утепал Кенеди??? :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 май 2017 22:26

Не знам за Осуалд, не съм го чел, но този съм чел, поне части от него ........ разбира се, не може да се сравнява с обясненията на купищата конспиратори, които иначе са много вещи по темата, но и до днес не могат да обяснят, как невидимо се докарва и внася в сърцето на Ню Йорк такова огромно количество експлозиви ...... на място, което е бъкано денонощно от камери и хора .....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2017 22:54

1982 написа:Не знам за Осуалд, не съм го чел, но този съм чел, поне части от него ........ разбира се, не може да се сравнява с обясненията на купищата конспиратори, които иначе са много вещи по темата, но и до днес не могат да обяснят, как невидимо се докарва и внася в сърцето на Ню Йорк такова огромно количество експлозиви ...... на място, което е бъкано денонощно от камери и хора .....

А ти можеш ли да обясниш как се вкарва взрив в зала, която бъка от охрана?
Как се вкарва взрив на летище, което бъка от охрана?
Как един касиер изнесе 21 млн. от Алфа банк? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”