Zeeyo написа:Явно от Карлуково на 24 май ги пускат в отпуска.
Срам.
За съжаление посещавам диспансера в Раднево , а не в Карлуково.
Какви са впечатленията ти от там ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Zeeyo написа:Явно от Карлуково на 24 май ги пускат в отпуска.
Срам.
South_Park написа:realmadrid_fan написа:Изгледах само началото на видеото и ми стана ясно колко е запознат този, който го прави. Цялата му теория, че това е контролиран взрив, който предизвиква паника в залата, е пълна измислица. Контролиран взрив е имало, но той е 2 часа след взривовете в залата. Така че няма как той да причини паниката в залата. Като доказателство показва tweet и часът на tweet-a, но не споменава за часовата разлика, защото така му е удобно. Който иска да се убеди в лъжата, на автора на клипа просто да погледне twitter акаунта, който е показан. Можете да намерите tweet-a и да видите как 2 часа по-рано се съобщава за инцидент в Manchester Arena и жителите да не ходят в този район. Авторът на видеото просто използва часовата разлика, за да измисли конспирация, което е жалко.
Изгледай го цялото

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Eminem написа:Честит нов атентат! В Манчестър е. Как пък един не иска да отиде да се взриви в сащ ? Ей така, за разнообразие. Или да отиде да поживее в държавата на неограничените възможности. Колко бежански лагера има в най-демократичната държава в света ?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго и по стара традиция, платените журналя от еврейските медии, пак не задават правилните въпросиСА сключват сделка за 110 милиарда за оръжия. Що никой не задава най-елементарния въпрос, за какво им е това оръжие и срещу кого ще го ползуват
С кого ще се бият
1982 написа:Всеки атентат в западна Европа и САЩ е измислен и съчинен, това разбрах в този форум за няколко години. Виж, в Русия атентатите са истински ..... до един.![]()
1982 написа:Eminem написа:Честит нов атентат! В Манчестър е. Как пък един не иска да отиде да се взриви в сащ ? Ей така, за разнообразие. Или да отиде да поживее в държавата на неограничените възможности. Колко бежански лагера има в най-демократичната държава в света ?
В САЩ беше извършен най-големият атентат, пред когото всички тези бледнеят ....... разбира се, тогава прокарахте мантрата, че това бил фалшив атентат, то угодия няма ..... ако няма атентати в САЩ, защо нямало ..... ако има, ма те били изфабрикувани от самите тях.![]()
![]()
![]()
Аджеба, защо и в Русия ИД не е извършила нито един атентат, нали Русия уж ги бомби в Сирия ??! И колко бежански лагера има в Русия, или за там не питаме, само за САЩ ??!
CTAHKO написа:На мен ми е по-интересно друго и по стара традиция, платените журналя от еврейските медии, пак не задават правилните въпросиСА сключват сделка за 110 милиарда за оръжия. Що никой не задава най-елементарния въпрос, за какво им е това оръжие и срещу кого ще го ползуват
С кого ще се бият
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта