Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот NOMER14 » 07 май 2017 22:26

Т.нар. патриоти не са националисти. Не може да има 3 вида националисти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 май 2017 23:26

NOMER14 написа:Т.нар. патриоти не са националисти. Не може да има 3 вида националисти.

Патриоти - националисти, все едно е, като цяло. Игра на думи. Имат си много трески за дялане тези тричките. Но се надявам да се изчистват към нещо наистина смислено, а не само да гледат далаверата.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 май 2017 23:44

Esi написа:Изображение
Браво, Франция!!

няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд и онази кокошка дето му беше гадже и Сарко я победи в предишните избори.
Франсоа Фийон беше светлия лъч, но уви.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 08 май 2017 00:11

Thsmith написа:няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд

На мосю Фийон му спретнаха компроматче и не го докара до балотаж. Може би искахте за президент на Франция Пенката с идиотските идеи за излизане от еврозоната и Фрекзит. Доста се постара по всякакъв начин, дори час преди края на кампанията, но не й се получи. ;)
Le Monde: превърженици на Макрон
Изображение
Последна промяна от Esi на 08 май 2017 00:14, променено общо 1 път.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 май 2017 00:13

Само 34% французи ли са осанали във Франция? :o

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2017 00:32

Esi написа:
Thsmith написа:няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд

На мосю Фийон му спретнаха компроматче и не го докара до балотаж. Може би искахте за президент на Франция Пенката с идиотските идеи за излизане от еврозоната и Фрекзит. Доста се постара по всякакъв начин, дори час преди края на кампанията, но не й се получи. ;)
Le Monde: превърженици на Макрон
Изображение

И двамата са ми еднакво неприятни. Принципно се съмнявам, че Марин щеше да направи нещо по различно и да сътвори сътресения. Малко повече ми прилича на Волен, а не на баща си.

пп Виждал ли си снимките на майката за Плейбой? За да ядоса стария Льо Пен след развода :lol: :lol: :lol:

При Маркон нищо от биографията му не ми харесва, но най много ме ядоса речта му в която определяше националистите като най-големият проблем на Франция и призоваваше патриотите да се обединяват срещу тях. Без да съм им фен, това е абсурдно при всичките проблеми с чалмите, черните, бежанците, гетата, младежката безработица, синдикатите и абсурдното трудово право и ти да определяш някой, който има 2 ма депутати от 900 за основен проблем... Е извинявай, но е просто без коментар.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 08 май 2017 01:13

Thsmith написа: Принципно се съмнявам, че Марин щеше да направи нещо по различно и да сътвори сътресения.

Не си чел коментар на френски политически анализатор в който казва, че би било добре Марин льо Пен да стане президент за да разбере Франция, че тя не може да управлява и да не си прави никога повече илюзии, че ще може да управлява. Няма да коментирам дали е прав. Основното в програмата й беше напускане на еврозоната и дори напускане на ЕС. Това накара Франция да предпочете Макрон. Франция избра ЕС. Преди балотажа Марин льо Пен се отказа от председателството на партията си с цел да привлече повече избиратели. Това оставям без коментар. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 май 2017 01:25

Thsmith написа:

При Маркон нищо от биографията му не ми харесва, но най много ме ядоса речта му в която определяше националистите като най-големият проблем на Франция и призоваваше патриотите да се обединяват срещу тях. Без да съм им фен, това е абсурдно при всичките проблеми с чалмите, черните, бежанците, гетата, младежката безработица, синдикатите и абсурдното трудово право и ти да определяш някой, който има 2 ма депутати от 900 за основен проблем... Е извинявай, но е просто без коментар.

Ако си забелязал в Холандия, след изборите за какво се говореше, нямаше да си учуден днес. Там и дума не казаха, за проислямската партия която влезе в парламента им. Но за сметка на това се говореше само за националистите и колко хубаво било, че загубили.
На запад са овце, които се блеят една друга и хич не им пука все повечето вълци, които са влезли в стадото и влизат и още, точат все повече зъби на всички овце.
Винаги съм се чудил, как всички в Европа са допуснали турците да превземат Византия и балканите и да не предприемат нищо. Е днес го виждам от първо лице в реално време, как исляма като на парад си пробива пътя да превземе всичко и всички спят.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 08 май 2017 08:42

Льо Пен се самоуби като постави населението да избира между ЕС и нея. Всъщност тя и да беше спечелила - нямаше властта нещо да направи. Този пичага и на мен не ми харесва. Въпреки, че не съм фен на псевдо-националисти(мое мнение) като Путин и Тръмп и не смятам затварянето на граници и изселването на хора - за правилно решение в дългосрочен план. Няма как да игнорираш проблема с имиграцията - след като той е главен в момента в Европа - но пак си казвам, че има доста по-лесни и по-добри решения за справяне с проблема от предложените от "националистите".

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 май 2017 11:35

sunscres92 написа:Льо Пен се самоуби като постави населението да избира между ЕС и нея. Всъщност тя и да беше спечелила - нямаше властта нещо да направи. Този пичага и на мен не ми харесва. Въпреки, че не съм фен на псевдо-националисти(мое мнение) като Путин и Тръмп и не смятам затварянето на граници и изселването на хора - за правилно решение в дългосрочен план. Няма как да игнорираш проблема с имиграцията - след като той е главен в момента в Европа - но пак си казвам, че има доста по-лесни и по-добри решения за справяне с проблема от предложените от "националистите".

Как пък да е добро решение изселването в дългосрочен план. То е единственото решение. Има много примери в историята на изселвания и може да се види резултата във всякакъв план.

Върни се в “Свободна зона”