Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Т.нар. патриоти не са националисти. Не може да има 3 вида националисти.
NOMER14 написа:Т.нар. патриоти не са националисти. Не може да има 3 вида националисти.
Патриоти - националисти, все едно е, като цяло. Игра на думи. Имат си много трески за дялане тези тричките. Но се надявам да се изчистват към нещо наистина смислено, а не само да гледат далаверата.
Esi написа:
Браво, Франция!!
няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд и онази кокошка дето му беше гадже и Сарко я победи в предишните избори.
Франсоа Фийон беше светлия лъч, но уви.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд
На мосю Фийон му спретнаха компроматче и не го докара до балотаж. Може би искахте за президент на Франция Пенката с идиотските идеи за излизане от еврозоната и Фрекзит. Доста се постара по всякакъв начин, дори час преди края на кампанията, но не й се получи.
Le Monde: превърженици на Макрон

Последна промяна от Esi на 08 май 2017 00:14, променено общо 1 път.
-
гражданин от село
Само 34% французи ли са осанали във Франция? 
Esi написа:Thsmith написа:няма що, избраха си същия циркаджия като Оланд
На мосю Фийон му спретнаха компроматче и не го докара до балотаж. Може би искахте за президент на Франция Пенката с идиотските идеи за излизане от еврозоната и Фрекзит. Доста се постара по всякакъв начин, дори час преди края на кампанията, но не й се получи.![]()
Le Monde: превърженици на Макрон
И двамата са ми еднакво неприятни. Принципно се съмнявам, че Марин щеше да направи нещо по различно и да сътвори сътресения. Малко повече ми прилича на Волен, а не на баща си.
пп Виждал ли си снимките на майката за Плейбой? За да ядоса стария Льо Пен след развода
При Маркон нищо от биографията му не ми харесва, но най много ме ядоса речта му в която определяше националистите като най-големият проблем на Франция и призоваваше патриотите да се обединяват срещу тях. Без да съм им фен, това е абсурдно при всичките проблеми с чалмите, черните, бежанците, гетата, младежката безработица, синдикатите и абсурдното трудово право и ти да определяш някой, който има 2 ма депутати от 900 за основен проблем... Е извинявай, но е просто без коментар.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа: Принципно се съмнявам, че Марин щеше да направи нещо по различно и да сътвори сътресения.
Не си чел коментар на френски политически анализатор в който казва, че би било добре Марин льо Пен да стане президент за да разбере Франция, че тя не може да управлява и да не си прави никога повече илюзии, че ще може да управлява. Няма да коментирам дали е прав. Основното в програмата й беше напускане на еврозоната и дори напускане на ЕС. Това накара Франция да предпочете Макрон. Франция избра ЕС. Преди балотажа Марин льо Пен се отказа от председателството на партията си с цел да привлече повече избиратели. Това оставям без коментар.
Thsmith написа:
При Маркон нищо от биографията му не ми харесва, но най много ме ядоса речта му в която определяше националистите като най-големият проблем на Франция и призоваваше патриотите да се обединяват срещу тях. Без да съм им фен, това е абсурдно при всичките проблеми с чалмите, черните, бежанците, гетата, младежката безработица, синдикатите и абсурдното трудово право и ти да определяш някой, който има 2 ма депутати от 900 за основен проблем... Е извинявай, но е просто без коментар.
Ако си забелязал в Холандия, след изборите за какво се говореше, нямаше да си учуден днес. Там и дума не казаха, за проислямската партия която влезе в парламента им. Но за сметка на това се говореше само за националистите и колко хубаво било, че загубили.
На запад са овце, които се блеят една друга и хич не им пука все повечето вълци, които са влезли в стадото и влизат и още, точат все повече зъби на всички овце.
Винаги съм се чудил, как всички в Европа са допуснали турците да превземат Византия и балканите и да не предприемат нищо. Е днес го виждам от първо лице в реално време, как исляма като на парад си пробива пътя да превземе всичко и всички спят.
-
sunscres92
- Контакти:
Льо Пен се самоуби като постави населението да избира между ЕС и нея. Всъщност тя и да беше спечелила - нямаше властта нещо да направи. Този пичага и на мен не ми харесва. Въпреки, че не съм фен на псевдо-националисти(мое мнение) като Путин и Тръмп и не смятам затварянето на граници и изселването на хора - за правилно решение в дългосрочен план. Няма как да игнорираш проблема с имиграцията - след като той е главен в момента в Европа - но пак си казвам, че има доста по-лесни и по-добри решения за справяне с проблема от предложените от "националистите".
sunscres92 написа:Льо Пен се самоуби като постави населението да избира между ЕС и нея. Всъщност тя и да беше спечелила - нямаше властта нещо да направи. Този пичага и на мен не ми харесва. Въпреки, че не съм фен на псевдо-националисти(мое мнение) като Путин и Тръмп и не смятам затварянето на граници и изселването на хора - за правилно решение в дългосрочен план. Няма как да игнорираш проблема с имиграцията - след като той е главен в момента в Европа - но пак си казвам, че има доста по-лесни и по-добри решения за справяне с проблема от предложените от "националистите".
Как пък да е добро решение изселването в дългосрочен план. То е единственото решение. Има много примери в историята на изселвания и може да се види резултата във всякакъв план.