Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 03 май 2020 18:47

WPWW написа:
metodito написа:
pomiqrat написа:
WPWW написа:В момента се прикрива бум на инфарктите, ще се окаже вярно, че новата 5 G мрежа е нещо ужасно, но дори да не е от нея, очевидно с някаква технология се атакува сърдечно-съдовата система и то на младите хора. И тези случаи ги пишат ковид бз никакви доказателства, не конспирация, направо неугледна манипулация.

Коронавирусът прикрива престъпления срещу човечеството чрез уж комуникационни технологии. Ред европейски държави са стопирали изгрждането на новата мрежа, но нашето правителство в шумкарския си стил е започнало да монтира предаватели, без дори да се организира диспут.

Всичко е ясно. Добре дошъл. Шайката от възраждане разпространяваща фалшиви новини.

Човек, това как ще обясниш.

https://nova.bg/news/view/2020/04/15/28 ... %81%D0%B5/

Не е само в Русе, не е само в България. Не, не е 5G (поне според мен - не знам да има работеща 5G мрежа у нас). Обяснението е лесно - паник атаки, депресии, масово необслужвани случаи, масово случаи, в които го заболява сърцето и отива при доктора най- най- накрая. Побъркаха хората с това "грипче". Това е за мен причината. Не са фалшиви новини. И е добре да не четеш на Пеевски парцалите.

Може да не е 5 G, но има някаква технологична атака, хората дори не подозират какво се случва. При всички случаи фалшивия ковид е паравана, с който крият действията си.

Който търси фалшиви новини, да гледа брифингите на ганьо борисов и щаба за промиване на мозъци, това не е.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wATu8Wz99gQ[/youtube]

Хахаха и по Нова ви разкриха какви сте жалки. Да ме вземат за разследващ журналист. С пет клика в интертет можеш да разбереш колко са жалки от възраждане. Някакъв жалък опит да заемат мястото оставено от атака.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 май 2020 22:06

Значи за теб е жалък опит това да се организират хората, на които им е писнало от простата крадлива пасмина на протест ? Това е изначално гражданско право, което демокрацията дава и едва ли на хората от Възраждане им пука какво мисли някъв герберски трол в някъв форум :lol:
На хората им писна от диктатура, криеща се зад синия цвят с някакви уж десни убеждения. Писна им от обикновен простак, избиран с подправени гласове и черен неграмотен електорат, както и от четвърт милион раздута държавна администрация. Писна им от наглост, корупция, селски егоцентризъм и липса на просперитет. Жалки са герберските тролове като теб, които правят наколенки за без пари :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2020 22:33

sinqkrepost1914 написа:едва ли на хората от Възраждане им пука какво мисли някъв герберски трол в някъв форум :lol:

Защо смяташ, че на някого му пука какво "мислят" хората от "Възраждане"? :lol:

Аз бойчето нямам намерение да защитавам, защото е откровено слаб ПМ. Няма как обаче някой, който е по голям олигофрен от Волен да прави протести и да разчита на някаква подкрепа, било то и срещу бойко. Вожда ако е зле(какъвто е), възраждане са 10 пъти по зле. Глупостите за 5g и откровените про руски и престъпни позиции са само върха на сладоледа.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 04 май 2020 22:58

Thsmith написа:
sinqkrepost1914 написа:едва ли на хората от Възраждане им пука какво мисли някъв герберски трол в някъв форум :lol:

Аз бойчето нямам намерение да защитавам, защото е откровено слаб ПМ. Няма как обаче някой, който е по голям олигофрен от Волен да прави протести и да разчита на някаква подкрепа, било то и срещу бойко. Вожда ако е зле(какъвто е), възраждане са 10 пъти по зле. Глупостите за 5g и откровените про руски и престъпни позиции са само върха на сладоледа.

Aз не мога да разбера защо е толкова важно кой организира протеста ? Важна е целта.
Ясно е, че някой трябва да го организира, спонтанно няма как да станат нещата.
За Волен никой не спори, че е изветрял и спиртосан, макар и все още да има адекватно мнение по някои теми. Но той си е политическо курве. Неговото време беше 2012-2013 и тогава не успя, въпреки че имаше пик на симпатизанти по онова време.
След толкова години дремене мисля, че най-важното е тиквата да бъде изритан показно. Това е първата крачка. А след това ще видим какво ще стане. Ако народа покаже сила, задружност и желание за промяна, то и тези, които ще се наредят мераклии ще трябва да бъдат много внимателни. Но нека се изпълни точка 1. Нека кавалите в парламента да бъдат респектирани и да видим дали някой ще смее след това да яхва вълната ;)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 23:09

Мисля да сменя нов Голф с употребяван Сандеро. Може да излезе нещо :mrgreen:

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 май 2020 23:11

sinqkrepost1914 написа:Aз не мога да разбера защо е толкова важно кой организира протеста ? Важна е целта.

Най-вече защото организаторите на протеста после имат едни претенции да са и във властта. А баш тоя платен трол да се намърда на важен пост, ае нема нужда. Такива вече имаме предостатъчно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 май 2020 23:52

sinqkrepost1914 написа:
Thsmith написа:

Aз не мога да разбера защо е толкова важно кой организира протеста ? Важна е целта.
Ясно е, че някой трябва да го организира, спонтанно няма как да станат нещата.
За Волен никой не спори, че е изветрял и спиртосан, макар и все още да има адекватно мнение по някои теми. Но той си е политическо курве. Неговото време беше 2012-2013 и тогава не успя, въпреки че имаше пик на симпатизанти по онова време.
След толкова години дремене мисля, че най-важното е тиквата да бъде изритан показно. Това е първата крачка. А след това ще видим какво ще стане. Ако народа покаже сила, задружност и желание за промяна, то и тези, които ще се наредят мераклии ще трябва да бъдат много внимателни. Но нека се изпълни точка 1. Нека кавалите в парламента да бъдат респектирани и да видим дали някой ще смее след това да яхва вълната ;)

От къде да започна?
Естествено, че има значение кой организира нещо и каква е целта му. Как изобщо може да няма значение кой е организатор?
Ако отиваш да играеш карти с някой, би ли отишъл на игра организирана от най-долната мутра и измамник в района?

Кога точно Болен е имал адекватно мнение по който и да е въпрос? Едно адекватно мнение може ли да споделиш? Имам предвид в последните 20 тина години, а не за всеизвестните му произведения за нуждата "Альоша да отстъпи" мястото си и да отиде в пенсия?

И за последното, но не и по важност... Това пък е върховната глупост. Ще ме извиняваш, но е така. Не, не е важно просто да махнеш някой, а кой ще го смени. Това, че Бойко е много слаб ПМ не означава, че трябва да го сменим с някой 5 пъти по зле и от него. Нещата трябва да имат някаква последователност. Първо намираш заместник и след това сменяш някой, а не палиш къщата и след това евентуално да търсиш кой да гаси пожара.

п.с. Няма как да респектираш, който и да е политик. Няма как да стане където и да е по света. Или поне това, което разбираш ти под "респектиране". Просто законите трябва да се прилагат спрямо всички, а не някой да бъде "респектиран". Най малкото, че всички инструменти за "респектиране" принципно са в техни ръце, особено в държави в които не съществува особено върховенство на закон и правосъдие.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 май 2020 00:06

pomiqrat написа:Мисля да сменя нов Голф с употребяван Сандеро. Може да излезе нещо :mrgreen:

Може ... някоя част от окачването през пода :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 май 2020 10:48

Ама вие верно ли коментирате Копейкин, тоя плъх, който яха всеки протест.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 май 2020 13:05

boabbb написа:
pomiqrat написа:Мисля да сменя нов Голф с употребяван Сандеро. Може да излезе нещо :mrgreen:

Може ... някоя част от окачването през пода :lol: :lol: :lol:

Може да излезе читав и след 800 дни да се превърне в Майбах.

Върни се в “Свободна зона”