История на света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Capitana_Puyol

Re: История на света

Мнениеот Capitana_Puyol » 22 май 2022 00:21

Че то дори самите хора от Курилите и Сахалин биха предпочели да са в Япония с японски стандарт на живот, не с такъв от Средновековието и да живеят в колиби от 19 век... :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 22 май 2022 11:38

THE G.A.M.E написа:Размазване не е имало.
Япония не капитулира пред Русия, а пред САЩ.
Япония и Русия още нямат мирен договор.
Русия щяха да ядът бахура, ако както писах, Щатите не бяха влезли във войната.
След пълният контрол над източното китайско крайбрежие, целта е била и Източен Сибир.

Щяла, щяла .... в реалния живот се видя - Япония бита и унижена при Халхин Гол от СССР, а в Китай затънала в безкрайна война срещу много по-зле въоръжената китайска съпротива. Това са фактите, другото е твои мечти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 май 2022 17:48

paceto написа:Намалете обидните препратки един към друг, за да няма сърдити после.
Големи хора сте все пак и водете спор и дискусия като такива, а не като децата пред блока.

А как, да коментирам небивалици и дебилщини!? Между другото темата беше страхотна... до появата на Пуйола и Помияра. Писаха се страхотни неща, имаше анализи и т.н. Дойдоха тия двамата и почнахме да четем страшни тъпизми, а на всичкото отгоре и не разбират от дума.
Сега и новата мантра - САЩ били с основна заслуга за ВСВ. Американските историци и те го твърдят това, ама поне промиват мозъците на населението в собствената си страна.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 май 2022 19:52

ReBorn1982 написа:Щяла, щяла .... в реалния живот се видя - Япония бита и унижена при Халхин Гол от СССР, а в Китай затънала в безкрайна война срещу много по-зле въоръжената китайска съпротива. Това са фактите, другото е твои мечти.
"Реалният живот и Япония-унижена", са нон-сенс.
Я ми припомни, кои живеят по-добре, Китай и Русия, или Япония ?
Коя икономика е конкурента, какъв е стандартът на живот ??
Сега ясно ли е, що България трябва да се придържа към Западът, със всичките му кусури ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2022 20:47

Само като прочетеш първите две изречения в темата на издрънканчето, търсещо бащинско внимание от Смит и разбираш каква страхотна тема е била: "Сериозно ? И по какъв начин янките са победителите от Втората световна война".

АХАХАХАХАХАХА :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2022 20:50

Изображение

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 май 2022 20:53

Търся бащинско внимание от страна на Смит... при положение, че в 99,9% от темите сме противници. Страшна логика, Помияр !
Я да видим при теб как бяха нещата - стана антикомунист, костовист, монархист, русофоб... Не само това, а дори и използваш неговите изрази, неговите думи... :))) Много готино ! Възхищаваш се, кви момичета бил ****... :ДДДДДДДД

"Бащинско внимание" вика... АХАХХАХАХАХАХАХАХ !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2022 20:58

Всеки тормален човек е антикомунист и русофоб. Смити, отговори ми, Смити :D Изгубеното бащинско внимание :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 май 2022 21:01

pomiqrat написа:Всеки тормален човек е антикомунист и русофоб. Смити, отговори ми, Смити :D Изгубеното бащинско внимание :D

Писането пак е изпреварило мисълта... ;д
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 22 май 2022 21:03

Просто знам, че си комплексиран и друго не можеш да напишеш

Върни се в “Свободна зона”