Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
  Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.Турските кланета над българското население
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турските кланета над българското население
Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.   Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.

Последна промяна от diplomat на 01 фев 2016 00:59, променено общо 1 път.

CTAHKO написа:Проф. Пламен Павлов: Кръвен данък не се дава при съжителство, а в робство- Днес всички медии буквално гърмят в съжителство ли сме живели с османците 5 века, или сме били под турско робство. Вие какво мислите, проф. Павлов?
- Тази “особеност” на програмата по история в 6-и клас е опит на нейните съставители да избягат от сериозен въпрос като турското робство или османското владичество. Понятията “робство”, “владичество”, “иго” ние използваме от няколко века, те са дело на хората, живели в условията на онзи безчовечен режим. Вземането на кръвен данък не може да бъде наричано съжителство, а единствено насилие и робство. Така мисля аз.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5262037
2-ри февруари не е Денят на педалите по света, а е всъщност един доста шибано-хубав ден ден. Шибан, защото не ща и да си помислям кво е някой да дойде да ти вземе насила детето, а е хубав защото хората са намерили начин да лъжат аскера и да си спестят шибаната адска мъка да си гледаш детето, вързано в колона, да отива да служи на тоя, който те е поробил.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Аре спрете се с тва съжителство, глупаци. Един нещастник - Алгафари - го чух да твърди подобни малоумщини, но на него и родата му им е простено, щото са абсолютни подлизурковци и нагаждачи.

diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
Да не ти пука!Робството нали го оправихме...?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
Кое сме оправили? Ти си абсолютно неадекватен и непоследователен в коментарите си. Естествено и без да си прочел написаното до момента, веднага ми лепваш някакво мнение, за да си защитиш тезата.

irradeum написа:icko65 написа:Много ми е интересно как доста "разбирачи" от вчера още се опитват да подменят турските издевателства поробвания завладявания и т.н. с ОСМАНСКИ щото видиш ли империята е ОСМАНСКА.Ми кога става империя бе?Като влизат на Балканите империя ли са?И не били турци?Селджуките какви са?Пингвини?
Бе ти продължаваш да доказваш феноменална тъпота. Толкова ли те мързи да отвориш Уикипедия , или това ти е твърде трудно.Не , не са пингвини, даже са били християни , първоначално.Игнатиевски интелектуалец.

Бахти насраната империя-бейлик. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD_I
diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
"Три папи са ме галили по главата". Лиляна Павлова направи Индира Ганди мъж.
Тъй че нашето е малък грях.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
diplomat написа:icko65 написа:diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
Кое сме оправили? Ти си абсолютно неадекватен и непоследователен в коментарите си. Естествено и без да си прочел написаното до момента, веднага ми лепваш някакво мнение, за да си защитиш тезата.
Нищо не ти лепвам.Казвам го със сарказъм -общо за нас.И къде съм неадекватен и непоследователен?
fcb_bg написа:diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
"Три папи са ме галили по главата". Лиляна Павлова направи Индира Ганди мъж.
Тъй че нашето е малък грях.
Хубаво, дай за тва "съжителство". Щото от този фалшив проблем тръгна цялата работа.
icko65 написа:diplomat написа:icko65 написа:diplomat написа:Тук е пълно с абсолютни невежи и тотални неграмотници, които очевидно са горделиви с непознаването си на БЪЛГАРСКИЯ език! А иначе и претенции за абсолютизъм предявяват.Пълен, кратък член; пунктуация; словоред... Напълно липсващи.
Нищо не ти лепвам.Казвам го със сарказъм -общо за нас.И къде съм неадекватен и непоследователен?
Само нахвърляш някакви твърдения и после преиначаваш думите на пишещите, защото така се опитваш да докажеш мнението си.