rsk написа:Забрави да благодариш на братята руснаци, че помогнаха на Византия да пороби България, че попречиха на съединението на България и че направиха от българите от Вардарска Македония - "македонци".
Все Русия ви е виновна за всичко, а не съм видял някой да пише за геноцида в последните 25 години над българския народ , извършван от САЩ и ЕС, когато съществуването ни като нация е застрашено!
Не съм видял някой от русофобите да пише със същата критика към САЩ , защото нейните грехове към България са много повече , отколкото на Русия към България!
За Съединението казах , че руснаците са за Съединение , но без Батенберг!
За първи път чувам Русия да помага на Византия да попаднем под тяхно робство?

Това е поредно фалшифициране на историята ни и антируска пропаганда в полза на хамериканците!
Но не се и учудвам, щом вече казват , че нямало турско робство , а османско присъствие!
А за Вардарска Македония - ако бяхме застанали на страната на СССР още щеше да е наша територия , но като заставаме на губещата страна - нормално! Все пак през ВСВ въпреки , че сме на страната на губещите 3 години и половина не само , че не губим територия , ами и си връщаме Южна Добруджа!
А това , че Русия ни освободи от 500 годишно варварско турско робство е дребен факт а? Който е неудобен за американофилите и русофобите!
Че руснаците имат грехове към нас - да , както и ние имаме към тях, но добрините , които сме видели от руснаците са несъизмеримо повече отколкото злините! Дори само едното Освобождение на България от Османско робство ме кара да изпитвам обич към братска Русия!
Харесвам Русия , защото определено руснаците са в пъти по-добре отколкото САЩ , Израел и техните подлоги от ЕС, които превръщат България в циганска държава и подменят изкуствено етническия състав на България!