Започна се! Опитват да вкарат в ликвидност втора банка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Започна се! Опитват да вкарат в ликвидност втора банка!

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 13:50

Пловдив1926 написа:Леле, колко си умен и начетен. Дай си paypal акаунта да ти преведем някой лев(или евро) за безплатните съвети, които струят от теб. Освен умните съвети и еродираното ти мнение, няма как да не обърнем внимание и на достоверността на това, което казваш: "Дневен оборот (лв.) 714 016". След като резюмира външната ни и финансова политика за следващото тримесичие поне, мисля, че е време да ни кажеш и за ХААРП-а :) Само тази тема не засегна разпокъсаната ти и нелогична мисъл.

Да обобщим, да речем, че вчера съм се наредил като овца и съм си изтеглил едни хиляда лева примерно. Днес ги обменям в евро. Каква е следващата ми стъпка за да спечеля?

Следващата ти стъпка баш на теб е да идеш да работиш :mrgreen: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 13:51

Аз да не съм общак като вас бе и събота и неделя да пиша коментари за по 10ст. Парчето :)

"Вчера България издаде десет годишна евро-облигация за 1.498 млрд евро с годишна доходност от 3.055%. и около 250 инвеститори от цял свят купиха части от облигацията. Този факт е ясно и обективно доказателство, че фискалната стабилност в България е факт. "

Иначе ако слушаме съветите на онзи псевдо-експерт, най-добре левовете в евро, а еврото в буркани.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 14:03

Пловдив1926 написа:Аз да не съм общак като вас бе и събота и неделя да пиша коментари за по 10ст. Парчето :)

"Вчера България издаде десет годишна евро-облигация за 1.498 млрд евро с годишна доходност от 3.055%. и около 250 инвеститори от цял свят купиха части от облигацията. Този факт е ясно и обективно доказателство, че фискалната стабилност в България е факт. "

Иначе ако слушаме съветите на онзи псевдо-експерт, най-добре левовете в евро, а еврото в буркани.

Схванал си квинтесенцията на коментара ми, браво :lol: . С тези пари нищо не се прави, покриват се стари задължения. Предстоящото идване на власт на Бойко няма да промени тази тенденция, тъпченето на едно място е неминуемо дори и да не падне банковата система. Препоръчвам на хората да инвестират. Считам темата за приключена и успех в разкриването на истини!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 юни 2014 09:47

Хората ти казват да инвестираш парите си в Евро или недвижиму имущество ти пак си знаеш твоето жълтите са виновни :) .

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 30 юни 2014 13:22

Ситуацията доста се е успокоила. Явно уикендът и случилото се през почивните дни даде резултат. Акциите на ПИБ са +25-30 % днес, както са на + и тези на ЦКБ около 10-15 %.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юни 2014 17:50

THE G.A.M.E написа:Отново го пиша - просто посочвам какво последва след реакцията ни за "Южен поток" , пък нека всеки сам си направи изводите. ;)

Или пък какво последва след прибирането на Бойко от САЩ ? А сега започна да говори и едни неща за МВФ. Странно, а ?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юни 2014 20:29

ZinedineZidane написа:Акциите на ПИБ са +25-30 % днес, както са на + и тези на ЦКБ около 10-15 %.

Българската фондова борса е абсолютен ташак и не е мерило за нищо.
Неслучайно умен мъж като Домусчиев си каза че няма никакво намерение да пуска акции на БФБ,защото е абсолютно несериозна работа...

А иначе-добре се получи с ПИБ,тва е супер педерастия да се дестабилизира баш банковата система...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 юни 2014 20:31

samobotev написа:Хората ти казват да инвестираш парите си в Евро или недвижиму имущество ти пак си знаеш твоето жълтите са виновни :) .

При едно срутване на валутния борд и фалит на неговата банка,нали се сещаш колко ше го грее че парите му били в евро.

Пу пу да не чуе дявола...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2014 09:34

El Commandante написа:
samobotev написа:Хората ти казват да инвестираш парите си в Евро или недвижиму имущество ти пак си знаеш твоето жълтите са виновни :) .

При едно срутване на валутния борд и фалит на неговата банка,нали се сещаш колко ше го грее че парите му били в евро.

Пу пу да не чуе дявола...

А нали се сещаш, че за да се "срути", както го наричаш ти, борда, то трябва поне 3-4 банки от топ 5 в България да хлопнат кепенците. Това няма как да стане-гаранция 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 01 юли 2014 09:41

El Commandante написа:
ZinedineZidane написа:Акциите на ПИБ са +25-30 % днес, както са на + и тези на ЦКБ около 10-15 %.

Българската фондова борса е абсолютен ташак и не е мерило за нищо.
Неслучайно умен мъж като Домусчиев си каза че няма никакво намерение да пуска акции на БФБ,защото е абсолютно несериозна работа...

А иначе-добре се получи с ПИБ,тва е супер ********ия да се дестабилизира баш банковата система...

Сигурно. Не претендирам да съм борсов експерт. Просто ми направи впечатление. В петък бяха силно на долу, в понеделник силно нагоре.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Свободна зона”