Предаването "Безкомпромисно"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Предаването "Безкомпромисно"

Мнениеот Безкомпромисен » 01 яну 2014 19:41

Който иска да чуе истината да гледа предаването "Безкомпромисно"!Там е истината за жестоките комунистически престъпления!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 яну 2014 19:42

FLANKER написа:
Безкомпромисен написа:http://vbox7.com/play:5007b961 - в това предаване също разобличавам лъжите за мен и моето семейство измислени от комунистическите престъпници!

Жеков, спри се ,че задълбаваш още повече!

Много е забавно как обяснява защо баща му нямало лошо да се е занимавал с ирански генерал и всъщност избегна да коментира факта, че БКП подобни контакти не е поверявала на други, освен много свои хора без значение за коя държава става дума и каква е формата на управление в нея.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 яну 2014 19:43

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:
Безкомпромисен написа:http://vbox7.com/play:5007b961 - в това предаване също разобличавам лъжите за мен и моето семейство измислени от комунистическите престъпници!

Много е забавно как обяснява защо баща му нямало лошо да се е занимавал с ирански генерал и всъщност избегна да коментира факта, че БКП подобни контакти не е поверявала на други, освен много свои хора без значение за коя държава става дума и каква е формата на управление в нея.

Абсолютно!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 01 яну 2014 19:54

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:

Ами няма лошо , защото тогава Иран е свободна държава от комунизъм за годините в които обвияват баща ми , но хората това не могат да го разсъдят!И понеже всички сте свързани с комунистическите престъпници , се чудите какви ли не лъжи и клевети да измислите за мен! Защото и СДС , и ДСБ и Деформаторски блок са комунистическа сбирщина!
Тази година по телефона комунистическите престъпници ми пожелаха това да ми е последната година и да не посрещна следващата , заплашиха ме да ме убият , да ме разчленят на парчета и какви ли не заплахи, защото явно са гузни и ги е страх от факта , че разкривам техните жестоки престъпления!И за това те нямат покой и постоянно ме заплашват! Защото аз съм един от малкото истински антикомунисти в тази държава , който не се страхува открито да разкрива техните зловещи престъпления срещу мира и човечеството и за това ги е страх тези животни и са гузни!Но аз не се страхувам от продължаващите удари, които ще понасям от тях!Не искам да живея в съветско-болшевишко кърваво комунистическо робство!Искам да живея в независимо и демократично Царство България , в което законите да се спазват стриктно, така , както е било преди най-черният и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г.!
Бог да пази България от комунисти!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 01 яну 2014 21:11

http://vbox7.com/play:861539e5 - предаването "Безкомпромисно" разказващо за зверствата на антинародния и антиконституционен съветски съд извършен от комунистическите престъпници, убийци и терористи на първи срещу втори Февруари 1945г.!

haha

Мнениеот haha » 01 яну 2014 21:58

Добре бе, като си разкрил толкова много неща, колко дела си завел и до осъждането на колко хора са довели тия разкрития? От тебе не виждам някой да се страхува, всички ти се подиграват, че въртиш като латерна едни и същи тъпотии по хиляда пъти. Тука надали има и 1% комунисти (във форума), ама за тебе всеки е "комунистически престъпник", защото никой нормален не се съглаява с "мнението" ти. Да не говорим, че ти си човекът, който най много прилича на властта до 89-а по поведение.
А БАП ще дойде на власт, когато цъфнат налъмите.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 02 яну 2014 00:13

Изчетох цялата тема :shock: :o ама не гледах клиповете,че стана късно.Ма утре ше ги видя и тях. :mrgreen:
Г-н Жеков определено пише интересни неща :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 02 яну 2014 09:41

Момчета, някой да се чувства уплашен/застрашен от другаря Жеков? :?
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 яну 2014 11:29

Безкомпромисен написа:Ами няма лошо , защото тогава Иран е свободна държава от комунизъм за годините в които обвияват баща ми , но хората това не могат да го разсъдят!

Не се прави на луд, точно връзките с не-комунистически държави не са ги давали на кого да е, трябвало е човек да има як гръб за да получи подобна възможност. Не те бива и да увърташ даже, другарю, въобще не те бива.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 яну 2014 11:30

hajitsu написа:Момчета, някой да се чувства уплашен/застрашен от другаря Жеков? :?

Аз. Страх ме е, че ще ме срещне някъде и ще започне да ми тика листовки в ръката и да ми държи речи.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”