Мен никой не ме е накарал насила да гледам нещо, или па да пазарувам и т.н.
Няма смисъл от филмиране.
Един ден нема да можем и да си изпсуваме като хората, щото т'ва ще е престъпление, ама тоя ден все още е далеч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Кой-какво официализира ?![]()
Мен никой не ме е накарал насила да гледам нещо, или па да пазарувам и т.н.
Няма смисъл от филмиране.
Един ден нема да можем и да си изпсуваме като хората, щото т'ва ще е престъпление, ама тоя ден все още е далеч.
boabbb написа:Човека е правКакви скорости, какви 5 лева
Ебаси наглеците - хем да продават тука, ама повече пари да не искаме ... Иначе казано - "така или иначе няма да ни стигнете никога, да вземем да го официализираме"
Колкото до педалщината в оня филм - не смятам да го гледам изобщо, какви са тия педалщини
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:
Аз да питам, каква ни е длаваерата от този ЕС, след като вече няма да дават париА къде отидоха пословичните им европейски ценности
Нали много се гордееха с тях и ни ги набиваха в главите
THE G.A.M.E написа:CTAHKO написа:
Аз да питам, каква ни е длаваерата от този ЕС, след като вече няма да дават париА къде отидоха пословичните им европейски ценности
Нали много се гордееха с тях и ни ги набиваха в главите
ЕС върви към краят си ( минимум към залез и имагинерен Съюз от 10-на държави ) ... Тука в пълна степен важи максимата, че сам каквото си направиш, никой не може да ти го направи.
Жалко е само, че не можАхме да го използваме много по добре ( във финансово отношение ) ... Но с политици и бизнес, които в по голямата си част са закърмени с идеалите от преди 89-та, толкоз.
boabbb написа:Човека е правКакви скорости, какви 5 лева
Ебаси наглеците - хем да продават тука, ама повече пари да не искаме ... Иначе казано - "така или иначе няма да ни стигнете никога, да вземем да го официализираме"
Колкото до педалщината в оня филм - не смятам да го гледам изобщо, какви са тия педалщини

pomiqr272 написа:
Използваха го много добре във финансово отношение хората. Да прибираш 30% процента от парите си е ударен удар.
sin4ec написа:Кво ще стане с цирка, наречен ЕС-е коментирано тук отдавна. И прогнозирано. Нещата си вървят към логичен завършек.
Аз само бих казал: Рук за ЕС, два за СШП!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 5 госта