Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2017 12:06

Кой-какво официализира ? :?
Мен никой не ме е накарал насила да гледам нещо, или па да пазарувам и т.н.
Няма смисъл от филмиране.

Един ден нема да можем и да си изпсуваме като хората, щото т'ва ще е престъпление, ама тоя ден все още е далеч. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 мар 2017 23:01

THE G.A.M.E написа:Кой-какво официализира ? :?
Мен никой не ме е накарал насила да гледам нещо, или па да пазарувам и т.н.
Няма смисъл от филмиране.

Един ден нема да можем и да си изпсуваме като хората, щото т'ва ще е престъпление, ама тоя ден все още е далеч. :lol:

Е, ти няма да гледаш или купиш нещо, ама хиляди, десетки хиляди ЩЕ.

Това с гейщината на Дисни е прецедент - американци и руснаци да го заклеймят и да не искат прожектиране, тва си е събитие.
Инак тия скорости как да ги съвместяваме с мотото на ЕС?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2017 11:41

boabbb написа:Човека е прав :| Какви скорости, какви 5 лева :?: Ебаси наглеците - хем да продават тука, ама повече пари да не искаме ... Иначе казано - "така или иначе няма да ни стигнете никога, да вземем да го официализираме" :x Колкото до педалщината в оня филм - не смятам да го гледам изобщо, какви са тия педалщини :?:

Аз да питам, каква ни е длаваерата от този ЕС, след като вече няма да дават пари 8-) А къде отидоха пословичните им европейски ценности 8-) Нали много се гордееха с тях и ни ги набиваха в главите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2017 12:07

CTAHKO написа:
Аз да питам, каква ни е длаваерата от този ЕС, след като вече няма да дават пари 8-) А къде отидоха пословичните им европейски ценности 8-) Нали много се гордееха с тях и ни ги набиваха в главите 8-)

ЕС върви към краят си ( минимум към залез и имагинерен Съюз от 10-на държави ) ... Тука в пълна степен важи максимата, че сам каквото си направиш, никой не може да ти го направи.

Жалко е само, че не можАхме да го използваме много по добре ( във финансово отношение ) ... Но с политици и бизнес, които в по голямата си част са закърмени с идеалите от преди 89-та, толкоз. :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 мар 2017 19:59

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:

ЕС върви към краят си ( минимум към залез и имагинерен Съюз от 10-на държави ) ... Тука в пълна степен важи максимата, че сам каквото си направиш, никой не може да ти го направи.

Жалко е само, че не можАхме да го използваме много по добре ( във финансово отношение ) ... Но с политици и бизнес, които в по голямата си част са закърмени с идеалите от преди 89-та, толкоз. :|

Използваха го много добре във финансово отношение хората. Да прибираш 30% процента от парите си е ударен удар.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 10 мар 2017 20:03

boabbb написа:Човека е прав :| Какви скорости, какви 5 лева :?: Ебаси наглеците - хем да продават тука, ама повече пари да не искаме ... Иначе казано - "така или иначе няма да ни стигнете никога, да вземем да го официализираме" :x Колкото до педалщината в оня филм - не смятам да го гледам изобщо, какви са тия педалщини :?:

За кой филм говорите, че от както навлезе 3Д ерата нови филми почти не съм гледал?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 мар 2017 22:37

Кво ще стане с цирка, наречен ЕС-е коментирано тук отдавна. И прогнозирано. Нещата си вървят към логичен завършек.
Аз само бих казал: Рук за ЕС, два за СШП!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 мар 2017 00:45

Ами различни сме със старите държави от Общия пазар.
Те напълниха държавите си с маймуни и чаршафосани пингвини. Тук е вярна поговорката, че с когото се събереш, такъв ще станеш.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2017 13:26

pomiqr272 написа:
Използваха го много добре във финансово отношение хората. Да прибираш 30% процента от парите си е ударен удар.

Някои хора се възползваха добре, но иде реч за цялостната икономика в страната.

Ние сме единствената "развиваща" се страна, чиято икономика се движи от ниско-платежните ( бедните ) и средната класа.
А във всяка бяла Държава икономиката се движи от богатите ( заможните ) ... А при нас, заможните затлачват икономиката, държейки си голяма част от кинтите в банките.

К'во да се прави, комунягите не са свикнали да инвестират, могат само да прибират и кътат за "черни дни".
Ама не си дават сметка, че по този начин икономиката умира... А с това и хартийките в банките все повече намаляват стойноста си.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2017 13:29

sin4ec написа:Кво ще стане с цирка, наречен ЕС-е коментирано тук отдавна. И прогнозирано. Нещата си вървят към логичен завършек.
Аз само бих казал: Рук за ЕС, два за СШП!

Остави тая работа... Проблемът е, че икономиката ни е жива-умряла, при разпад на ЕС почти сигурно ще повторим упражнението от 96-97 г. ;)

Хич не е за курове ситуацията ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”