Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
Мир в света няма да има, докато някой с власт и топки не бие шута на еврейските инцест роди, които притежават 80% от богатсвата на планетата.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
THE G.A.M.E
Балкански Орел написа:
Мир в света няма да има, докато някой с власт и топки не бие шута на еврейските инцест роди, които притежават 80% от богатсвата на планетата.
Онези на върха на пирамидата, не са евреи.
Те нямат род, националност или религия.
По гени, може и да имат няква еврейска връзка, но като цяло се държат на "над-национално" ниво.
Точно за това и се опитват да заличат тези неща ...
Един ден всички религии и вярвания ще бъдат забранени.
Но това ще стане, когато националностите се размият.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 24 фев 2017 10:43, променено общо 1 път.
-
THE G.A.M.E
Кашчей написа:
Мир в света няма да има, докато има САЩ, чиито "национални интереси" се простират на 360 градуса по меридиани и паралели, та чак до края на Плутон. Добре, че на тия планети няма живот, иначе морската пехота на САЩ щеше да дебаркира и там, за да защитава "националните интереси на САЩ".
Да де, така е и с Русия.
И с Китай ( напоследък ) ... И като цяло с всяка Държава или Организация, чиито интересни надхвърлят даден ареал.
Аз съм абсолютно ЗА, САЩ и идеологическите им братя от Русия, да се хванат за ръчички и да идат на Марс
( примерно ) ... И там да си ги мерят колкото им сърце сака.
И други с мегаломански амбиции са свободни да ги последват.
THE G.A.M.E написа:Балкански Орел написа:
Онези на върха на пирамидата, не са евреи.
Те нямат род, националност или религия.
По гени, може и да имат няква еврейска връзка, но като цяло се държат на "над-национално" ниво.
Точно за това и се опитват да заличат тези неща ...
Един ден всички религии и вярвания ще бъдат забранени.
Но това ще стане, когато националностите се размият.
Религиите никога няма да бъдат забранени защото те са най-мощното средство за разделяне и контрол на хората.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
THE G.A.M.E
vaskonti написа:
Религиите никога няма да бъдат забранени защото те са най-мощното средство за разделяне и контрол на хората.
Има нещо по лесно за контрол.
Например - една единствена религия за всички, която е наложена именно с цел контрол.
Но за целта трябва първо да се дискредитират, а после и унищожат ( забранят ) съществуващите вече религия.
Контролът идва не от религиите, сами по себе си, а от разделението, което пораждат. Макар в основата си да проповядват едно и също - мир и любов, включително исляма, нещата се извъртат така, че се стига до фанатизъм, ненавист и омраза към другите. Ако има само една религия, няма да има разделение.
vaskonti написа:Контролът идва не от религиите, сами по себе си, а от разделението, което пораждат. Макар в основата си да проповядват едно и също - мир и любов, включително исляма, нещата се извъртат така, че се стига до фанатизъм, ненавист и омраза към другите. Ако има само една религия, няма да има разделение.
Хенри VІІІ, Вартоломеевата нощ, Въстанията в Нидерландия срещу испанците...една религия, но различни течения и разделението и омразата са налице. Шиити и сунити същата работа.
Най-добре е да няма религии, или да са политеистични, като в Рим и Гърция, Египет-за всяко нещо си има отговорен бог и като имаш нужда от него-ходиш да му принасяш жертва, а не за всяко нещо да молиш един и същи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Различните течения на практика са различни религии в очите на фанатиците. Колкото повече религии и течения, толкова по-голямо раздение и възможност за контрол. На теория, ако има 7 милиарда религии, това би било перфектния вариант - всеки ще е срещу всеки. Ако има само една религия или изобщо няма, тогава няма какво да разделя хората и...ще има мир, което не устройва ония горе, дори не знам как да ги нарека.
vaskonti написа:Различните течения на практика са различни религии в очите на фанатиците. Колкото повече религии и течения, толкова по-голямо раздение и възможност за контрол. На теория, ако има 7 милиарда религии, това би било перфектния вариант - всеки ще е срещу всеки. Ако има само една религия или изобщо няма, тогава няма какво да разделя хората и...ще има мир, което не устройва ония горе, дори не знам как да ги нарека.
Моята идея е по-добра
Не съм убеден, че римските легиони са атакували противника с викове Юпитер! Юпитер!, или пък гърците със Зевс! Зевс! Че са се клали яко-клали са се, но поне не са използвали боговете си като оправдание за тия кланета..и не са задължавали покорените да ги приемат за свои.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Е, там става въпрос за чисто завоевателски цели. Нито римляните са разпространявали някаква религия, нито противниците им са защитавали вярата си. Защитавали са земята си и себе си, нищо повече.
Но съм убеден, че и едните и другите преди битка са се молили на боговете си, правили са жертвоприношения за победа и тем подобни.
Но съм убеден, че и едните и другите преди битка са се молили на боговете си, правили са жертвоприношения за победа и тем подобни.