Днес се усмихнах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Днес се усмихнах,защото... ?

Мнениеот Blue_Girl » 14 яну 2011 22:49

enguerino написа:Днес имам рожден ден... макар че не съм сигурен че остаряването е повод за усмивка :lol:

Да си жив и здрав!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 яну 2011 22:54

Гаранция за успех при теб се равнява на колкооооо ??? :twisted:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 14 яну 2011 23:27

Ballancee написа:Гаранция за успех при теб се равнява на колкооооо ??? :twisted:

В интерес на истината аз от край време имам амбиция да се занимавам с политика и точно затова се насочих да уча право! Мисля, че това е една отлична подготовка. ;) В момента половината ни законотворци не познават дори Конституцията, а какво остава за останалите закони, но в същото време си умират да предлагат, гласуват и приемат някакви глупави закончета, които после Конституционният Съд отменя, защото са противоконституционни. ;)

А колкото до това колко ми е шанса... само времето ще покаже. Нека първо си завърша правото, после да практикувам 10-15 години като прокурор и/или съдия, а след това вече ще мисля за политиката по-сериозно. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 14 яну 2011 23:56

В България няма политика, има само най тривиални икономически интереси.Вярни е че ББ има лидерски качества, но това е крайно недостатъчно когато му липсват умения.Проблемът на ГЕРБ в частност , и общ за всички партии у нас е че те нямат никакви що годе подготвени кадри.А това е така защото партийните лидери за да се чустват защитени на политическата сцена толерират само послушни хора, които добре знаят че нямат никакъв шанс за реализация другаде.
Ако някой смята че не съм прав, да направи списък с успели на други поприща хора, които са минали през политиката и успехите им не се дължат на партийни постове.Колкото по надолу се слиза по места, трагедията става пълна, партийния апарат се занимава само с вътрешни котерийни борби за закрепване на позициите си получаване на постове в изпълнителната власт, и с схеми за точене на местните бюджети.А няма какво да се лъжем - нещата в държавата могат да се оправят само ако наистина държавният апарат работи - а това няма как да се получи. Който и да стане премиер, какъвто и лидерски имидж да има, и да го дават по всички телевизии 24/7 няма как да се освободи от блюдолизците защото дефакто те са подавляващо мнозинство в политическия ни живот.И дори да има някъде кадърен човек, който да иска да работи, останалите политически дупедавци ще направят всичко възможно да го саботират. А в политиката - начини за това бол.Не случайно у нас постоянно се налагат нови лидери и нови партии - защото хората са видели какво правят старите, и почти всички избори са наказателен вот към предните управляващи. Партиите се борят с това като подменят козметична част от лидерите и правят странни предизборни коалиции, а както се вижда - доста безуспешно.А опитите да се избира най малкото зло в политиката - ми прилича за право на избор в каква фурна да те тикнат - предварително загрята на 150, 200 или 300 градуса - избора си е твой и има плурализъм.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 яну 2011 01:07

[offtopic]Мисля че темата беше за усмивки, а не за политика и професионална реализация. Има спам тема, можете спокойно да коментирате това там, защото мисля че всеки, който се е усмихнал и влезне да се похвали тук, веднага ще изгуби усмивката си като прочете, че става дума за родната ни политика. ;)[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 15 яну 2011 10:36

Blue_Girl написа:
enguerino написа:Днес имам рожден ден... макар че не съм сигурен че остаряването е повод за усмивка :lol:

Да си жив и здрав!

Мерси
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 15 яну 2011 11:01

Четох темата на Тотнъм-МЮ, където имаше доста коментари от фенове на Ливърпул и добре се посмях.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 яну 2011 11:43

Мина ми прословутият изпит! Още не си знам резултата, чак довечера ще го разбера, но би трябвало да съм го взел, предвид че написах 4 въпроса от 6, за остналите нямаше време!
Тоя кукуто - професора дойде с половин час закъснение и ни даде само 30 минути, за да напишем 6-те най-дълги въпроса от конспекта! :lol: :lol: :lol: Пълен туш! От 116 човека право и 35 ЗНС никой не е успял да напише 6-те въпроса...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 15 яну 2011 18:50

megan fox написа:Мина ми прословутият изпит! Още не си знам резултата, чак довечера ще го разбера, но би трябвало да съм го взел, предвид че написах 4 въпроса от 6, за остналите нямаше време!
Тоя кукуто - професора дойде с половин час закъснение и ни даде само 30 минути, за да напишем 6-те най-дълги въпроса от конспекта! :lol: :lol: :lol: Пълен туш! От 116 човека право и 35 ЗНС никой не е успял да напише 6-те въпроса...

Незнам защо, но като ти прочетох коментара се сетих за любимата ми фраза "ЧИ КО" :) :)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 15 яну 2011 18:59

Тръгваме на горе :idea:

Върни се в “Свободна зона”