Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2019 11:47

Панорама.
Бойко Василев:
- Чувствате ли се наказан, г-н Цветанов?
Цветан Цветанов:
- Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже!
Без коментар!
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2019 18:40

Най големият наглец в политиката и така е хванал властта, че ще я държи докато мърда.
Опита се пак да се вмъкне в парламента през задната врата, ама този път Бойко го спря, което е добре.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 апр 2019 18:57

Честно казано, това е най маловажното нещо с което ни занимават. Те са сложили тенджерата за разни млрд около аеци, хъбове, потоци, самолетчета и тн, а ни занимават с някакъв апартамент. Една кокошка е разкопала центъра и фалира бизнеса на сума хора, обикаляме около разкопки вече колко стана? Две години? Колко пари изсипват за тези глупости и пак няма нищо съществено, а ни занимават с подобни работи, които е ясно, че абсолютно всеки се е облажил. Кой по умно, кой по глупаво и нахално, но се е облажил чрез някакво влияние.
Абсолютно отклоняване на вниманието и занимаване с кокошкарски истории!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 апр 2019 21:01

Най-големите престъпнички получиха 20 години.
Всички тук, които са следвали или следват право трябва да се срамуват.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2019 01:09

От кое? Срамното е, че правосъдие има само когато съответния човек няма партия, която да разтвори чадър над него. Въпросната беше една от най-наглите кадри, които съм виждал и се опитваше да изнудва хората за най малкото. Единствената разлика е, че към останалите ще изтече информация и няма да ги хванат при сигнал или след това ще ги оправдаят.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 апр 2019 14:05

Убийци получават по-малки присъди от тези кифли това е странното!
Над тях какъв политически чадър има?
Също така гледам десетки случаи с убийци и изнасилвачи които на влизане и излизане са с качулки и белезници,
окови като на лелята дето я бяха снимали до сега не съм виждал на нито един престъпник. Ще кажеш че тая е убила
и изяла поне 7/8 човека че така я бяха оковали или пък няма други следствени за доста по-големи суми от 75 К Е?
Не съм видял нито един от тях да е окован а има и за милиони евро обвинени. Всичко това прави впечатление
някак си се набива на очи!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2019 19:03

Pichichi написа:Убийци получават по-малки присъди от тези кифли това е странното!
Над тях какъв политически чадър има?
Също така гледам десетки случаи с убийци и изнасилвачи които на влизане и излизане са с качулки и белезници,
окови като на лелята дето я бяха снимали до сега не съм виждал на нито един престъпник. Ще кажеш че тая е убила
и изяла поне 7/8 човека че така я бяха оковали или пък няма други следствени за доста по-големи суми от 75 К Е?
Не съм видял нито един от тях да е окован а има и за милиони евро обвинени. Всичко това прави впечатление
някак си се набива на очи!

Ок, каква трябва да е присъдата за корупция в особено големи размери? Или пак идва дежурното "аз ли съм най-големия престъпник в тази държава, защо точно аз" ?

Не е ли проблем това, че няма редовно правосъдие, а не ситуацията с налично такова?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2019 21:30

Смити, каква корупция? Най-голямата корупция гербаджиите създадоха с т.нар. саниране. Пример: от 3 еднакви панелни жилищни блока един до друг санират само единия. Защо?
Става въпрос за назидателното им арестуване, държейки ги с окови мухите да ги кацат в центъра на столица от ЕС.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 апр 2019 23:26

Не става дума за присъдите. Не ми е работа да преценявам това ама как пък нито един примерно Банев не го видях със същите окови като фризьорката? Съдят я за 75 000 Е а онзи за милиони! Или някой убиец да седи показно 4/5 ч. на улицата. Или при многобройните измъквания на подсъдими през мед. прегледи да ги карат оковани в болницата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 апр 2019 23:48

Thsmith написа:От кое? Срамното е, че правосъдие има само когато съответния човек няма партия, която да разтвори чадър над него. Въпросната беше една от най-наглите кадри, които съм виждал и се опитваше да изнудва хората за най малкото. Единствената разлика е, че към останалите ще изтече информация и няма да ги хванат при сигнал или след това ще ги оправдаят.

Toчно с Иванчева показаха, как човек извън листата няма място в системата. Показно, с окови, и всяякакви властови похвати. Туй то.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”