Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Правото на протест е част от демократичните права, Бояришник.
Знам, че за вас, пиячите на лосиони за вана, това са непознати неща, така че няма да ме разбереш ...... а хулиганските изцепки, уви, са неизбежна част там, където се събират тълпи. Винаги ще се намерят няколко мишока, които, скрити зад дебелия гръб на тълпата, да си направят простотиите.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Правото на протест е част от демократичните права, Бояришник.Знам, че за вас, пиячите на лосиони за вана, това са непознати неща, така че няма да ме разбереш ...... а хулиганските изцепки, уви, са неизбежна част там, където се събират тълпи. Винаги ще се намерят няколко мишока, които, скрити зад дебелия гръб на тълпата, да си направят простотиите.
И за какво точно протестират, разбра ли?

Много е демократично дъртата развратница Мадона, която се похвали че си хващала с 30 години по-млади любовници, да бъде моралистка и накрая да вика Фак ю, а демократичната тълпа да реве от кеф.
тва е неква тотална изродщина там.
Инак няколко мишока кат правеха същите говна в Киев беше Голямата демокрация, ма по улиците на Рая на земята тва е за пандиза. Да ви сера на демократично-двуличните правила.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Виж какво, и за мен мнозина прекаляват с протестите си, а тъпата патка Мадона, ако не й изнася, да си хваща бохчата и да си ходи в Италия .... това е избрал американският народ и трябва да се приеме, и на мен не ми харесва плешивият, дето ще ни се води президент, ама не ходя да скачам по улиците и да го псувам, избрали са го, това е.
Иначе съм ЗА правото на протест, но не и злоупотребата с това право.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Виж какво, и за мен мнозина прекаляват с протестите си, а тъпата патка Мадона, ако не й изнася, да си хваща бохчата и да си ходи в Италия .... това е избрал американският народ и трябва да се приеме, и на мен не ми харесва плешивият, дето ще ни се води президент, ама не ходя да скачам по улиците и да го псувам, избрали са го, това е.
Хубаво де, срещу какво протестират? Тва не бил техният президент, искат импийчмънт ли?

Инак и тука днеска гледам американизация - викаха селската по Плевнелиев на изпроводяк.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Демокрацията е много хубаво нещо, лошото е, че с нея може и да се злоупотребява.
Иначе, пак казвам - не знам защо протестират. Мнозинството от народа избра него, трябва да се примирят. Ако на някой не му харесва изборът и не може да го приеме - все още няма стена по границата с Мексико, да пресичат и да си eбат пичката лелина. Вече, ако взима лоши решения, разбирам, да се протестира срещу него или някое от решенията му, ама да се протестира само защото е избран ..... аре, фак ю.
Иначе, пак казвам - не знам защо протестират. Мнозинството от народа избра него, трябва да се примирят. Ако на някой не му харесва изборът и не може да го приеме - все още няма стена по границата с Мексико, да пресичат и да си eбат пичката лелина. Вече, ако взима лоши решения, разбирам, да се протестира срещу него или някое от решенията му, ама да се протестира само защото е избран ..... аре, фак ю.

1982 написа:Демокрацията е много хубаво нещо, лошото е, че с нея може и да се злоупотребява.
Поправка - мнозинството от електоралната колегия избра Тръмп. Малък, но важен факт. Тръмп спечели повече от важните щати, докато Хилъри спечели повече бройка гласове.
Четох, че част от сделката между Путин и Тръмп ще бъде Русия да признае Косово. Дали наистина е възможно това и дали Тръмп няма да признае Крим?
diplomat написа:1982 написа:Демокрацията е много хубаво нещо, лошото е, че с нея може и да се злоупотребява.
Поправка - мнозинството от електоралната колегия избра Тръмп. Малък, но важен факт. Тръмп спечели повече от важните щати, докато Хилъри спечели повече бройка гласове.
Четох, че част от сделката между Путин и Тръмп ще бъде Русия да признае Косово. Дали наистина е възможно това и дали Тръмп няма да признае Крим?
Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ами електоралната колегия се избира от народа на отделните щати, всичко си е законно, няма за какво да се протестира. Такава е процедурата. И с преки избори от народа да бе избран, вЕрвай ми, пак щяха да си протестират разните там холивудски парцали, хомо-, би-, три- и така натам сексуалните, черните мамуни, латинопедерасите ....
Кашчей написа:Косово се бара за отделна държава, а Крим.. какво да му признават?!
Да признаят, че е руска територия.
1982 написа:Ами електоралната колегия се избира от народа на отделните щати, всичко си е законно, няма за какво да се протестира. Такава е процедурата. И с преки избори от народа да бе избран, вЕрвай ми, пак щяха да си протестират разните там холивудски парцали, хомо-, би-, три- и така натам сексуалните, черните мамуни, латинопедерасите ....
Аз не обсъждам легитимността, просто малка поправка направих.