Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Messi_fan » 18 яну 2017 21:46

Betchualeng Arnaikem написа:
Messi_fan написа:
Thsmith написа: Сега съм сигурен, че ако Тръмп се развихри и захапе Путин, тук ще се лее страшна помия от същите, които го възхваляват.

Tоест янкофилчетата ще изпаднат в екстаз и ще започнат да му лижат на Тръмп анала. Нищо че до преди минута го плюха, даже желаеха и смъртта му. Такива са те. Веднага ги разкривам. Да припомним, че така бяха и с Ердоган. Когото те наричаха галено "Ердо". Но интересно как така, като започна да се дърви на маймуната Обонго и за янкофилчетата техният, цитирам "Ердо", се превърна в "Ердоган" и "лош диктатор". 8-) 8-) :roll: Тука май нещо силно се притесниха за курса на турската лиричка. хехее 8-) 8-)

Точно както за едни русофилчета Ердоган беше приятел, после враг, който ще бъде изпепелен и сега пак стана приятел.

Ей така същите русофилчета, които се подмокрят от това, че Тръмп е избран за президент ще реват и квичат ако той се противопоставя активно на Путин. Предполагам ще обявите, че го е купил Сорос.

Тоест искаш да кажеш, че янкофилчетата, които сега желаят смъртта на Тръмп, след това ще почнат да му го засмукват с мадете. Така ли ? Тоест да го разбираме, че до вчера обвиняваха Путин, че е фалшифицирал изборите, а днеска Тръмп вече е "техен" човек. Сериозно, не ги разбирам янкофилчетата. Толкова двулични, толкова лицемерни. Направо нямам думи. Дали не е и тук момента да спомена и за техният приятел, цитирам - "Ердо". Да припомним, че така бяха и с Ердоган. Когото те наричаха галено "Ердо". Но интересно как така, като започна да се дърви на маймуната Обонго и за янкофилчетата техният, цитирам "Ердо", се превърна в "Ердоган" и "лош диктатор". 8-) 8-) :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 яну 2017 21:50

Betchualeng Arnaikem написа:Второ Ямамото е от прослойка, която е адски далече от селянията: като информираност, като право на избор и т.н. В тоя ред на мисли далеч не всички висши кръгове в Япония са "предани на войната". За да стигнат до нея се налага да посегнат на премиер, на министри, има ранени, убити...

Що, безбройните камикадзета от коя прослойка са ??! Нали са повечето именно от най-простолюдните слоеве ??! Ама като им кажат, че трябва да се жертват за страната си и се качват на самолетите, ходят и се взривяват. Пак ти казвам, това е народопсихология, като цяло, японският народ доброволно служи на тази война, дали във фабриката, дали в натъпкания с експлозиви самолет, предназначен да се забие в някой кораб ..... за тях е чест да служат на родината си и да мрат за нея.

Betchualeng Arnaikem написа:Трето.. да ме питаш дали съм се интересувал (или занимавал) с японска култура и история е същото като да ме питаш дали съм роден на тази планета. Така че думичката "очевидно" я изтърва доста нелепо тук.

Ами не си личи от съжденията ти за японското общество .....

Betchualeng Arnaikem написа:От мен по въпроса тук. Ти очевидно просто си си навил нещо на пръста и дотам. А, да ... предполагам си и прочел 10-20 книги. Прочети още 200, обсъди темата с 20-30 японеца и ела пак.

Въпросът не е да четеш, а повечко да осмисляш ..... неслучайно те попитах за оня пример с бащата, благославящ сина си да ходи да се взриви в американски кораб .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 яну 2017 23:17

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
boabbb написа:
Thsmith написа:То да ги има, ама да си имат Шах, а не брадат талибан :lol:

---

Кашчей написа:
Thsmith написа:Те я ги има след 10 години :lol:

И тях ли ще нападате?!

Ядрената им програма трябва да бъде спряна и то не с някакви измислени договорчета от черния : )
Биби и Матис да му мислят как :lol:

Е, това не го разбирам - значи Русия и САЩ могат да имат по няколко хиляди ядрени бойни глави, ама Иран и Северна Корея - не :? Откъде-накъде ... Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички :| По-скоро нейната програма не трябва да я има. Ако е истина желанието на Тръмп да се договори с Путин да махнат санкциите и да намалят ядрената мощ на двете държави, то това е ход в правилната посока :!:

абе и на Сталин не е било добро идея да се разрешава, но как и да е : 0 Изпусната работа. Иначе да, САЩ и Русия имат, а Иран и СК трябва да се бомбардират ако са близо до същото. Един свят в с ядрени сили в тези два режима е несигурен свят и не бива да бъде допускан.

Намаляването на ядрените сили е най глупавото нещо. Каква е тази истерия да има бомби, които могат да унищожат света само 4-5 пъти, а не 10? Каква е разликата?

Бе на никой не е добра идея да се разрешава, само сашовите требва да си имат ядрени бомби. Нищо, че нагънатите ламарини в Япония показват техната съединеноамериканскощатовска същност. Не им стигна напалма по цивилните в Токио 5 месеца по-рано...

Факт. А и да не забравяме и, че са я използвали цели ДВА пъти. При положение, че е доказано и признато, че не е било необходимо. Японската империя е щяла да капитулира до два месеца. Но откачалника Маккартър и Труман решават да натиснат червеното копче. В следвоенна Япония дори е имало движение, което е настоявало двамата хубавци да бъдат изправени пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 яну 2017 08:53

Betchualeng Arnaikem написа:
Messi_fan написа:
Thsmith написа: Сега съм сигурен, че ако Тръмп се развихри и захапе Путин, тук ще се лее страшна помия от същите, които го възхваляват.

Tоест янкофилчетата ще изпаднат в екстаз и ще започнат да му лижат на Тръмп анала. Нищо че до преди минута го плюха, даже желаеха и смъртта му. Такива са те. Веднага ги разкривам. Да припомним, че така бяха и с Ердоган. Когото те наричаха галено "Ердо". Но интересно как така, като започна да се дърви на маймуната Обонго и за янкофилчетата техният, цитирам "Ердо", се превърна в "Ердоган" и "лош диктатор". 8-) 8-) :roll: Тука май нещо силно се притесниха за курса на турската лиричка. хехее 8-) 8-)

Точно както за едни русофилчета Ердоган беше приятел, после враг, който ще бъде изпепелен и сега пак стана приятел.

Ей така същите русофилчета, които се подмокрят от това, че Тръмп е избран за президент ще реват и квичат ако той се противопоставя активно на Путин. Предполагам ще обявите, че го е купил Сорос.

Понеже си ме споменал в другата тема, предполагам че сега си ме сложил в кюпа "едни русофилчета". Та да питам аз кога съм викал, че Ердоган е приятел? Няма Ердоган приятел, има клин в НАТО.
И къде съм хвалел Тръмп къв бил и какво ще направел? Аз се кефя, че разпра Клинтън на изборите, какво ше направи е рано да се каже. Тва какво ше направел го знаят само разреваните фенки на Клинтън.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 яну 2017 09:09

Thsmith написа:Кога пък съм говорил за морал? Мнозинството сте обременени с някакви много странни стремежи да се хвърлят пред амбразурата за някого. Преди няколко дни ме споменаха като човек, който защитавал постоянно САЩ. Тогава си замълчах, но сега ще се възползвам да коментирам. Мнозинството от потребителите имат този странен стремеж да се хвърлят да защитават някого без да мислят за личната си полза. Това е непонятно за мен. Аз не защитавам САЩ като някаква самоцел или поради някакво влюбване в тях от моя страна. Аз винаги защитавам това което би било в мой интерес. Това което би ми осигурило щастлив живот, това което би ми донесло повече свобода, по добър живот. По добро икономическо, социално развитие и тн. Винаги коментирам нещата от тази гледна точка, а не от страната на това кой го прави и защо.
Питам се дали за мен би било по-добре това или онова. Как би ми се отразил свят с повече путиновци или свят с повече аятоласи. Никога не съм бил двуличен и не съм твърдял нещо друго. Не съм твърдял, че ме интересуват афганистанците, инджикитайците или някой друг. Нещо което повечето потребители правите постоянно. Роните сълзи (в повечето случаи крокодилски) за някой, който е на страната на вашия любец. Не се интересувате как би ви се отразил и не се замисляте за това. Един Ердоган е много ясен пример за това. Сега съм сигурен, че ако Тръмп се развихри и захапе Путин, тук ще се лее страшна помия от същите, които го възхваляват. Ще стане расист, содомит и какво ли още не, всички грехове ще му бъдат преписани заради такова действие. Не е лошо да се замислите малко. Поне хората, които имате малко мозък... за такива като жечко е късно, но не за всички.
Поздрави!

Аз все си мислех, че моралът е вплетен и е неразделна част от цивилизования Homo sapiens, ама ти ше вземеш да ми промениш мирогледа. Явно цивилизацията дееволюира. Аз пък не съм готов да мина през планини от трупове за да ми е гуд лайфа. Тва е готина черта на демократи като теб, после да не плачете какви лайна стават по света.
И теб да питам кога съм ронел сълзи за Ердоган и кога съм възхвалявал Тръмп, че ше започна да да лея помия и да му викам расист и т.н.?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 яну 2017 15:49

Защо се припознаваш, нали не съм те споменал поименно? Примерно защитника на талибаните "хаус" си реагира по този начин и не само той.

Между другото, ако не ме мързи ще взема да потърся "Протестантската етика и духът на капитализма" от Макс Вебер в библиотеката и ще извадя един много хубав цитат за разбирането за най морално нещо, а именно да спечелиш пари/да успееш/ и да ги оставиш на поколението си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 яну 2017 12:21

Thsmith написа:Защо се припознаваш, нали не съм те споменал поименно? Примерно защитника на талибаните "хаус" си реагира по този начин и не само той.

Между другото, ако не ме мързи ще взема да потърся "Протестантската етика и духът на капитализма" от Макс Вебер в библиотеката и ще извадя един много хубав цитат за разбирането за най морално нещо, а именно да спечелиш пари/да успееш/ и да ги оставиш на поколението си.

Като си тръгнал, вземи да потърсиш и Хегел в библиотеката 8-) После се замисли за евро-педерастките ценности на Меркел и уважаваните от Вас политици 8-) Ще се изненадаш когато разбереш, колко сте изкривени и извратени 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 20 яну 2017 12:38

На тоя само пари са му в устата, сигурно има някаква еврейска жилка.Жив и здрав да е.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 яну 2017 17:25

Руският политически елит празнува встъпването в длъжност на Тръмп

Руски служители и депутати приветстват днешното встъпване в длъжност на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп като началото на ера на по-добри отношения между двете страни, предаде Асошиейтед прес. В Москва и други руски градове се организират празненства, а собствениците на барове и клубове чакат с нетърпение да спечелят от общото въодушевление.

Обещанията на Тръмп да оправи влошените отношения с Москва обнадежди политическия елит на Русия след периода на растящо напрежение с Вашингтон заради украинската криза, войната в Сирия и обвиненията за руска намеса в изборите в САЩ.

Премиерът Дмитрий Медведев заяви, че макар политиката на Тръмп към Русия все още да не е ясна, правителството се надява разумът да надделее. "Готови сме да изпълним нашата част от работата за подобряване на отношенията", написа Медведев във Фейсбук.

Възхвалите на Тръмп към руския президент Владимир Путин породиха очаквания, че той може да се насочи към нормализиране на отношенията въпреки твърдите позиции за Русия на някои от номинираните от него членове на правителството.

Въпреки неяснотите около политиката на Тръмп, много руснаци имат големи надежди, а някои нощни клубове и барове организираха партита за отпразнуване на встъпването му в длъжност. Още снощи в един от московските клубове няколко десетки хора вдигаха тостове за Тръмп, посочва АП. Вили Токарев, 82-годишен певец, емигрирал в САЩ през 70-те години на миналия век, а по-късно станал музикална легенда в Русия, изпя своята песен "Тръмплисимо Америка".

"Тръмп, Тръмп - символ на Америка. Тръмп, Тръмп, той е президентът", пееше мустакатият Токарев на малка сцена, на фона на руския и американския флаг.

Леонид Слуцки, председател на комитета за външна политика в руската Дума, заяви в статия, публикувана днес, че "конструктивният подход и прагматизмът практически изчезнаха от руско-американския дневен ред при президентството на Обама.

Източник: БТА

Направо си представям обстановката, руският и американският флаг сложени на сцената, братушките прегърнати, пият и пеят, а тукашните русофили ще се избият кой повече да плюе по САЩ. :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 яну 2017 17:30

Е, нема к'во да се лъжем, Щатите си остават прекалено голяма "хапка" за Русия, макар Москвето да дръпна сериозно във военно отношение.
Така че, нормално е Путин и КО да са доволни към момента от избора на Тръмп, който не веднъж спомена, че САЩ ще редуцират международните си намеси, и освен това, ще подадът ръка на Русия за възстановяване на добрите отношения.

Ест. ще гледаме какво ще се случи, щото отвъд Океана има агенции, които са много над Президента.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”