Thsmith написа:Нямам нищо лошо и в UK, Германия, Южна Корея и Израел.
Да не кажеш, че съм субективен, не съм съгласен и Украйна да има подобни устройства : )
Бе ти българин ли си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Нямам нищо лошо и в UK, Германия, Южна Корея и Израел.
Да не кажеш, че съм субективен, не съм съгласен и Украйна да има подобни устройства : )
boabbb написа: Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:boabbb написа: Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички![]()
Мирно население ??! ....... доколко ли е "мирно" население, обслужващо военната върхушка на империя, причинила смъртта на милиони ??! Същото това "мирно население" бачка масово във фабриките и произвежда ударно куршуми, снаряди, бомби, танкове, самолети, кораби и т.н., за да може "мирна" Япония да сее смърт навред из Китай, Корея, Виетнам, Филипините, тихоокенските острови и т.н.
Двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки са нищо, в сравнение с ужасите, причинени от японците на сума народи по време на ВСВ .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:1982 написа:boabbb написа: Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички![]()
Мирно население ??! ....... доколко ли е "мирно" население, обслужващо военната върхушка на империя, причинила смъртта на милиони ??! Същото това "мирно население" бачка масово във фабриките и произвежда ударно куршуми, снаряди, бомби, танкове, самолети, кораби и т.н., за да може "мирна" Япония да сее смърт навред из Китай, Корея, Виетнам, Филипините, тихоокенските острови и т.н.
Двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки са нищо, в сравнение с ужасите, причинени от японците на сума народи по време на ВСВ .....
Ми то се отнася същото и за мирното население на САЩ, бачкащо да прави напалм да гори хора из Виетнам по-късно, та тая ти теза за добричките америкоси, дето хубаво са направили на злите дръпнати напрау си мирише на зайчарник.
Ся на война като на война, ама да имаш богат избор от военни цели и да избухаш цивилни си е говняно отсекъде.
Ма ше цъфнеш ти и ше оправдаеш сичките им северноамерикански говна.
Messi_fan написа:Именно. Но за Виетнам янките си тръгнаха насрани и цял свят им се смя. Трябваше да си помпат самочувствието със скалъпени акцийки в Панама и Гранада.
Serafim написа:Messi_fan написа:Именно. Но за Виетнам янките си тръгнаха насрани и цял свят им се смя. Трябваше да си помпат самочувствието със скалъпени акцийки в Панама и Гранада.
Афганистан.
Кашчей написа:Thsmith написа:Нямам нищо лошо и в UK, Германия, Южна Корея и Израел.
А няма ли да е най-добре никъде да няма подобни устройства?!
fcb_bg написа:Thsmith написа:Нямам нищо лошо и в UK, Германия, Южна Корея и Израел.
Бе ти българин ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта