Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 16 яну 2017 20:06

Thsmith написа:Нямам нищо лошо и в UK, Германия, Южна Корея и Израел.

Да не кажеш, че съм субективен, не съм съгласен и Украйна да има подобни устройства : )

Бе ти българин ли си? :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2017 20:34

boabbb написа: Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички :|

Мирно население ??! ....... доколко ли е "мирно" население, обслужващо военната върхушка на империя, причинила смъртта на милиони ??! Същото това "мирно население" бачка масово във фабриките и произвежда ударно куршуми, снаряди, бомби, танкове, самолети, кораби и т.н., за да може "мирна" Япония да сее смърт навред из Китай, Корея, Виетнам, Филипините, тихоокенските острови и т.н.

Двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки са нищо, в сравнение с ужасите, причинени от японците на сума народи по време на ВСВ .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 яну 2017 20:43

1982 написа:
boabbb написа: Ако става въпрос, единствената държава, която е използвала tactical nuke към мирно население я знаеме всички :|

Мирно население ??! ....... доколко ли е "мирно" население, обслужващо военната върхушка на империя, причинила смъртта на милиони ??! Същото това "мирно население" бачка масово във фабриките и произвежда ударно куршуми, снаряди, бомби, танкове, самолети, кораби и т.н., за да може "мирна" Япония да сее смърт навред из Китай, Корея, Виетнам, Филипините, тихоокенските острови и т.н.

Двете атомни бомби над Хирошима и Нагасаки са нищо, в сравнение с ужасите, причинени от японците на сума народи по време на ВСВ .....

Ми то се отнася същото и за мирното население на САЩ, бачкащо да прави напалм да гори хора из Виетнам по-късно, та тая ти теза за добричките америкоси, дето хубаво са направили на злите дръпнати напрау си мирише на зайчарник.
Ся на война като на война, ама да имаш богат избор от военни цели и да избухаш цивилни си е говняно отсекъде.
Ма ше цъфнеш ти и ше оправдаеш сичките им северноамерикански говна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2017 21:58

Колко ниско падате, обаче, само и само да изкарате САЩ виновни за всичко. :lol: :lol: Чак седнал да брани имперска Япония и жали за горкото "мирно население" ...... надали знаеш, че абсолютно цялата индустрия на Япония тогава е подчинена на войната и в нея бачка точно ..... "мирното население". А синовете и бащите на това "мирно население" колят навред наистина мирни хорица из цяла източна Азия, ама за тях не жалиш, нали, цинично русначе ?! :lol: :lol: :lol:

Япония е един от двата основни агресора във ВСВ, причинила смъртта на милиони и двете атомни бомби са дори нищо, в сравнение с това, което тя е причинила. Ако не вярваш, питай само китайците какви ужаси са изживели ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 яну 2017 22:08

.
Последна промяна от Messi_fan на 18 яну 2017 23:17, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 яну 2017 22:10

fcb_bg написа:
1982 написа:

Ми то се отнася същото и за мирното население на САЩ, бачкащо да прави напалм да гори хора из Виетнам по-късно, та тая ти теза за добричките америкоси, дето хубаво са направили на злите дръпнати напрау си мирише на зайчарник.
Ся на война като на война, ама да имаш богат избор от военни цели и да избухаш цивилни си е говняно отсекъде.
Ма ше цъфнеш ти и ше оправдаеш сичките им северноамерикански говна.

Именно. Но за Виетнам янките си тръгнаха насрани и цял свят им се смя. Трябваше да си помпат самочувствието със скалъпени акцийки в Панама и Гранада.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 яну 2017 22:22

.
Последна промяна от Messi_fan на 17 яну 2017 13:59, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 яну 2017 22:35

Messi_fan написа:Именно. Но за Виетнам янките си тръгнаха насрани и цял свят им се смя. Трябваше да си помпат самочувствието със скалъпени акцийки в Панама и Гранада.

Афганистан.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 яну 2017 22:37

Serafim написа:
Messi_fan написа:Именно. Но за Виетнам янките си тръгнаха насрани и цял свят им се смя. Трябваше да си помпат самочувствието със скалъпени акцийки в Панама и Гранада.

Афганистан.

Да, там също се насраха. Както и в Ирак. Да не забравяме и стотиците гътнали се от френдли файър. Доста дървени легла с похлупаци полетяха от чукарите и пустините в посока Ю ес ей по този начин. :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 яну 2017 23:31

Кашчей написа:

Да не кажеш, че съм субективен, не съм съгласен и Украйна да има подобни устройства : )

А няма ли да е най-добре никъде да няма подобни устройства?!

Според мен не и веднага ще се аргументирам защо. Тези "устройства" осуетиха трета световна война. Те са един инструмент за задържане на нещата и на разни психопати.
Светът е пълен със сатрапи, които не се интересуват от това какво причиняват на собственото си население и не биха се замислили много да играят един покер със стотици хиляди или млн животи, но не биха направили същото ако тяхното съществуване е заложено на карта.

fcb_bg написа:

Бе ти българин ли си? :?

Китаец : )

Принципно баща ми не е роден в БГ, дядо ми е приближен на Царя и успява да се измъкне при Франко около преврата, а след това се мести за малко в Германия и в последствие САЩ, но не виждам каква е връзката и какво целиш с въпроса.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”