Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2017 00:45

Thsmith написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:
fcb_bg написа:Требваше хитлервгите да си гледат пакта, да изчукат по учебник бритиш хомосекшуъла и да рекат на убийците на индианци Ейсявиебахмемайката.

Те в нито един момент не са способни да осъществят инвазия дори в ЮК, а какво остава да "чукат" някой. Реално те си изпускат шанса при измъкването на британците след блицкрига във Франция. Ако там им пленяват войските вече нещата са по възможни специално за ЮК. Иначе в нито един момент не се доближават дори до морски паритет, а какво остава за необходимото предимство. Луфтафе също не успява да осигури предимство и съответно нещата се сриват.

Наполеон губи по сходни причини и така и не успява да надвие Уелингтън/Нелсън за да стъпи на острова. Иначе Великата му армия мачка по суша...

Тва "в нито един момент не са способни" наистина бих искал да го видя в период от хммм... събитията на изток. :mrgreen: Ма нали целият ресурс на Вермахта.

Целият ресурс на вермахта произвежда около 10 хил самолети годишно, САЩ в първта година правят 50 хил, а след 2 - 100 000 : ) При "лодките" не бяха много различни цифрите. Какво има да гледаш?

Произвеждат ами, те Щатите са печалбарите от войната, те не се бият реално.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 яну 2017 00:54

fcb_bg написа:
защо написа:
язе написа:
fcb_bg написа:Требваше хитлервгите да си гледат пакта, да изчукат по учебник бритиш хомосекшуъла и да рекат на убийците на индианци Ейсявиебахмемайката.

Добър въпрос за любителите на мантрата, за "решаващата" помощ на САЩ. Какво ли щеше да се случи, ако германците бяха спазили договора със СССР... Може би САЩ щяха да "блеснат". :mrgreen:

Най-вероятно СССР щеше да наруши договора. То даже някои хора твърдят, че Хитлер с няколко дена е успял да изпревари. Доста убедително го твърдят.

Как щеше да го наруши? Да нападне вършеещият из Европа Вермахт? И защо?

Поради същата причина, заради която руснаците никога нямаше да се разберат с вършеещия Наполеон. :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 яну 2017 00:58

diplomat написа:
fcb_bg написа:
защо написа:
язе написа:

Добър въпрос за любителите на мантрата, за "решаващата" помощ на САЩ. Какво ли щеше да се случи, ако германците бяха спазили договора със СССР... Може би САЩ щяха да "блеснат". :mrgreen:

Най-вероятно СССР щеше да наруши договора. То даже някои хора твърдят, че Хитлер с няколко дена е успял да изпревари. Доста убедително го твърдят.

Поради същата причина, заради която руснаците никога нямаше да се разберат с вършеещия Наполеон. :mrgreen:

Злата Русия идвала да напада. Ся ги чувам същите приказки. От хора навикнали да се набутват в други държави, ама пикат газ, щото видиш ли Путин им се набъркал в техната и наредил изборите. То дори вече е жалко да го чувам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 яну 2017 00:59

Интересното е, че руснаците са имали около 4 млн. струпани по границата със своя съюзник във времето на юни 1941-а ..... още около милион е бил дислоциран около границата с друг техен съюзник в далечния изток - Япония. Въобще, много интересно съюзничество са имали руснетата ..... всички са се дебнали кога да си го натътрузят на .... съюзника. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 14 яну 2017 01:05

fcb_bg написа:
защо написа:
язе написа:

Точно. Изключително правилен въпрос. Сега се сетих, че тук е мястото да отбележим и да припомним следният факт. Че Кралското семейство на Великобритания са имали симпатии към Хитлер и към режима му. Възнамерявали са да сключат военен съюз с тях и да се подкрепят в случай на война със СССР.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2017 02:08

fcb_bg написа:
Злата Русия идвала да напада.

Що въобще говорим за Русия по времето на ВСВ ?
Нали СССР не бил Русия ? :?
Има специалисти, дето го твърдят това, и то не без основание ...

Володята вика, че, да, Русия е наследник на СССР, но що се отнася до ядреният арсенал на вече изчезналата Държава.
Обаче за гнусотиите, били виновни Сталин и СССР. :roll:
Някак си не върви да обвиняваш предшествениците си за дадени дела, но в същото време, да си наследник на всичките им позитиви.
Ето това двуличие мен лично ме дразни в Русия.
Имало го е преди, има го и сега, ще го има и в бъдеще.

При подобни обстоятелства няма как да ме спечелят за фен... Независимо какво са направили за България в миналото.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2017 10:11

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:

Володята вика, че, да, Русия е наследник на СССР, но що се отнася до ядреният арсенал на вече изчезналата Държава.
Някак си не върви да обвиняваш предшествениците си за дадени дела, но в същото време, да си наследник на всичките им позитиви.

При подобни обстоятелства няма как да ме спечелят за фен... Независимо какво са направили за България в миналото.

Хех, ми те и Украйна са били част от СССР 8-) Що сега са от "добрите" и са ни "партньори", пък мтушка Россия се заклеймява по ввсякакъв начин 8-) Ах да, Украйна стана от "дбрите" и братска държава, когато незаконните президент и правитлество дойдоха на власт чрез държавен преврат 8-) Иначе пък сме защитници на демокрацията и демократичните ценности, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 яну 2017 12:00

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:

Ти нали си историк, ай сети се що се говори за Русия през ВСВ и защо Русия е единствен наследник на СССР в исторически план. Къде видя, че са взели само позитивите от СССР, защото аз други неща съм чел?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2017 12:34

Кашчей написа:
Ти нали си историк, ай сети се що се говори за Русия през ВСВ и защо Русия е единствен наследник на СССР в исторически план. Къде видя, че са взели само позитивите от СССР, защото аз други неща съм чел?!

Моето мнение в случая е без значение.
Важно е какво казва и прави политическата върхушка в Русия.
А техните действия и говорене нямат особена логика.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 яну 2017 12:36

CTAHKO написа:
Хех, ми те и Украйна са били част от СССР 8-) Що сега са от "добрите" и са ни "партньори", пък мтушка Россия се заклеймява по ввсякакъв начин 8-) Ах да, Украйна стана от "дбрите" и братска държава, когато незаконните президент и правитлество дойдоха на власт чрез държавен преврат 8-) Иначе пък сме защитници на демокрацията и демократичните ценности, а 8-)

Значи, викаш, и руснаците като западняците. :lol:
Ще дойдеш и ти на моята, че сите са маскари, и гледат само да прекарват малките. :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”