язе написа:1982 написа:язе написа:bobmarli написа:
Имах предвид, че малко вероятни неща се случват в тоя живот. Дори и неща, които винаги сме си мислели, че са невъзможни.
Освен това грешите. Сравнението е : все едно да вземем книжка за формула Рено 2.0, да се качим на Wiliams FW36, да направим няколко завоя и да засилим болида са 400км / ч и да го блъснем в 20 метрова стена. За вас с кашчей не знам, но аз мисля че ще успея.
То и невероятни неща се случват, ама 2 невероятни неща да се случат почти едновременно... аз бих се позамислил.
Сравнението ти отново буди усмивка. Казах ти вече- обучени летци не можеха да управляват самолет, на който се качват за първи път.
У
Буди усмивка и как ЦРУ и ФБР са скалъпили уж толкова евтина версия .... като са инсценирали всичко, все можеха да пробутат някакъв по-солиден бекграунд на пилота, със сигурност не би им било трудно .... явно не са се досетили. Такива могъщи служби, а да не се сетят за нещо толкова елементарно .... тц, тц ...
ЦРУ и ФБР отдавна не им пука дали някой ще ги разобличи в каквото и да било. А в САЩ те държат и ножа и хляба... Постигнаха целта си. Да евтина версия, ама те американците са си тъпанари. В САЩ имаше наистина демокрация, но след 11 9 вече има тоталитаризъм, какъвто и в Северна Корея няма.
Е що подкрепяш тоталитаризма, използвайки американската разработка "интернет"? Вероятността да поддържаш тоталитарната държава се увеличава и предвид факта, че най-вероятно използваш някоя американска ОС като windows,ios или android. Подозирам, че и основният ви източник на информация са тоталитарни продукти като google и youtube, както и филми произведени в САЩ като Loose Change или Farenheit 9/11.
Аз смятам Русия за диктатура и съм бойкотирал всички високотехнологични руски продукти - и софтуерни и хардуерни. Забранил съм на жена ми да внася вкъщи - руски смартфони, телевизори и таблети. Тема табу са и руските операционни системи.