Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 20:51

manoll написа:Днес една мацка, главен прокурор на Крим, участва в манифестацията на "безсмъртния полк" с портрета на ...цар Николай - последния руски монарх, убит заедно със семейството с болшевиките - просто ум да ти зайде до какви висоти може да стигне малоумието в Русия. И това не е някаква изкуфяла бабичка от някой колхоз, а що годе висш магистрат...

В прошлом году, когда мы накануне Дня Победы посещали ветеранов, один из них рассказал мне историю. Они с товарищем попали в передрягу, и ему было видение царя Николая Александровича, который помог ему спастись. И ветеран просил меня, чтобы по возможности Николай II тоже принял участие в "Бессмертном полку". Вот это пожелание мы и выполняем
;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 20:52

Индианец, къде си? Ела кажи нещо тука да заформим някакъв смислен спор, че амбасадата само ниски черешки и прошлеци е командировала. Как пък един читав не се яви, маамудеева... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 май 2016 20:52

sin4ec написа:
diplomat написа:Имам един преподавател (за разбирачите, които ме плюят постоянно - за Дайнов иде реч :mrgreen: ), който постоянно говори на "ъндърстенд". Ако знаех, че ще ме скъса още първия семестър, такива майни щях да му тегля... Такива себични педерасти много ги ненавиждам.

Щом ти преподава, имаш лични впечатления. Всъщност, според теб този нормален ли е?

Не. Егото му е прекалено голямо и като цяло счита собствения си народ за подчовеци, а другите за богове. Грешката му е, че надценява човешкото същество като цяло и се мисли за всезнаещ. А можех по много въпроси да го хвана на къс пас, ама нейсе...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 20:52

demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?

И аз да задам един въпрос 8-) Днес видните български европейци ще осветяват в синьо разни сгради по случай денят на Европа 8-) Та кои сгради ще осветяват и от кого са построени тези сгради 8-) Та ще оцветяват червени сгради в син цвят 8-) Не е ли малко неевропейска тази работа и толкова ли за 27 години от новата система нямат нищо построено, с което да се горедят и да осветятна анти-комунистическия си празник 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 20:54

diplomat написа:Не. Егото му е прекалено голямо и като цяло счита собствения си народ за подчовеци, а другите за богове. Грешката му е, че надценява човешкото същество като цяло и се мисли за всезнаещ. А можех по много въпроси да го хвана на къс пас, ама нейсе...

А, сигурно можеш да го хванеш. Ма нема да получиш заверка! :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 09 май 2016 20:58

CTAHKO написа:
demy27 написа:Аз нали все задавам въпроси, на които никой не смее да отговори, както въпроса комунистите ли ни освободиха от турско робство или комунистите унищожиха държавата, която ни освободи от турско робство, и сега да попитам нещо, на което едва ли някой ще отговори.
Даже няма да питам как стана, че 50 години след Втората световна война, загубилите войната в лицето на Германия, пращаха хуманитарна помощ на спечелилите - Русия. Интересно ми е какво се случи някъде в края на осемдесетте с така наречената Перестройка. Това не постави ли края на държавата, която "освободи" света от фашизма? Има ли някаква разлика между Царска Русия, СССР и настоящата Русия? Интересно е, че двете държави - България и СССР бяха при една и съща политическа система, която рухна. И на практика управляващите двете държави в момента са правителства, дошли на власт след промените. Доста неясно е как някои "мозъци" тук направо боготворят управляващите Русия, а ненавиждат нашите управляващи?

И аз да задам един въпрос 8-) Днес видните български европейци ще осветяват в синьо разни сгради по случай денят на Европа 8-) Та кои сгради ще осветяват и от кого са построени тези сгради 8-) Та ще оцветяват червени сгради в син цвят 8-) Не е ли малко неевропейска тази работа и толкова ли за 27 години от новата система нямат нищо построено, с което да се горедят и да осветятна анти-комунистическия си празник 8-)

баси.... Станко изби рибата с тоя неадекватен въпрос..... BTW.... и как определи денят на Европа.... като анти-комунистически празник?.... баси.... ше ме скъсаш от смех....

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 май 2016 20:58

manoll написа:доколкото имам понятие от история, Русия - която ни е освободила от турско робство, загива преди 100-тина години, и следващата Русия - убийцата на предната, е малко по-различна. Та ти на коя Русия си фен, на първата, на втората, или и на двете - че да може шизофренията ти да се развихри

Нещо не ти схващам логиката?
Ти на коя България си фен, на оная преди Византийското владичество, оная след него или на тая след края на Османското владичество, я се развихри и ти? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

sbornaq

Мнениеот sbornaq » 09 май 2016 20:59

manoll написа:Ти продължаваш да ми говориш на руски, това верно си е сериозен комплекс...
Сега чета една книга за ПСВ, гледам картите - през 1915-та примерно няма Чехия, няма Словакия, няма Полша, няма Унгария, няма прибалтийските републики - според теб тези народи дали сега учат, че преди 100 г са били под австрийско, съответно руско робство? За един приятел питам :)

доколкото имам понятие от история, Русия - която ни е освободила от турско робство, загива преди 100-тина години, и следващата Русия - убийцата на предната, е малко по-различна. Та ти на коя Русия си фен, на първата, на втората, или и на двете - че да може шизофренията ти да се развихри

Комунизмът е създаден от хамерикнците! Те финансират Ленин и Троцки !Те са им удобни! Добре ама в битката между Троцки и Сталин , Сталин идва на власт и избива Троцкистите,финансирани от САЩ и Англия! В отговор на това, че Сталин им показва среден пръст американците започват да финансират Хитлер с надеждата да унищожи Русия! Добре, обаче сценарият не им се получава и затова Сталин е толкова оплюван от западно-европейците, а Ленин и Троцки не , защото Сталин им развали сценария на англосаксонците да разграбят на Русия ресурсите! :!:
Днес историята се повтаря! Когато американците си мислеха, че са победили Русия с марионетките Горбачов и Елцин , на власт дойде Путин, който им развали сценария ! И САЩ и техните подлоги от ЕС финансират ИДИЛ и фашистите в Украйна , както и Турция, за да победят Русия и да и разграбят ресурсите! :!:
Само че номерът им няма да мине , а руската армия ще марширува победоносно във Вашингтон! :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 20:59

sin4ec написа:
diplomat написа:Имам един преподавател (за разбирачите, които ме плюят постоянно - за Дайнов иде реч :mrgreen: ), който постоянно говори на "ъндърстенд". Ако знаех, че ще ме скъса още първия семестър, такива майни щях да му тегля... Такива себични педерасти много ги ненавиждам.

Щом ти преподава, имаш лични впечатления. Всъщност, според теб този нормален ли е?

Сам прецени 8-)

Повечето лидери на големите НПО са деца на високопоставени членове на БКП или на формално безпартийната номенклатура. Един от тях е Евгений Дайнов, син на кореспондента на в. „Работническо дело”, а впоследствие директор на БТА и член на ЦК на БКП. Синът логично тръгва по същата партийна стълбица на израстване. Работи няколко години в Института по история на БКП, става зет на бивш член на ЦК на КПСС. Дайнов завършва и магистратура в колежа „Сейнт Антъни“ в Оксфорд със стипендия на фондация „Людмила Живкова“- факт, който той усърдно крие. Днес набеденият за син шаман е един от най-изявените антикомунисти-русофоби, оглавява НПО с гръмкото название „Център за социални практики”.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 май 2016 21:00

manoll написа:
Е нали щеше да биеш с факти бе смешник - давай поименно двамата танкисти и тримата летци, обучени в СССР, дай и разстреляните. Чакам, чак ще кажа на гаджето да почака с вечерята, че тука някакво куку се запенил и ще ме бие с факти, само инфаркт да не получи, хахаха

Пффф, сипал съм водка за празника и с кеф сипвам на подлогите като тебе. Първо се научи да пишеш на български език, циганин неграмотен. Лапай маркуча и духай!

Върни се в “Свободна зона”