СидерOFF!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: СидерOFF!

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 20:07

diplomat написа:
FLANKER написа:Доколкото разбрах, спецподразделение на "Северен вятър " вече е в България. Лично Шойгу ще координира действията със Сидеров :mrgreen:
Някои тотално откачиха .
пп. Но спокойно.Утре пухчото с рибена фамилия арестува бандита Сидеров, проваля им плановете и държавата тръгва нагоре :)

Аз предлагам да не се съдят или затварят престъпници, които не са стигнали нивото на Борисов и компания. ;) Като стигнат, тогава може. Какво ще кажеш, съгласен ли си?

Няма как да стигнат неговото ниво. Той е светиня. Той е нашата пътеводна светлина и категорично се разправя с тях .Спокоен съм.
Пък може и да се договори със зелените човечета на Шойгу ,кокошкаря Сидеров да го замъкнат в необятната степ на Студената земя. :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 20:11

FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:Доколкото разбрах, спецподразделение на "Северен вятър " вече е в България. Лично Шойгу ще координира действията със Сидеров :mrgreen:
Някои тотално откачиха .
пп. Но спокойно.Утре пухчото с рибена фамилия арестува бандита Сидеров, проваля им плановете и държавата тръгва нагоре :)

Аз предлагам да не се съдят или затварят престъпници, които не са стигнали нивото на Борисов и компания. ;) Като стигнат, тогава може. Какво ще кажеш, съгласен ли си?

Няма как да стигнат неговото ниво. Той е светиня. Той е нашата пътеводна светлина и категорично се разправя с тях .Спокоен съм.
Пък може и да се договори със зелените човечета на Шойгу ,кокошкаря Сидеров да го замъкнат в необятната степ на Студената земя. :)

Браво, харесва ми как отбягваш сериозните въпроси с някакво хуморче. ;) Не знам как ти идва все да ми намесваш тиквата в дискусиите, при все че съм анти–ГЕРБ и винаги съм бил - това ми е било ясно заявена позиция.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 20:18

diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
Някои тотално откачиха .

Браво, харесва ми как отбягваш сериозните въпроси с някакво хуморче. ;) Не знам как ти идва все да ми намесваш тиквата в дискусиите, при все че съм анти–ГЕРБ и винаги съм бил - това ми е било ясно заявена позиция.

Ами сериозните въпроси,приятелю започват и завършват с Боко днес.Знам ,че не си му фен.
Сидеров е камуфлаж за стадото...
пп.Доколкото знам подкрепяш РБ или се лъжа?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 27 окт 2015 20:22

Сидеров е близо да достигне целта си и да свали депутатския имунитет на депутатите, но здрав отпор идва от съдебната система незнайно защо.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 20:22

FLANKER написа:Ами сериозните въпроси,приятелю започват и завършват с Боко днес.Знам ,че не си му фен.

На РБ като формация никога не съм бил симпатизант, защото има откровени олигофрени (Кунева, Лукарски), които ги представляват. Имах някакви надежди в Раданчо и Москов, но те се осраха тотално.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 окт 2015 20:35

diplomat написа:
FLANKER написа:Ами сериозните въпроси,приятелю започват и завършват с Боко днес.Знам ,че не си му фен.

На РБ като формация никога не съм бил симпатизант, защото има откровени олигофрени (Кунева, Лукарски), които ги представляват. Имах някакви надежди в Раданчо и Москов, но те се осраха тотално.

Божо(Лукарски) е локомотивец . Знам го от стадиона.Тачи много и Манчестър (Юн),но най-много уважава Джони Пешеходеца. :)
Иначе като човек е пичага. :)
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 27 окт 2015 20:40

FLANKER написа:
diplomat написа:

Божо(Лукарски) е локомотивец . Знам го от стадиона.Тачи много и Манчестър (Юн),но най-много уважава Джони Пешеходеца. :)
Иначе като човек е пичага. :)

За локомотивците може да е пичага, но извън футболния свят е доказана отрепка. Иначе е образ, няма спор. :lol:

Изображение

:mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 окт 2015 21:00

pomiqr270 написа:Сидеров е близо да достигне целта си и да свали депутатския имунитет на депутатите, но здрав отпор идва от съдебната система незнайно защо.

Съмнявам се , че това му е била целта( чак пък такова стратегическо мислене...), но дефакто натам отиват нещата. Има логика-ако на него за дребно хулиганство му падне имунитета, то става интересен казуса. Доста други депутати няма да се разминат с 500 лева глоба и обществено полезен труд. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 окт 2015 11:10

diplomat написа:

Радан му се виждаше, че е зле ... За Москов и аз имах надежди, направи и добри неща, ама полетя високо и почна с простотиите - пръстови отпечатъци в болниците :shock: :shock:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 окт 2015 11:41

Сидеров е хулиган, но едва ли е виновен за това, което се случва в България. Управляващите политици само ядат народните кюфтета без да смеят да се противопоставят на анти- Българската политика на ЕС. Всички са купени.

Върни се в “Свободна зона”