Neron написа:Аз я имам вече безплатно. Перфектен доставчик имам.
Нали се сещаш, че това вероятно е до края на месеца т.е. само тази седмица и от март ще си плащаш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Neron написа:Аз я имам вече безплатно. Перфектен доставчик имам.
JimBeam написа:Neron написа:Аз я имам вече безплатно. Перфектен доставчик имам.
Нали се сещаш, че това вероятно е до края на месеца т.е. само тази седмица и от март ще си плащаш?
Долно уйно написа:JimBeam написа:Neron написа:Аз я имам вече безплатно. Перфектен доставчик имам.
Пича иска да каже, че има канала, а че ще си плаща за месец март две мнения няма, това безплатно си се отнася само за времето до края на месец февруари.
Theos написа:ivan56 написа:Преди малко си пуснах Гонг Плей за един месец.Качеството е добро,според мен си заслужава.Като не става на аванта ще плащаме за да гледаме.
а става ли за 1месец абонамент да се плати със смс?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Theos написа:ivan56 написа:Преди малко си пуснах Гонг Плей за един месец.Качеството е добро,според мен си заслужава.Като не става на аванта ще плащаме за да гледаме.
а става ли за 1месец абонамент да се плати със смс?
Долно уйно написа:JimBeam написа:Neron написа:Аз я имам вече безплатно. Перфектен доставчик имам.
Пича иска да каже, че има канала, а че ще си плаща за месец март две мнения няма, това безплатно си се отнася само за времето до края на месец февруари.
Кашчей написа:
Няма да може да ти отговори, защото левскари и цесекари си знаят една мантра-Киро е виновен за платения канал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта