Пловдив1926 написа:Аз не давам акъли, а те питам, икономисте да ми обясниш като имам един влог в лева защо да го обърна в евро и как ще спечеля? Не ми пиши тъпотии, а се обоснови. Освен загубата от разликата в курсовете, какво друго ще донесе на хората едно такова действие?
"Икономисте" е обръщение и се огражда със запетаи. Това се учи в пети-шести клас, което внася съмнения в мен дали ако си на толкова действително си такъв голям е*ач на жАлти

. Няма нищо...Все ще успееш да влезнеш в УНСС, да получиш висшу и вече в позицията на образован аристократ да напишеш нови 5000 мнения истини !
Аз до сега точно писах как от курсовете ще спечелят в перспектива (близките 6 месеца) ако обменят в евро, ти точно обратното си разбрал... Хората, които вече са изтеглили парите от банката е по-добре да ги вложат в нещо. Във времена на криза парите трябва да играят винаги и на много места, но за целта трябва тук-таме нещо да се прочете, а в България хората са писатели, а не читатели

. Самият факт, че отново започнаха да се прокрадват реклами по телевизията на депозити е обезпокояващ. Добави и откровено лъжливата информация, че кредитния рейтинг на страната ще бъде повишен на старото му ниво при следващата промяна, че парите, които се емитираха като външен дълг са използвани за нещо различно от запълване на дупки и покриване на стари задължения, че Серго така стремглаво се втурна в Брюксел, обявявайки, че изборите са октомври, а не юни-юли догодина (такива совалки беше направила пчеличката Мая от сакролно свързания с аристократизма ти Кюстендил). Лъжа е, че има голям интерес към емитирания външен дълг. Вчера влизах да видя кой колко акции е купил на ПИБ за деня и към 12 на обяд имаше купени облигации за 275 лева. Това правителство има за цел да унищожи лошите кредити на бившите средни апаратчици в БКП. В тази връзка за човек е хиляда пъти по-добре да инвестира в нещо, отколкото да държи парите си на депозит пък било то и в най-чистата, прекрасна и морална банка. Впрочем такава няма- поне по времето на Боко (възможно е и сега, не съм се интересувал), ние бяхме единствената страна, при която инфлацията беше по-малка от лихвения процент. Възниква въпросът колко кожи точно свалят на взелите кредит, за да може да си на печалба дори само от държането на парите в банка

. Инвестирайте в земя- парцели с УПИ, гори, чуждестранно инвестиционно злато, бижута, селски къщи и стари монолитни градски постройки. Ако толкова няма какво да правят с парите си хората да идат на екскурзия- пак е кяр, може случайно някой да разбере, че светът не е само черно и бяло

.