Започна се! Опитват да вкарат в ликвидност втора банка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Започна се! Опитват да вкарат в ликвидност втора банка!

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 11:50

El Commandante написа:
Пловдив1926 написа:"Доказаните престъпници" са в затвора.

Освен тези,които са на море,ако се сещаш...

Лицемерието ви е с астрономически размери, но от роми друго не може да се очаква...

То както е тръгнало тая година Цецко я доживее до морето я не. Нали знаеш, всичко се връща в тоя живот, пяхте за трибуната - Колежа стана Строежа, плакати за купата извадихте, Крейзи форест ви направиха смешни и жалки на финала. Пяхте като гнусни не-христяни и роми каквито сте повечето за морето на Жоро - познай следващия отговор на съдбата какъв ще бъде :) Ама едва ли тъпи роми могат да го разберат, иначе да си бяхте взели поуки до сега.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 12:17

До къде я докарахме, умствено изостанал да говори за подчовеци. В училище поне ни правеха прегледи, ама като си спрял 4 клас е кофти, можеше по-рано да хванат деменцията.

Че аз за банките пиша - още вчера в разгара на лудостта на онзи имбацил Димитров, който пишеш по 3 поста в секунда как ПИБ ще фалира ви казах, че не е проста пирамида за източване на държавни пари каквато е КТБ и че нищо и няма на ПИБ. Днес опашки няма, ПИБ не фалира, само Строежа ще видим дали ще му извадят арматурата за скрап или ще го оставят да си ръждясва.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 12:17

Пловдив1926 написа:Няма злоба, злобата я видяхме вчера - тука 4-5 жълтура с по 10 ника обясняваха как ще фалира ПИБ, злобата е да пееш за умрял човек, злоба е да се радваш, че другия е загубил финала и тн. и тн. Дай да не говорим за злобата, защото да си ботевист означава именно това - злоба и омраза. Жалко но факт, скъпи антилокомотивци.

Сега пък изведнъж реши да ми обясняваш какво било да си ботевист :lol: . Момче, аз съм трето поколение ботевист. На първия ми мач ме заведе баща ми, когато бях първи клас. По майчина линия дядо ми е бил върл локомотивец във времената, когато втория отбор в Пловдив е бил Спартак. Защитавал е отбора ти за без пари. Хайде сега ми обясни как аз съм турчин, защото съм ботевист, а дядо ми-локомотивеца е чистокръвен ариец. Както и да е де, продължавай с твоя кръстоносен поход срещу жАлтити, щом това ти осмисля живота, живей с идеята че "затапи гаднити жАлтурци по интирнета" :) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 12:34

Не бе, чета едно просто момче как паникьосва хората и написах какво всъщност се случва с ПИБ. Тука пост-комунистите, настоящи депесари се нароихте да занимавате читателите със съществуването си и проблемите на пирамидата - спонсор. Това е.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 12:38

Българската народна банка вече заяви категорично, че ще използва всички свои средства и ресурси, за да гарантира спестяванията на хората. Това означава, че централната банка този път вади базуката си. БНБ разполага с 5 млрд. лв. собствени средства в управление "Банково" - част от тях са монетарно злато, но поне половината са използваеми. "Обръщаме се към парламента, правителството и президента на страната за подкрепа на нашите действия в защита на финансовата и банковата стабилност за доброто на България и нейните граждани", казва управителят на БНБ Иван Искров в изявление по темата.

http://www.capital.bg/biznes/finansi/20 ... _problema/

Според чл. 152 от Закона за кредитните институции се налагат санкции за разпространяване на невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея.

Ехее, тия DarkPsy, thurman murman, джони освен бан завинаги от форума трябва и в затвора да ги вкарат?! Модераторите, сигнализирайте на Цацаров!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 13:03

Ти като гледам колкото повече се изнервяш толкова повече кафета пиеш, не е хубаво :) Защо съветваш хората да си обменят парите в Евро по-точно? Може ли да ни обясниш? И как като си обменя левовете в евро ще спечеля от това, че еврото ще скочи спрямо долара при положение, че двете валути са и твърдо свързани :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 13:08

Пловдив1926 написа:Ти като гледам колкото повече се изнервяш толкова повече кафета пиеш, не е хубаво :) Защо съветваш хората да си обменят парите в Евро по-точно? Може ли да ни обясниш? И как като си обменя левовете в евро ще спечеля от това, че еврото ще скочи спрямо долара при положение, че двете валути са и твърдо свързани :)

Изключително се изнервих. Харизматичността, градена през всичките ти 14 години житейски път ме кара да се потя и да вдигам кръвно. Моля те, прочети поне някой учебник по икономика преди да даваш акъли. Какво като еврото и лева са фиксирани? Според теб това блокира всичките възможности за печалби? Значи хората, изкарващи си хляба с продажба на валута, в действителност просто наливат от пусто в празно :lol: . Както и да е, за мен беше чест да си говоря с такъв възвишен аристократ. Пожелавам ти все така възвишен и неозлобен да си :) !
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 13:09

Аз не давам акъли, а те питам, икономисте да ми обясниш като имам един влог в лева защо да го обърна в евро и как ще спечеля? Не ми пиши тъпотии, а се обоснови. Освен загубата от разликата в курсовете, какво друго ще донесе на хората едно такова действие?

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 28 юни 2014 13:33

Пловдив1926 написа:Аз не давам акъли, а те питам, икономисте да ми обясниш като имам един влог в лева защо да го обърна в евро и как ще спечеля? Не ми пиши тъпотии, а се обоснови. Освен загубата от разликата в курсовете, какво друго ще донесе на хората едно такова действие?

"Икономисте" е обръщение и се огражда със запетаи. Това се учи в пети-шести клас, което внася съмнения в мен дали ако си на толкова действително си такъв голям е*ач на жАлти :lol: . Няма нищо...Все ще успееш да влезнеш в УНСС, да получиш висшу и вече в позицията на образован аристократ да напишеш нови 5000 мнения истини !
Аз до сега точно писах как от курсовете ще спечелят в перспектива (близките 6 месеца) ако обменят в евро, ти точно обратното си разбрал... Хората, които вече са изтеглили парите от банката е по-добре да ги вложат в нещо. Във времена на криза парите трябва да играят винаги и на много места, но за целта трябва тук-таме нещо да се прочете, а в България хората са писатели, а не читатели :lol: . Самият факт, че отново започнаха да се прокрадват реклами по телевизията на депозити е обезпокояващ. Добави и откровено лъжливата информация, че кредитния рейтинг на страната ще бъде повишен на старото му ниво при следващата промяна, че парите, които се емитираха като външен дълг са използвани за нещо различно от запълване на дупки и покриване на стари задължения, че Серго така стремглаво се втурна в Брюксел, обявявайки, че изборите са октомври, а не юни-юли догодина (такива совалки беше направила пчеличката Мая от сакролно свързания с аристократизма ти Кюстендил). Лъжа е, че има голям интерес към емитирания външен дълг. Вчера влизах да видя кой колко акции е купил на ПИБ за деня и към 12 на обяд имаше купени облигации за 275 лева. Това правителство има за цел да унищожи лошите кредити на бившите средни апаратчици в БКП. В тази връзка за човек е хиляда пъти по-добре да инвестира в нещо, отколкото да държи парите си на депозит пък било то и в най-чистата, прекрасна и морална банка. Впрочем такава няма- поне по времето на Боко (възможно е и сега, не съм се интересувал), ние бяхме единствената страна, при която инфлацията беше по-малка от лихвения процент. Възниква въпросът колко кожи точно свалят на взелите кредит, за да може да си на печалба дори само от държането на парите в банка :lol: . Инвестирайте в земя- парцели с УПИ, гори, чуждестранно инвестиционно злато, бижута, селски къщи и стари монолитни градски постройки. Ако толкова няма какво да правят с парите си хората да идат на екскурзия- пак е кяр, може случайно някой да разбере, че светът не е само черно и бяло :lol: .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2014 13:44

Леле, колко си умен и начетен. Дай си paypal акаунта да ти преведем някой лев(или евро) за безплатните съвети, които струят от теб. Освен умните съвети и еродираното ти мнение, няма как да не обърнем внимание и на достоверността на това, което казваш: "Дневен оборот (лв.) 714 016". След като резюмира външната ни и финансова политика за следващото тримесичие поне, мисля, че е време да ни кажеш и за ХААРП-а :) Само тази тема не засегна разпокъсаната ти и нелогична мисъл.

Да обобщим, да речем, че вчера съм се наредил като овца и съм си изтеглил едни хиляда лева примерно. Днес ги обменям в евро. Каква е следващата ми стъпка за да спечеля?

Върни се в “Свободна зона”