Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Пълната забрана за пушачите остава в сила!

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 20:23

BLUE CHAMPIONS написа:Eто ти ги "фактите" с които аз разполагам viewtopic.php?p=4136543#p4136543 още вчера ги пуснах в тази тема. Наясно съм че нито аз ще те оборя с тях, нито ти мен с "твоите" съвременни статистики. Така или иначе мнението си по въпроса съм го уточнил още по-напред в темата, а то е че тези спорове са безсмислени ;)

Като не се разболяват от рак,пуснаха им СПИН :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 дек 2012 20:24

CTAHKO написа:
demy27 написа:Всички тук, които защитават пушенето на закрито са абсолютни егоисти, с тотално изкривено мислене. Какви са тези малоумия - да ни убеждават, че няма вреда от пушенето - още малко ще се окаже, че цигарите са полезни и да почваме всички да кадим. И всички тези простотий само за да защитят порока си. За пореден път се убеждавам, че с такива изроди не може да се води нормална дискусия. Като сте толкова онеправдани, подтиснати, отнето ви е правото на избор и ви е ограничена свободата, защо не заведете едно дело срещу Държавата в Международния съд? Сигурен съм, че добре ще ви се посмеят в Европа, като Европейците само ще видят един абсурд, който не разбират, и изобщо няма да раберат цялата трагедия на това, което се случва в момента.

Не се напъвай,ще го израстеш 8-) Я проучи как стоят нещата с пушенето в Швейцария и тогава пиши,кой на кого щял да се смее 8-) Сега бегай да лягаш,че вече ти е късно ;)

Предполагам, че знаеш, че Швейцария не е в Европа. Когато влязат в Европа, колко според теб ще остане сегашното положение? И колко швейцарски пушача ще тръгнат да обясняват как пушенето не е вредно и забраната за пушене ограничава свободата им?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 дек 2012 20:26

От къде на къде ше ми забраняват да сутрин да да пия кафе на топло с цигара. На който му пречи да бега в кафе за непушачи, какво ми ревете тука че ви пречи, като ви пречи не влизайте в заведения за пушачи но не ме гонете на минусосви температури. Много загрижени станахте за нашето здраве......... да ви ева в тап.нгерите, айде някой да ми обясни защо да няма заведение за пушачи, защо продават законно цигари, субсидират тютюнопроизводителите, а ми забраняват да изпуша една цигара с напитката................. :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 дек 2012 20:27

demy27 написа:Предполагам, че знаеш, че Швейцария не е в Европа. Когато влязат в Европа, колко според теб ще остане сегашното положение? И колко швейцарски пушача ще тръгнат да обясняват как пушенето не е вредно и забраната за пушене ограничава свободата им?

Дали някой те е водил насила в заведение за пушачи и да те задължавал да пушиш?
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 дек 2012 20:28

za nas e toj religiq написа:
demy27 написа:Всички тук, които защитават пушенето на закрито са абсолютни егоисти, с тотално изкривено мислене. Какви са тези малоумия - да ни убеждават, че няма вреда от пушенето - още малко ще се окаже, че цигарите са полезни и да почваме всички да кадим. И всички тези простотий само за да защитят порока си. За пореден път се убеждавам, че с такива изроди не може да се води нормална дискусия. Като сте толкова онеправдани, подтиснати, отнето ви е правото на избор и ви е ограничена свободата, защо не заведете едно дело срещу Държавата в Международния съд? Сигурен съм, че добре ще ви се посмеят в Европа, като Европейците само ще видят един абсурд, който не разбират, и изобщо няма да раберат цялата трагедия на това, което се случва в момента.

След като си такъв радетел на закона и толерантността , защо не отговори на нито един от въпросите които зададоха пушачите ? Като си такъв културен и добросъвестен европеец и гражданин , защо си позволяваш да обиждаш огромна група от хора , които с нищо не са го провокирали ? Ти за повече ли се имаш от мен ? Добре отговори само на този въпрос тогава "Какво ще ви пречи на вас непушачите ако в града има 10 заведения в които да може да се пуши ???"

Бих ти отговорил, ако смятах, че имаш достатъчно потенциал да разбереш, но като гледам начина ти на мислене и какво означава за теб пушенето силно се съмнявам. Аз си мислих, че Ботевистите са лицемери само относно футбола, но се оказва, че вие сте си криви хора като цяло.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 20:29

demy27 написа:
CTAHKO написа:

Не се напъвай,ще го израстеш 8-) Я проучи как стоят нещата с пушенето в Швейцария и тогава пиши,кой на кого щял да се смее 8-) Сега бегай да лягаш,че вече ти е късно ;)

Предполагам, че знаеш, че Швейцария не е в Европа. Когато влязат в Европа, колко според теб ще остане сегашното положение? И колко швейцарски пушача ще тръгнат да обясняват как пушенето не е вредно и забраната за пушене ограничава свободата им?

Предполагам си наясно,че те изобщо не искат да влизат,точно обратното,ЕС ги ухажва и ги моли да влизат ;) Те са държава,която защитава интересите на поданиците си,за разлика от нашите политици 8-)

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 дек 2012 20:31

CTAHKO написа:
v.r.s. написа:Аз не рева, вие ревете, че сте онеправдани.

Естествено че е така 8-) Защото в крайна сметка се оказва,че на никой не пречим,на никой не вредим,а ни третират като престъпници 8-)

Кой ви третира като престъпници, аз нямам наблюдение да е така. Никой не ви забранява да пушите колкото си искате, само ви се налага от време на време да излезнете за 4-5 минути извън заведението за да изпушите една цигара. Вие се чувствате некомфортно 5 минути и след това отново влизате в заведението, докато ако се пуши, то за непушачите е некомфортно през цялото време на престоя в заведението, а и на пушачите също. Много често се е случвало от дима да не сълзят очите, независимо дали сме пушачи или не. Както казах и самият персонал е принуден да работи в подобна обстановка, което със сигурност не е безвреднода за тези млади момичета и момчета. Едно е да поседиш 1-2 часа в подобна обстановка, а съвсем друго е да си принуден да работиш по 14 часа в подобна среда. В момента и пушачи и непушачи ходят по заведения, както и преди забраната, разликата е само в това, че престоя е доста по приятен от преди, дори и за пушачите.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 дек 2012 20:32

Искаме си заведение за пушачи в които да е забранено влизането на непушачи да не би някой да се гътне :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2012 20:36

demy27 написа:Бих ти отговорил, ако смятах, че имаш достатъчно потенциал да разбереш, но като гледам начина ти на мислене и какво означава за теб пушенето силно се съмнявам. Аз си мислих, че Ботевистите са лицемери само относно футбола, но се оказва, че вие сте си криви хора като цяло.

:lol: :lol: :lol: Е не,тука ме разби :lol: Викаш,идеала ти за българин е непушач,фен на Локо Пд : :shock: :shock: :shock: lol:

[offtopic]Ае момчета,достатъчно се позабавлявах,сега отивам да се потрудя в едно заведение,в което се пуши,въпреки закона :lol:[/offtopic]
Последна промяна от CTAHKO на 19 дек 2012 20:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 19 дек 2012 20:36

v.r.s. написа:Кой ви третира като престъпници, аз нямам наблюдение да е така. Никой не ви забранява да пушите колкото си искате, само ви се налага от време на време да излезнете за 4-5 минути извън заведението за да изпушите една цигара. Вие се чувствате некомфортно 5 минути и след това отново влизате в заведението, докато ако се пуши, то за непушачите е некомфортно през цялото време на престоя в заведението, а и на пушачите също. Много често се е случвало от дима да не сълзят очите, независимо дали сме пушачи или не. Както казах и самият персонал е принуден да работи в подобна обстановка, което със сигурност не е безвреднода за тези млади момичета и момчета. Едно е да поседиш 1-2 часа в подобна обстановка, а съвсем друго е да си принуден да работиш по 14 часа в подобна среда. В момента и пушачи и непушачи ходят по заведения, както и преди забраната, разликата е само в това, че престоя е доста по приятен от преди, дори и за пушачите.

В нито едно заведение с работеща вентилация няма как да ти се насълзят очите, а аз пак питам защо да няма заведение за пушачите и кой те кара да го посещаваш?
Последна промяна от iori на 19 дек 2012 20:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”