Muscarin написа:Жоржиньо написа:Обаче земетресенията в България,винаги през ноща стават.Никога не съм чул да има през деня,някой знае ли защо
Не е така. Преди 7-8 години имаше през деня.
Имало е много през деня. Просто не са били толкова силни.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Muscarin написа:Жоржиньо написа:Обаче земетресенията в България,винаги през ноща стават.Никога не съм чул да има през деня,някой знае ли защо
Не е така. Преди 7-8 години имаше през деня.
turbogena написа:RedeviL написа:turbogena написа:Ебаси ,нищо не съм усетилАз винаги като спя и не ги усещам тези неща...
И аз така!Сещам се за два по-сериозни труса и двата ги проспах.Снощи майка ми ме събуди с триста зора..Тя много усеща, когато има такива работи!От една страна е хубаво, защото не усещаш нищо, от друга е лошо, защото недай си Боже може да те затрупа без да разбереш..
Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...
ChelseaCL написа:Коя година е било ?
ChelseaCL написа:turbogena написа:Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...
Коя година е било ?
turbogena написа:ChelseaCL написа:turbogena написа:Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...
Коя година е било ?
Е Челопечене не си ли го спомняш? Беше преди 2-3 години някъде
Столичният зоопрак предупреди за земетресението, разлюляло София около 3 часа през нощта. Животните буквално се превъзбудили преди първия трус. Птиците в зоологическата подивели, чакалите виели. Това обяви пред БЛИЦ директорът на столичната зоологическа градина Иван Иванов.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта