Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер

Мнениеот MCMXIII » 22 май 2012 10:38

Muscarin написа:
Жоржиньо написа:Обаче земетресенията в България,винаги през ноща стават.Никога не съм чул да има през деня,някой знае ли защо :?

Не е така. Преди 7-8 години имаше през деня.

Имало е много през деня. Просто не са били толкова силни.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 10:38

turbogena написа:
RedeviL написа:
turbogena написа:Ебаси ,нищо не съм усетил :| Аз винаги като спя и не ги усещам тези неща...

И аз така!Сещам се за два по-сериозни труса и двата ги проспах.Снощи майка ми ме събуди с триста зора..Тя много усеща, когато има такива работи!От една страна е хубаво, защото не усещаш нищо, от друга е лошо, защото недай си Боже може да те затрупа без да разбереш..

Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...

Коя година е било ?
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 май 2012 10:41

ChelseaCL написа:Коя година е било ?

Скоро беше..рано сутринта преди две,три години.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 май 2012 10:42

ChelseaCL написа:
turbogena написа:Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...

Коя година е било ?

Е Челопечене не си ли го спомняш? Беше преди 2-3 години някъде :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 10:44

turbogena написа:
ChelseaCL написа:
turbogena написа:Същата работа. Аз проспах и взрива на Челопечене когато беше...

Коя година е било ?

Е Челопечене не си ли го спомняш? Беше преди 2-3 години някъде :?

Ами аз живея в Пловдив, забравил съм..
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 10:50

Аз съм с Уин 7 и на притурка ми показва земетресенията по света и нашето е второ, а забелязвам винаги има едно място с един и същи маганитуд 5,4 в Хоншу, Япония, представете си тук какво ще е ако това се случва всеки ден 2 пъти.

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 22 май 2012 10:52

В Калифорния на всяка минута удрят 0.4 от този порядък.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 май 2012 10:54

В София имаше земетресение преди 6/7 г. което беше по обяд и се усети доста здраво, мисля м/у 3 и 4 по Рихтер тогава казаха .
Усещам почти винаги земетресенията дори и да са в други райони на България а не близо до София
но снощи за първи път бях в панелен блок по време на земетресение и сериозно се изплаших . Може би защото имах чуството
че блока се гъне и панелите са подвжийни едва ли не, и самия блок яко скърцаше, става дума за Надежда !!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 май 2012 10:59

Столичният зоопрак предупреди за земетресението, разлюляло София около 3 часа през нощта. Животните буквално се превъзбудили преди първия трус. Птиците в зоологическата подивели, чакалите виели. Това обяви пред БЛИЦ директорът на столичната зоологическа градина Иван Иванов.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 22 май 2012 11:00

Не знам на кой какво му е било.Ама в 3,00 като ме залюля.Това е първото земетресение на което се будя сам.Винаги майка ми ме е будила в такива ситуации,но след като се пречуках и се ожених и сега сам се буда.Така разлюля на 4 етаж на кооперацията,че не можах да стана от леглото и да оцеля ключа за лампата.Имах чувството,че и вратата няма да оцеля.Само едно кънтене и чиниите и чашите на сушилката здраво се удряха.След като премина се показах на терасата и гледам почти нямаше не светната лампа по панелките,а кучетата се късаха да лаят.Слушал съм че усещат.Колко е вярно не знам,но им се доверих след като спряха неистовия кучешки лай(толкова единен никога не съм го чувал) и си легнах спокоен не знам защо.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”